Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia Kriszta!
Nálam úgy néz ki, hogy már elkezdett felszívódni a hematóma.
Remélem tényleg így lesz! Most 2hét itthon fekvés és utána kontroll! Egész nap fekszem, nagyon féltem a babát!!! Tegnap voltam 13hetes.
Sajnálom, hogy negatív lett a teszted! :(
Puszi
Az jó ha kezd felszívódni, csak ne teljen meg újra!! Nagyon ezt kívánom Nektek!
Én is sajnálom hogy negatív lett, de már nem tudok mit csinálni...Doki lesz a vége, mert későn van peteérésem és rá 10napra megjött, és ideje sincs esetleg beágyazódni - gondolom én.
Írj majd hogy minden rendben van :)
Szilvi? Veled miújásg?
Köszi Kriszta! Nagyon bízom benne én is,hogy így lesz! Azt mondta a doki, hogy kezd elvékonyodni. Nem tudom,hogy ez jobb-e vagy ha hosszában menne össze. Csak legyen minden rendben! Erős kicsi babám van és hiszem,hogy mindent megtesz ő is!!! :)
Sokat gondoltam ám rátok! Remélem lassan de biztosan nálatok is jön a manó!!! Kitartás!!!
Puszi
Sziasztok!
Hát nálam semmi küli nincs.Voltam dokinál,de mivel pünkösd van hétfőn igy pénteken kellett mennem,de akkor mégcsak a 9.napon voltam,igy még elég kicsik a petéim:(
A bal oldaliba van több 6 mm-es,a jobb oldaliba egy 11 és egy 10 mm-es.Szerdán ujra mennem kell,hogy mekkorát nőttek,akkor leszek a 14.napon,viszont a doki azt mondta,hogy lehet addig megreped és akkor már nem fogja látni.De akkor mit lát?Lehet látni hogy megrepedt-e egyáltalán???
Viki!
Vigyázz magatokra!
Kriszta!Menj dokihoz,ha ugy gondolod előbb van pé-d!!!
Szilvi
Kriszta!!!!!
Mi újság????El vagy tűnve!
Szilvi
Szia Szilvi!!!
Pedig vagyok!! )))
Nem csinálok semmit ebben a hónapban, csak amikor kedvünk van együtt vagyunk. Ha megint majd olyan furcsán jön meg akkor megyek dokihoz.
De hál' istennek a kislányom pelus leszoktatós ideje lefoglalja a gondolataim. Most van a 4.napja és nagyon ügyes, reggelre pl száraz a pelus, pisinél is szól)) (a kakával vannak kis gondok) de nagyon ügyes))
Velem akármi van írok ám))
Veled ? Hogy vagy? Még neked is sok van nem ahhoz hogy akármit is tudj??
Viki? Jól vagytok?? remélem igen!!
Szia!
Én megkaptam tegnap előtt a tüszőrepesztős szurit:)
Volt két nagy 26 és 22 mm-es tüszőm a 14.napra:)
Tegnap az ovu fájdalom is meg volt,amennyire fájt a hasam tuti megrepedtek,este meg is tettünk mindent az ügy érdekében,ma méf rásegitünk és utána már csak várakozni kell:)
Remélem többet nem kell dokihoz mennem:)
Szilvi
Sziasztok lányok! Mi jól vagyunk, de doki pontosat majd csak a jövőhét végén fog mondani! De én úgy érzem,hogy minden ok!!! :)
Kriszta, sok sikert a leszoktatáshoz! :) Lehet hogy pont most jön majd össze a manó,hogy nem görcsölsz rá! Én nagyon szorítok ám!!! :)
Szilvi nagyon drukkolok!!! :) Remélem sikerült!!! :)
Sziasztok csajok!
Én is nagyon remélem,hogy most sikerült,nagyon szurkálodik a hasam,de mégcsak a 3.dpo-n vagyok,tehát ez még nem a babától van:(
Már utálok várni,jó lenne már valamit érezni!!!
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!