Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
 591/636 anonim ***** válasza:

Jaj nagyon drukkolok:))

Pihenj sokat:))

Holnap meg hivd a dokidat:)

2012. jún. 17. 10:41
 592/636 anonim ***** válasza:

Szilvi, annyit gondolok Rád!!!! Megint kapsz tüszőrepesztőt és a clostit azt szedni kell?

Uh-ra is járnod kell megint 2naponta?

Sokan irják,hogy a poz nem számit, és lehet hogy ugy is van,de most pozt váltottunk,ugy voltunk mint a Dórinál. Eddig a szokásos misszionáriusba,de váltottunk. Lehet nem számít,de én kicsit ennek is adok esélyt.

Tudod hamarosan lesz a férjem szülinapja, most majd kedden este jön haza. Lehet nem bírom magamban tartani, föleg ha erősödik a csík. Olyan rég várjuk,és hogy örülne.

Te bírnád h magadban tartod?

2012. jún. 17. 20:54
 593/636 anonim ***** válasza:

Most beszéltem vele telefonon, és azt mondta, hogy tegnap látott hullócsillagot, és ugye sejtem hogy mit kívánt))l

Sztem kedden elmondom neki!

2012. jún. 17. 21:16
 594/636 anonim ***** válasza:

Szia Kriszta!

Ebbe a hónapba nem tudok menni uh ra,mert a dokim szabin van sajna...

Marad a hőmérő hogy belőjjük az ovut...

Lehet igy fog sikerülni a babó:)

Ma bevettem az első szemet,mindig olyan izgalommal kezdem el,hogy mi van ha....

Nagyon örülök,hogy neked sikerült...

Mondtam a férjemnek,hogy váltunk pózt,hátha....

Azt mondta jó,sosem tudni és lehet igazad van...

Nem birnám magamba tartani Kriszta:))

Csak a szám nagy,hogy legyen meglepi...de nem birnám magamba tartani,mondd el neki:))

Főleg ha ennyire várja ő is,ne titkolozz:)

De a dokidat hivjad,hátha ad valami baba megtartót hogy ne legyen baj és próbálj meg sokat pihenni,tudod hogy az fontos!!!

Irj majd mit szólt a férjed:)))

Most már gratulálok,remélem a mai teszted még erősebb:)))

Szilvi

2012. jún. 18. 07:32
 595/636 anonim ***** válasza:

[link]

Így alakultak a tesztek. a ma reggeli nem erősebb a tegnap délelőttinél.... de remélem ez nem baj!

Nagyon bízom,hogy sikerül nektek is! Már megérdemelnék igazán.

Igen holnap este megmutatom neki a teszteket))))

Megírom mindenképpen!!!

2012. jún. 18. 08:39
 596/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Kriszta, ne izgulj, hogy nem erősödött! A HCG a szervezetben 2 naponta duplázódik! Ugyhogy a holnapinak kéne erősebbnek lennie! :)

Én ma voltam a 16. heti vérvételen. Jövőhét pénteken megyünk a 2. genetikai UH-ra, elvileg ott már megmondják, hogy kisfiú-e vagy kislány! :)

Puszi

2012. jún. 18. 10:15
 597/636 anonim ***** válasza:

Köszi Viki!! Holnap nem csinálok,majd szerdán amikor a férjem is itthon lesz.

Ha úgy fekszik akkor megmutatja magát))) Én a 28.hétig nem tudtam biztosra hogy lányom lesz. Mindig csak talán volt....)))

Majd írd ám meg!!!

puszi

2012. jún. 18. 10:22
 598/636 A kérdező kommentje:

Persze hogy megírom!!! :)

Már úgy szeretnénk tudni!!! :)

Az AFP eredmény is csak jövő pénteken délelőtt lesz meg, át kell vegyem és utána mehetünk az UH-ra a lelettel. 10:40-re kaptunk időpontot. :)

Jajj lányok, igazatok volt... úgy repül az idő!!! Most írtam nektek hogy pozitív lett a tesztem... és már elmúltam 16 hetes! :)

2012. jún. 18. 10:50
 599/636 A kérdező kommentje:

Szia Kriszta!

Mi újság? :) Erősödött a teszted? :)

Apa kiugrott a bőréből a hír hallatán? :)

Puszi

2012. jún. 20. 17:48
 600/636 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Ezek a tegnapi és a ma du-áni tesztem....erősödött bizony))

Apa este ért haza, és én a tesztek előtt voltam, majd amikor félre álltam, észre vette őket. Nézte, majd mikor leesett neki hogy mit is néz, akkor leült és nem akarta elhinni....nagyon örült!!!! Most kicsit ő is fél, hogy mi lesz, de sztem minden rendben van.

Dokit majd hívom, jövő hét elején, és kérek időpontot. Most még sokat úgysem lát. A vmelyik kalkulátor szerint 4hetes és 3napos vagyok.

Veled miújság?

Szilvi??? hogy vagy? Újult erővel kezded a hónapot??

nagyon durkkolunk Neked!!!

2012. jún. 20. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!