Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia Viki!!
Nem tudom,mit szoktak érezni olyankor. A férjem nem szokta mondani,hogy más lenne. Viszon a férjed már ismer. Érdekes. De figyi ha megjön sincs baj,akkor ott a jövő hónap.
Kriszta
Szia Kriszta! Igazad van! Ha most nem,akkor majd a következő hónapba! :) De míg nem jön meg nem adom fel! Még nekem is lehet +! :) És a rózsaszínezés miatt is van remény,meg talán a hőm miatt is! Nemsokára vagy így vagy úgy de kiderül! :) Nem fogok kétségbe esni ha megjön! Már megbeszéltem magammal! :) Apa mondta ma a legnagyobb igazságot: "Ha jönni akar úgyis jön! Mi meg szépen megvárjuk hogy akarjon jönni és nagyon várjuk őt!"
Puszi
Szia Viki!! Hogy vagy? Hogy érzed magad? Igen,az én férjem is azt mondogatta,hogy ha akar majd jön a baba. Én volt hogy ettől felhúztam maga)))) de tényleg igaza van.
Várom majd a fejleményeket,remélem jó híreket irsz majd.
Pusz Kriszta!
A hányinger volt nekem az a plussz,amiért néha azt hittem hogy mégis csak terhes lehetek. Én jól vagyok,ma a 2. Reggeli pisiből olyan halvány volt a 2.csík hogy elbizonytalanodtam,aztán ránéztem a digitálisra és az még mutatta. )). Veszek holnap még tesztet,férjem szerint minek?!? Muszáj hogy még lássam,mert alig hiszem el. Doki ráér még,jövő hét vége fele majd felhívom.
Nem tesztelsz holnap a reggeli elsőből? Elhiszem,hogy félsz)))
Örülök, hogy jól vagytok! :) Gyűjtögesd csak szépe a + teszteket! :) De nekem is csatolj képet ide róla! :)
Igazából nem az a baj,hogy félek, hanem az, hogy 28-30naposak a ciklusaim, ezért 23-25-re nem várom és ezért akarok csak hétfő reggel tesztelni! Hétfőn 3,2 vagy 1 napja fog késni! Akkor már talán mutat nekem valami szépet! :) A hőmet mérem, ha leesik,akkor nem is fogok tesztelni... De nem így lesz!!! Remélem! :) Sok bíztató tünetem volt, remélem hétfőn + teszt lesz az eredménye!!! :)
Olyan jó, hogy Te még feljársz ide beszélgetni velem! Mindenki más elűnt! Te tartod bennem a lelket! :)
Nagyon köszönöm neked!!!!
Nekem is 29-30naposak a ciklusaim,és 10.-én volt ovum. Tehát tegnap voltam a 11.napon és láttad))) igaz a mai reggeli irtó halvány kétséges volt. 6kor keltem de 4kor voltam wc-n,remélem csak ez miatt. Akkor hétfőig izgulunk))) olvastam ,ha késik és fenn a hőd akkor nagy esély van babára)). A hányingered sztem jó jel.
Ja a többieknek megjött,pedig szurkoltam) valszeg ritkábban jönnek majd,de szurkolnak Neked))
Jajj, annyira remélem hogy nekem is baba van a dologban!!! Holnap lesz a 28.napom,mérem a hőm és írom is neked! :)
Megvárom a hétfőt mindenképp! :) Köszi,hogy drukkolsz nekem!!! :) Raksz fel képet a reggeli tesztről majd? :)
Jó éjt! Reggel jövök! Puszi
Okés)) holnap veszek majd,de ha lesznek még tesztjeim felteszem.
Jó éjt neked is!! Remélem marad fenn a höd)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!