Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Jaaa,a hőm még mindig fennt van nekem is,mert azt azért mérem,de nekem az a gyanum,hogy sztem peteérésem van,de nem reped meg a tüszőm,valami ilyesmi lehet...Peteérést néztek már nekem uh-n,de még olyat mint neked,hogy megreped-e,olyat még nem.Remélem az is kiderül majd most:)
Szilvi
Szilviiiiiii,nemrég kirakott valaki egy kérdést, 12:dpo és halvány kétcsíkosa van.
Te jutotttál eszembe- bárcsak Te írtad volna ki !?!
A 12. Napon vagy Te is, és hogy vagy???
Kriszta
sziasztok!
Jaj krisztám nem én voltam:((
Negatív vagyok,most kértem időpontot a dokihoz szerdára...pénteken meg vérvétel:S
Te hogy vagy?
sajnálom...
Én jól vagyok! Semmit nem veszek észre magamon, semmit tünetem nincs! Én most kivárásra játszom :)
Írj majd mi volt a dokinál!!!!
Kriszta
Sziasztok
Lányok kb ma lehetek a 8dpo-n, baromira szurkál a bal petefészkem. Sztem ez semmi jóval nem kecsektet((. Folyásom nincs, mellem fáj de nem vészes. Ez a szurka ami van, de nagyon. Azt hiszem a fészek termeli az első 12hétig a sárgatestet,utána a lepény veszi át ezt a szerepet. Olyan nálam,mintha küzködne a termeléssel. Ha nincs elég ilyen hormon nem tud beágyazódni rendesen.Nem tudom. Hamarosan kiderül.
Kriszta
Sziasztok!
Krisztám!
Nem lehet hogy nem rosszat,hanem jót jelent a szúrkálás????Nem lehet hogy a beágyazódás kezdődik?
Én ma megyek dokihoz délután,már tiszta ideg vagyok.Mellesleg nem jött meg bakker,holott mindig óramű pontosságú és már tegnapra vártam,hát most nem jön meg,megőrülök.A tesztem negatív,tehát nem azért nem jön meg mert baba van...A hőm is 2 napja leugrott 36.8-ra,tehát megkéne jönnie,meg dilis is vagyok,de sehol semmi.Ilyen nem volt mostanság,már egyre idegesebb vagyok,mert igy csuszik a vérvétel is.Majd megírom mi volt a dokinál!
Szilvi
Sziasztok!
Na voltam dokinál,hát nem vizsgált meg hál istennek,mert alakul a mensim és mondtam neki,hogy inkább már ne vizsgáljon ha nem muszáj.
Igazából még semmit nem mondott,csak annyit hogy a férjem eredményei jók,tehát nem vele van a baj....
A doki normális volt,nem volt se kedves,se paraszt:)
Közömbös inkább....
A lényeg,kaptam 2 beutalót vérvételre,a ciklus3 és 21.napjára.
Ha megvannak az eredmények akkor találkozunk ujra,akkor meg is szeretne vizsgálni azt mondta és meglátjuk a továbbiakat.
Hát már alig várom hogy milyen lesz a vérképem....
Ti hogy vagytok?
Kriszta?Viki?
Szilvi
Szia
Az terhességeidnél az első kettőnél minden simán ment? Vagy ott is sokat vártatok Rájuk? Lehet Veled is minden rendben van, csak várat magára a baba?!
Velem minden okés, a hasszurkát ma csak egyszer éreztem, amúgy csak a melleim fájnak. Ha 9-től számolok- és attól szeretnék számolni- akkor ma vagyok a 9.dpo-n. Ha 10.-étől akkor ugye 8.dpo-nál. Nagyon kiváncsi leszek.
Viszont, el kell mennem fogorvoshoz, ki kell húzni a bölcsesség fogam. Röntgenem van a dokinál, de a sok lidokain szuri nem árt? nem tudom mi legyen, jó lenne tudni már, hogy lesz-e kétcsíkosom, vagy nem. Ha lesz, akkor is megcsinálják ugye? Remélem, mert utálom , hogy hébe-hóba fáj már a fogam fájdalomcsillapítót sem akanék bevenni, minnél előbb ki szeretném huzatni.
Kriszta
Szia!
Az első baba a fiam,most már 13 éves:D
Ő clostis+tüszőrepis baba volt,az első hónapban sikerült igy!
A kislányom,ő 9 éves lesz,ő 3.honapban spontán összejött....
Sztem most ugyanaz a probléma nálam mint a kisfiamnál...
Mert ugye ők az elöző kapcsolatomból vannak....
Meglátjuk,de most azt mondta a doki,hogy elvileg ha peteéréskor megemelkedik a hő,akkor peteérés van,de tüszőrepedés azt mondta nem tuti....Kérdeztem ez mennyire biztos?Azt mondta semmi sem biztos,csak akkor ha uh követés van és látja az ember,de alapozni a hőből nem igen lehet 100%-ra,terhességet igen,de tüszőrepit nem!
Figyelj!
Ha röntgenre mész,megkérdezi majd az aszisztens hogy babát vársz-e?
Mondd neki nyugodtan hogy nem tudod,mert ezen dolgoztok,igy lehetséges....
Én is igy voltam vele mikor a nyakam röntgenezte,kaptam a hasam elé kis kötényt és nem lett volna gond.Amugy egyszer kérdeztem a dokit és ő azt mondta,semmi baja nem elsz a babának ilyen kicsinek!
A fájdalomcsillapitós szuri fogdokinál se árt,hisz ha már babás vagy akkoris kötelező a fogorvosi vizsgálat.É
n akkor huzattam vagy 3 fogamat mikor már babás violtam a lányommal!Látta a doki és nem volt gond...
De inkább fogdoki és szuri,mint fájdalom csillapitó tabi:)
Menj el nyugodtan!
Drukkolok neked a babával kapcsiban is:))))
Szilvi
Sziasztok lányok! Mi újság? Vannak fejlemények? :)
Annyira gyorsan telik az idő!!! Holnap már 8 hetes leszek!!! :) :) :)
Nagyon szorítok mindenkinek!!! :)
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!