Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
 511/636 anonim ***** válasza:

:) igazad van! Sztem tudat alatt "rágörcsölök" hogy már csak szeptemberig van időm és jajj...már egy újabb hónap telt el. A férjem is nagyon reménykedik...már előre sajnálom szegényt hogy azt kell mondanom neki,hogy megjött..

Na de akkor majd jövő hónap, a cseppeket meg akkor iszom újra...-ha el nem felejtem :)) Jún 27.-én lesz a szülinapja, milyen jó lenne egy pozitív tesztet adni majd a Férjemnek ajándékba! Lehet erre vár a baba)))

2012. máj. 19. 10:20
 512/636 anonim ***** válasza:

Én is rágörcsölök,hiába mondom hogy nem,tudat alatt aki babát akar,az tuti rágörcsöl...

De a barátnőm azt mondta,nem is baj,a pozitiv hozzáállásnál nincs jobb...:)

Sőt!

Ő azt is mondta képzeljem bele a hasamba a babát:)

Szedd a cseppeket:)

Én meg szedem a clostit:)

Meglesz az a pozi teszt tudom:))

2012. máj. 19. 19:30
 513/636 anonim ***** válasza:

11napon vagyok és kezd megjönni....

Sztem ha majd elmúlik el fogok menni a dokimhoz. Sosem jött még meg úgy , hogy baran- rózsaszín vmivel kezdődik. Vér van és kész.

Mióta babát szeretnénk, azóta ez a második hónap, hogy barnázással indulok, ha és sztem ez hogy pé után a 11napon jön meg azt meg szerintem rövid idő.

(de lehet hogy nem...)

Gondolkodom a dokin...ez a barna nem tetszik és még nem volt.

Kriszta

2012. máj. 20. 12:48
 514/636 anonim ***** válasza:

Menj el és kérj tőle egy peteérés követést uh-n,azzal nem veszitesz,vagy kérj tőle egy beutalót hormon vérvételre...sok függ attól is...

Irj ha tudsz valamit!

Tuti megjön?Nem csak most ágyazódik be?

2012. máj. 20. 12:51
 515/636 anonim ***** válasza:
11.dpo-n beágyazódás az szerintem már késő...18cn-on volt az ovulációm, 9.-én. Ma 20.-a van és a 28. cn. Általában 30napra jön meg, de pár hónapja 27-29 napra. Szóval holnap lenne a napja, de tegnap negatív lett a teszt, szóval ez már mensi.
2012. máj. 20. 13:22
 516/636 anonim ***** válasza:
ja és pár napja kezdett fájni a mellem, a hasamat meg egyre jobban érzem.
2012. máj. 20. 13:23
 517/636 anonim ***** válasza:

Akkor hivd fel a dokid ha gondolod,tud nézni neked a 3.napon egy hormonszintet és akkor abbol megtudja állapitani,miért barnázol előtte...valamelyik érték arra utal amugy,amit ilyenkor néznek!

Nekem most már muloban van,de tegnap megszenvedtem én is,majdnem a falat kapartam,ugy görcsöltem...:S

2012. máj. 20. 13:40
 518/636 anonim ***** válasza:

sziasztok

leírom hogy mi is van, mert fura nekem...

Szóval 20.-án (11.dpo-n), barnásan kezdett megjönni. Másnap erősebben megvolt, aztán gyengébben. Tegnap du-ántól semmi sincs. Szóval 4nap volt, amiből 2nap volt amikor véreztem is.

12éves korom óta menstuálok, és hamar beállt arra hogy 7napig van meg.

Tegnap volt egy kis hányingerem-ami akármitől lehetett, semmi nem fáj.

Ja a 10dpo-n negatív lett ugye a teszt. Normális esetben tegnap ,tegnap előtt kellett volna megjönnie de már el is múlt.

Mit gondoltok? Én mit gondoljak? Várjam meg a következő menzeszt, és ha hasonló lesz akkor menjek dokihoz??

Pusz csajok!

Kriszta

2012. máj. 25. 09:48
 519/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Bocsi,hogy eltűntem,de múlthét kedden megint el kezdtem vérezni, és kórházba kerültem. Ma engedtek haza! Kiderült, hogy hematómám van (vérömleny), ami a magzatburok és a méhfal között helyezkedik el, és az vérzett ki. De ez vetélést is okozhatott volna, ugyhogy meg kellett várni,míg legalább elkezd összemenni. Mostmár szerencsére kisebb lett,így hazaengedtek. De szigorú fekvésen vagyok! A baba jól van, már 65mm! :) Voltunk a bentfekvés ideje alatt genetikai UH-n is, mindene megvan a babámnak, még az ujjacskáit is lehetett látni! :)

Szilvi! Sajnálom,hogy megjött! :(

Kriszta! Szerintem csinálj még egy tesztet!

Puszi

2012. máj. 26. 12:46
 520/636 anonim ***** válasza:

Szia Viki!

Amikor benn voltam most a kórházba, a szobatárs csajszinak is hematómája volt, és ahogy az telt fel és a pici nőtt, folyton vérzett. A baba nála is jól van, de tényleg feküdni és feküdni és feküdni! Remélem minden rendben lesz decemberig Veletek!!! Vigyázz magatokra nagyon!!

A tesztem negatív, nem baba lehet a dologban. Lehet a stresz mert abból most kijutott bőven!

Én most semmit nem csinálok a hónapban, csak úgy együtt leszünk. Ha a következő mensim is ilyen akkor megyek dokihoz!

Majd írok még!

Pusz Kriszta

2012. máj. 26. 13:02
❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!