Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia Viki!
Értem,szóval, ha tegyük fel - lesz, akkor se aggódjak,majd másnap reggel 10 sel? Remélem:-)
Értem,úgy legyen! Neked van valamilyen folyásod? Vagy érzel kisebb mensis görcsöket? Én igen, kicsiket, néha szúrkál,de még mindig száraz.. félek a reggeltől,de akkor majd 2 nap múlva..
Mire felébredtek, itt lesz a + tesztem eredménye, remélem, h így is kimutatja:) Mert ha ez nem baba, ahogy fejjebb is fogalmaztánk akkor nem tudom,h. mi:-)
Igen, jól érted! :) Ha a 25-ös kimutatja, akkor a 10-es is ki fogja! Ha a 25-ös nem mutatja ki, attól még a 10-es kimutathatja! :) Akár másnap reggel is! A lényeg, hogy mind a kettőnél a reggeli első pisit használd! :) Nekem még mindig ilyen halvány rózsaszín folyásom van, mennyisége nem sok, mert csak pisilésnél veszem észre, a tisztasági tök tiszta! Sűrűn érzem, hogy mindjárt megjön meg hogy mindjárt bepisilek! És fel vagyok fújódva!
De az is jó jel, hogy minden reggel mérem a hőmet, és nem csökken,idáig 36,8-37 között volt, ma meg tegnap 37,1! :) Amíg nem esik le addig nagyon is reménykedhetek, hogy nem fog megjönni!! :)
Dejó:)) Örülök:)) Benned biztos vagyok, h. van pocaklakód, de magamban nem tudom, érzem azt súgja a szivem, h igen. Holnap feltétlen írok!
S várom a Te + teszted is!! Drukkolok:)) Köszönöm a gyors választ! Szép estét!
Nagyon szívesen! Örülök hogy tudtam segíteni! Nagyon aranyos vagy! :) Nekem is azt súgja a szívem, hogy valaki növekszik már a pocakomban és úton van hozzánk, hogy a világ legnagyobb boldogságát hozza el nekünk! :)
Remélem mindannyiunkhoz beköltözik a gólya! :)
Reggel jövök hamar!!! Nagyon szorítok neked!!! :)
Szép estét!
Csajok, én sztem most megcsinálom a tesztet.
Vélemény? ha terhes vagyok ki mutatja úgyis..
Hello lányok. Jaj ma este olyat vitáztam az én egyetlen magzatommal...nagyon elfáradt ma,és egy sima esti fürdes miatt. Hát lányok,nem volt egyszerű!!!
Niki reggel az elsők között jövök és nézem hogy mi lett!!!!! Jajaaj izgulok,de a 25ös mutatni fogja ne aggódj)))
Viki drukk neked is ám!!!!!
Kriszta
Vártam h mit írtok rá, nem csináltam meg:-)
Oké, meggyőztetek:)
Csak kibirom..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!