Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia!
Majd írd meg mi volt a dokinál. Az negatív még nem bizti...csak ha a doki is azt mondja. Ma még csak hétfő van, te meg vasárnap csináltad...
Én még ugye nagyon az elején vagyok, 5dpo környékén. Az van hogy nincs semmi. De tényleg. Se folyás se mellfájás -ami ilyenkor mág szokott lenni. semmi.
Ettől a nagy semmtiől tartok picit- pedig a lehető legjobbkor voltunk együtt. Még bő 1 hét és kiderül.
Várom hogy írj!!
Kriszta
Szia Kriszta!!!
10-re van időpontom a dokihoz,előtte megkapom a progeszteron eredményemet,hát kiderül mit mond a doki,de hazaértem mindenképp megirom!
A tezstet én marha már pénteken a 9 DPO-n csináltam:))
De semmit nem érzek azóta se!!!
Kicsi folyásom van,ilyen krémesbe ment át,de erre már nem alapozok!
A cicim nekem se fáj abszolut,tehát igazából semmit nem érzek én se!!!
Még korán van neked is,5 nap....akármi lehet még,nekem fel ne add!!!!
:))
Szilvi
Sziasztok!
Voltam dokinál,hát minden eredményem totál negativ....
Szoval a doki csak lesett,hogy miért nem jön a baba,csinált uh-t is,ott is rendben volt minden.
Most elkezdem a clostit,szerdán kéne megjönnie,és a 3.naptól clostit szedek,aztán megyek vissza hozzá a 12.napon peteéréskövetésre,akkor kiderül...
Szilvi
Szia!
Sajnálom - nem azt hogy negatív, habár ez ugye egy újabb kérdés- hanem a clostit! Olyan sokat olvastam már itt róla! Ez már hormon igaz? De legalább jöjjön össze vele a baba, nagyon ezt kívánom!!!
Kriszta
Csaajok most végig olvastam mind az 50 oldalt :)
A lényeg, hogy ma a 6.dpo-n nekem már fájdogált a cicim. Ma meg még jele sincs semminek.
Ennyit akartam))))
Kriszta
Sziasztok
Lányok olyanra én nem emlékszem,hogy ilyenkor ne fájjon már a mellem, de olyanra sem hogy kvázi helyette a derekam fájjon.....
Szóval 7.nap semmi cici fájás, brutális derékfájás.... Minimális görcsörgeltés.
Kriszta
Sziasztok!
Kriszta!Még korai,ne izgulj:))
NEkem a lányomnál se fájt a cicim,sőt...semmi bajom sem volt,nyugi:))
Nekem ma vagy holnap kéne megjönnie,de már érzem a hasam,a hőm is lement 1 tizedet,tehát lassan megjön:S
Szilvi
Drukkolok neked!
oh Szilvi.... A mellem nem fáj, de a derekam leszakad..úgy megyek hogy derékszögben. Igy akkor se fáj- sőt a derekam soha nem fáj ha épp megvan. Tegnap még nem fájt, ma meg így keltem. pf Nagyon rossz!!
Írok majd , hogy mikor jött meg xDDDD
Pusz!!
JAj nekem is szokott ilyen lenni:(
Tudom milyen szar:S
NEkem még nem jött meg,elvileg ma kellett volna,de már érzem a hasam....néha bele is szur olyan érdekesen,mintha csikizne vagy én nem tudom ,még igy nem piszkált...
Holnap megjön már sztem....De ilyenkor azt nem tudom,hogy akkor nem is szerdán volt peteérésem?Mert elvileg a hőm alapján 2 hete szerdán volt,tehát ahhoz kell 14-et adni,nem?
Hát már nem tudom....majd kiderül holnap ha megjön...
Te meg még ne várd hogy megjöjjön,odébb van az még neked és drukkolok hogy ne is jöjjön meg:))))
Szilvi
Kriszta!
Nekem ma megjött....
De sebaj,majd szombaton kezdem a gyogyszert és talán majd azzal....:)
De neked drukkolok ezerrel:)))
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!