Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Sziasztok!!
Ma mintha egyforma erősségű az Lh teszten a két csík)))
A legjobb hogy ma este jön haza a férjem,és szerda reggelig marad!! Szóval talán sikerül elkapni az időt! Rajtunk nem múlik majd xD!!
Kriszta
Szia Kriszta! Na... ennek nagyon örülök!!! :) Adjatok bele apait-anyait! :) Gondolok rád!!! Sok sikert!!! :) Drukkolok ám ezerrel!!! :) Ja és persze várom majd a fejleményeket!
Szilvi veled mi újság?
Puszi
Sziasztok!
Kriszta huzzatok bele akkor,ez tök jó,hogy igy alakult:)))))
Drukkolok ezerrel:)
Nálam semmi újság,még csak ma vagyok az 5 DPO-n,tehát csak a várakozás van.....Érezni semmit nem érzek,bár még korai is lenne érezni akármit is!
Viki te meg vigyi magatokra:)))
Szilvi
Sziasztok!
Tegnap majdnem pozitív volt az Lh teszztem, ma meg nagyon pozitív. 15mp-ig kellett áztatni, de mikor kivettem már láttam hogy sokkal erősebb a tesztcsík.
Tegnap volt szeretés Apával, lehet ma nem kéne csak holnap után? 3nap minden nap együttlenni az nem árt? Baba szempontból, mert amúgy ugye nem árt))). Holnap is pozitív lezs sztem a teszt! Szerintetek?
Kriszta
Sziasztok!
Kriszta!
Legyetek együtt sztem ahogy jól esik,nem hinném hogy gond lenne,a köztes időben vagy,ugyhogy hajrá!!!Drukkolok ezerrel!
Szilvi
Sziasztok! Kriszta! Szerintem se gond, ha ezen a pár napon minden nap együtt vagytok!!! :) Szerintem így még nagyobb is az esély arra, hogy pont elkapjátok az időt!!! :) Adjatok bele mindent!!! :) Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!! :)
Puszi
Sziasztok!!
Hogy vagytok?
Viki lassan vége az első trimeszternek.... :) Voltak hányingerek vagy hasonló? Hogy bírod a meleget? Habár hétvégéer jön egy kis hideg megint..
Szilvi? Mit gondolsz? Lassan tesztelsz igaz? Drukkolok nagyon-nagyon-nagyon!!!!!!
Puszi
Kriszta
Szia Kriszta!) Ma vagyok 11 hetes. :) Nagyon jól vagyok, mióta Elevit-ről Gravidára váltottam egyáltalán nincs hányingerem, semmi reggeli rosszullét! :) Azon kívül, hogy többször vagyok éhes,csak a fáradékonyság! :) Hazaérek munkából és mindegy,hogy délután 2 van vagy este 7,akkor is reggelig tudnék aludni! Szerintem nagyon szerencsés vagyok,hogy csak ennyi tünetem van! Paradicsomfüggő lettem! :) Mindig kell itthon legyen! ja és én mindig édesszájú voltam, de most csak a sósat kívánom! Na meg a főzelékeket! :) 22-én megyek reggel a genetikai uh-ra, meg a kombinált vértesztre, akkor már 12hetes és 4 napos leszek! :) Már alig várjuk,hogy kiderüljön, hogy ki is lakik odabenn! :)
Te hogy vagy? Nagyon drukkolok ám neked!!! :) És mindig várom ám a fejleményeket!!! :) Látod, ahogy ígértem, nem tűntem el! :)
Vigyázz magadra!
Puszi
Szia Viki!!
Köszi hogy még írsz nekünk!! Gondolok Rád sokat, és kívánom hogy minden rendben legyen!!!
Szilvi??? Hogy vagy??? Minden okés?? Már csap pár napod van hátra igaz??
Kriszta
Sziasztok!
Minden okés,holnap megyek dokihoz délelött,csináltam tesztet,d emegint negatív,szerdán kéne megjönnie,tehát ez a hónap is csuszott....
De majd holnap a doki bácsi alakit valamit biztos:)
Nálad mizu?
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!