Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Korán van még!!!
Nem tudni mi van ott Kriszta!
Holnap csináld meg a cb-t,hátha.....
De drukkolok!
Valami van ott,mert mult hónapban is volt hányingered,reménykedjünk!!:))
Szilvi
igen, lehet. Csak előző hónapban ilyenkor már mutatta a x-epil is, igaz az a teszt ami most megint kétséges az mutatta legelőször de az is erősebben.
A cb majd eldönti)))
Köszi Szilvi a drukkot - és Viki neked is nagyon!!!
(ha csak egy incifincit látnék a xepilen is...)
ha azt a tesztet amelyiken mintha lenne tesztcsík oldalról nézem, akkor van a konrtollnak a csíkja és van egy kis pötty rózsaszín csík ami a tesztnek kell hogy a csíkja legyen...kimentem velük. Az xepil tök nega, a másik nem igazán..
Legalább az is lenne egyértelmű negatív.
Tegnap a két gabreil is hasonló volt, az xepil nega, és most is. Lehet az x epilnek van igaza...
Ne vonzad be a negativitásodat!!!
Várj holnapig és csak pozitivan:))
Mondom ezt én:D
Én se bírnék magammal:)
De nyugi!!!
Szilvi
A cb negatív. Szóval akkor nincs baba.
Na majd írok még)
Kriszta
Szia Kriszta!
Nyugi!!! A cb nem reggeli pisiből lett negatív!!! Ilyenkor még lehet,hogy csak a reggeliből mutatná ki!!! Meg amúgy is korán van még! A cb-vel a múlt hónapban reggeliből csináltad! Emlékezz,én péntek-vasárnapra nem vártam és hétfő reggel lett egyértelmű,erős pozitív,az esti is. Kitartás! Ebből még bármi lehet!!! Szorítok nagyon!!!
Puszi
Köszi Viki))l
A Dórimnál a 10dpo-n a délutáni pisiből lett pozitív a cleablue. Ma kb a 12.napon vagyok,szóval na,érzem én,hogy már mutatta volna!
De persze még nem jött meg. Érzem hogy megfog jönni a napokban.
Sziasztok!
Kriszta!
A cb nem 50-es érzékenységű???
Azért ne hasonlíts mindent a mult hónaphoz,mert minden terhesség más....
De amig nem jön meg.....tudod:)
Azért én még drukkolok!
Ha mégse lenne meg a bébi,akkor meglesz májusba,de jönni fog:))
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!