Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/636 anonim ***** válasza:

November óta, próbáljuk a kistesót. Niki, ismerem magam, amikor már ilyen mufurc vagyok mindenkivel akkor az már a mensi. Adok még 2 napot és megjön!

Persze jön AZ újabb hónap :)

De ettől még drukkolok nektek nagyon!!!! és várom a sok-sok pozitív tesztet!!!

Kriszta

2012. márc. 20. 14:48
 182/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Csajok!

Holnap reggel tesztelek! :-)

Kíváncsiságból..

De tutira - lesz.. :(

Már most tudom.. :(

X-epilben kettő van, ugyh. holnap csinálok egyet, a következőt meg szombaton.. Mit gondoltok?

Niki

2012. márc. 20. 16:16
 183/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Megint lemaradtam egy kicsit! Ki fogtok nevetni, de megint elaludtam! :) Egyszerűen alig bírok ébren maradni!

Kriszta! Nyugi! Tudom, hogy minden ki ismeri saját magát és a saját testét, de annyit hallani arról is, hogy van aki semmit nem érez másképp,mint a mensikor és mégis baba van és csak 6hetes kortól vannak tünetei! Amíg nem jön meg van remény!!! :)

Niki! Sok sikert kívánok a reggeli teszthez! Bízom benne, hogy + lesz!!! Ugye rögtön megírod??? :)

2012. márc. 20. 16:38
 184/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Viki!

Rajtam még jobban fogtok nevetni, s komolyan mondom, állandóan fáradt vagyok,aludtam fél-1 órát du., most meg megint azon kapom magam h fekszek csukott szemmel..Izgulok:))

Köszönöm!:) És persze!!:) Párom reggeles, mikor elment sztem akkor megyek ki. De félek.. Mi van ha - ? :'(

2012. márc. 20. 16:54
 185/636 A kérdező kommentje:

Én ma már kétszer aludtam vissza! :)Eszem-alszom már 2-3napja! Elalszom,és ahogy felkelek úgy érzem mindjárt éhen halok! Most fogok harmadszorra enni ma!

Ne izgulj!!! :) Ahogy írtad csak kíváncsiságból csinálod meg! :) És bőven csalódhatsz pozitívan, és lehet hogy már holnap + lesz!!! Ha meg - lesz, még bőven lehet szombatra +!!! :)

2012. márc. 20. 17:00
 186/636 A kérdező kommentje:

Lányok, tuti nem találjátok ki mit kívántam meg és mit csináltam enni... remélem nem akadtok ki nagyon...

Cukrozott tejföllel töltött melegszendvicset... De annyira jól esik!!!! Szerintetek? :)

2012. márc. 20. 17:09
 187/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Akkor egészségedre! :-)

Niki voltam

2012. márc. 20. 17:32
 188/636 anonim ***** válasza:

Helló Lányok)))

Niki ezerrel megy a drukk neked!!! És olyan pozit fogsz tesztelni,hogy csak na juppi!!!

Viki drága Te is babát vársz,aki ilyen tünetekkel nem vár..... Jézusom de szupi!!!! Én nagyon -nagyon szoritok értetek!!!!!

Kriszta

2012. márc. 20. 18:48
 189/636 A kérdező kommentje:

Szia Kriszta! :) Mi újság? Hát én is úgy gondolom, hogy ha ebből nem lesz baba, akkor nem tudom hogy miből lesz!!! :)

Niki én is biztos vagyok már abban hogy holnap + lesz a teszted!!! Annyira várom már, hogy reggel megírd, hogy +!!! :)

2012. márc. 20. 18:59
 190/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Ugye itt van Valaki??

Nem is tudom,x epil em van.. ami nem 10 es érzékenységű:(

Úgy írtátok h 25 ös, az sztem meg nem fogja kimutatni, Párom mondta h vesz holnap 10 est. Melyik a legkójobb 10es?

szerintetek így is ki fogja mutatni,h. nem 25 ös?

Niki

2012. márc. 20. 19:05
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!