Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
:) igazad van! Sztem tudat alatt "rágörcsölök" hogy már csak szeptemberig van időm és jajj...már egy újabb hónap telt el. A férjem is nagyon reménykedik...már előre sajnálom szegényt hogy azt kell mondanom neki,hogy megjött..
Na de akkor majd jövő hónap, a cseppeket meg akkor iszom újra...-ha el nem felejtem :)) Jún 27.-én lesz a szülinapja, milyen jó lenne egy pozitív tesztet adni majd a Férjemnek ajándékba! Lehet erre vár a baba)))
Én is rágörcsölök,hiába mondom hogy nem,tudat alatt aki babát akar,az tuti rágörcsöl...
De a barátnőm azt mondta,nem is baj,a pozitiv hozzáállásnál nincs jobb...:)
Sőt!
Ő azt is mondta képzeljem bele a hasamba a babát:)
Szedd a cseppeket:)
Én meg szedem a clostit:)
Meglesz az a pozi teszt tudom:))
11napon vagyok és kezd megjönni....
Sztem ha majd elmúlik el fogok menni a dokimhoz. Sosem jött még meg úgy , hogy baran- rózsaszín vmivel kezdődik. Vér van és kész.
Mióta babát szeretnénk, azóta ez a második hónap, hogy barnázással indulok, ha és sztem ez hogy pé után a 11napon jön meg azt meg szerintem rövid idő.
(de lehet hogy nem...)
Gondolkodom a dokin...ez a barna nem tetszik és még nem volt.
Kriszta
Menj el és kérj tőle egy peteérés követést uh-n,azzal nem veszitesz,vagy kérj tőle egy beutalót hormon vérvételre...sok függ attól is...
Irj ha tudsz valamit!
Tuti megjön?Nem csak most ágyazódik be?
Akkor hivd fel a dokid ha gondolod,tud nézni neked a 3.napon egy hormonszintet és akkor abbol megtudja állapitani,miért barnázol előtte...valamelyik érték arra utal amugy,amit ilyenkor néznek!
Nekem most már muloban van,de tegnap megszenvedtem én is,majdnem a falat kapartam,ugy görcsöltem...:S
sziasztok
leírom hogy mi is van, mert fura nekem...
Szóval 20.-án (11.dpo-n), barnásan kezdett megjönni. Másnap erősebben megvolt, aztán gyengébben. Tegnap du-ántól semmi sincs. Szóval 4nap volt, amiből 2nap volt amikor véreztem is.
12éves korom óta menstuálok, és hamar beállt arra hogy 7napig van meg.
Tegnap volt egy kis hányingerem-ami akármitől lehetett, semmi nem fáj.
Ja a 10dpo-n negatív lett ugye a teszt. Normális esetben tegnap ,tegnap előtt kellett volna megjönnie de már el is múlt.
Mit gondoltok? Én mit gondoljak? Várjam meg a következő menzeszt, és ha hasonló lesz akkor menjek dokihoz??
Pusz csajok!
Kriszta
Sziasztok lányok! Bocsi,hogy eltűntem,de múlthét kedden megint el kezdtem vérezni, és kórházba kerültem. Ma engedtek haza! Kiderült, hogy hematómám van (vérömleny), ami a magzatburok és a méhfal között helyezkedik el, és az vérzett ki. De ez vetélést is okozhatott volna, ugyhogy meg kellett várni,míg legalább elkezd összemenni. Mostmár szerencsére kisebb lett,így hazaengedtek. De szigorú fekvésen vagyok! A baba jól van, már 65mm! :) Voltunk a bentfekvés ideje alatt genetikai UH-n is, mindene megvan a babámnak, még az ujjacskáit is lehetett látni! :)
Szilvi! Sajnálom,hogy megjött! :(
Kriszta! Szerintem csinálj még egy tesztet!
Puszi
Szia Viki!
Amikor benn voltam most a kórházba, a szobatárs csajszinak is hematómája volt, és ahogy az telt fel és a pici nőtt, folyton vérzett. A baba nála is jól van, de tényleg feküdni és feküdni és feküdni! Remélem minden rendben lesz decemberig Veletek!!! Vigyázz magatokra nagyon!!
A tesztem negatív, nem baba lehet a dologban. Lehet a stresz mert abból most kijutott bőven!
Én most semmit nem csinálok a hónapban, csak úgy együtt leszünk. Ha a következő mensim is ilyen akkor megyek dokihoz!
Majd írok még!
Pusz Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!