Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia Szilvi!!
Teszteltél??
Várom , hogy írj majd!!!
Krisztám,ezt lesd meg:)))))))))))))
Olyan boldog vagyok mint még soha:D
MA teszteltem délután:)
Szilvi
Szilvi!!!!!!! Gratulálok!!!!!!!!! Juhuuuuuu, bejött a pózváltás ezek szerint nálatok is!))))
Nagyon örülök Nektek!!!!!
Vigyázz magadra nagyon!!!
Puszi
Köszönöm Krisztám!
Szted mikor menjek dokihoz hogy lásson is valamit?
Fájdogál ám olyan mensisen a hasam az nem baj igaz?
Szedem a vasat és a gravidát is.
De idegesit hogy fáj a pocim,tök félek nem ám megjön.
Szia
Én is nagyon féltem, hogy meg fog jönni, mert éreztem a hasam. Van, hogy azóta is érezem. De állítólag ez a normális, vagyis ez is normális.
Én elmúlam 5 hetes mikor először voltam, és akkor látta a petezsákot, a következő héten már hallottam is a szívhangot. Lehet érdemes, ha holnaphoz 2 hétre kérsz időpontot. Most még semmit nem lát csak megvastagodott nyálkahártyát!!
Nagyon gratulálok !!! Olyan szuper.
Nekem van bőven hányingerem és fáradt is vagyok folyton. Ráadásul 3napja fáj a bal talpam...nem tudok ráállni és nem tudom miért. HOlnap megyek vele dokihoz, de nem tudom röntgen nélkül mire megyünk. Lábujjhegyen járok és nagyon fáj, de külsőleg semmi nem látszik.. pf
Gyerkőcök tudják,vagy nekik még vársz, hogy elmond?!
Lehet sarkantyud van Kriszta!
Az ilyen sarokcsont kinövés...akkor fáj ha begyullad.Nekem is van,elmulik,igazából nem adnak rá semmit,van ilyen kis betét a cipőbe az csillapitja...
De röntgenen állapitották meg nekem is,szoval anélkül nem tudom mi lesz!
Majd azért ird meg,okés?
Azt hittem nem leszek ideges ha már van egy pozi tezstem,de mégis sikerül agyalnom:)
Majd jelentkezz azért:)
És köszönöm hogy velem maradtál,nagyon jól esett:)))
Kriszta!!!
Jelentkezz!!
Mi lett a lábaddal?
Szia
A lábamra kaptam egy gyógynövényes reumakrémet....szóval semmit. Egy darabig a lábujjhegyemen jártam, de azátn az is fájt. még érzem de már nem fáj annyira. Remélem elmúlik hamarosan.
Teszteltél még azóta? Dokit már hívtad?
Teszteltem még egyszer,ma voltam dokinál,eddig minden oké,van egy 4mm-es petezsákom és a nyálkahártyám is 22mm:))
Szóval okés minden:)))
Szednem kell a magne b6-ot a hasfájásomra és ennyi,majd 10 nap mulva megyek ujra:))
Nagyon gratulálok!!!!
Én is szedek magneB6-ot, meg magnerotot is))
Ha gondolod néha -néha megírhatnánk hogy melyikünkkel mizujs van))
Ha itt nem akkor vmelyik közösségin ha gondolod!!
Nem tudom Viki hova tünt de remélem semmi baj sincs vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!