Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Úgy legyen! :-)

Nekem most a mell fájás az ami furcsa..

ráadásul ma még meg se jött..:))

(csak ne kiabáljam el:S)

Niki

2012. márc. 19. 18:53
 142/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok!!

Niki te mára nem vártad? Sztem holnapután tesztelj!!! Én tuti csinálnám,az xepil. 25ös ugyhogy az már mutatni fogja! Mit gondolsz?

Viki,először is gratulálok Zalán babához)). A rózsaszínű folyás az még nem vér!!!ne aggódj. Lehet tényleg a beágyazódás! Nyugodj meg!!

Jaj lányok én már ugy szeretném hogy legalább valamelyikünk pozit teszteljen!!!!

Kriszta

2012. márc. 19. 19:22
 143/636 anonim ***** válasza:

Lányok nekem meg fog jönni,és nem vészmadárkodni akarok,de nekem ez a fajta mell fájás tipikus mensi előjel!! Az jutott eszembe,hogy amikor az első terhességemnél dokinál voltam csinált mell vizsgálatot,és az akkor nem fájt. Meg arra is emlékszem,hogy nagyon fel voltam fújodva. Az a beágyzódás miatt van,meg is nő picit a méh. Na szóval ,sajna erre jutottam.

Kriszta

2012. márc. 19. 19:27
 144/636 A kérdező kommentje:

Kriszta! Kérlek még ne add fel!!! Én se teszem!!! Tartsunk ki együtt!!! JÓ??? Köszönöm a gratulát, most vároma képet Zalán babáról! :) Mindenkinek babája születik a közelemben! :) Mostmár mi jövünk!!! ( Ti meg én)!!! :)

Jajj, bárcsak igazatok lenne lányok és a beágyazódás jele lenne!!! :) Hányadik dpo-n is vagyunk? 10.? Ilyenkor lehet a beágyazódás? Itt azt olvastam, hogy igen! :)

Kibírom és megvárom a hétfőt!!! :) Valahogy! :)

Jajj lányok annyira szurkolok mindenkinek!!!

2012. márc. 19. 19:38
 145/636 anonim ***** válasza:
SzisztokÉn holnapra nem várom,de én is ugy érzem hogy megjön,tesztet még nem is vettem,mert félek hogy tampont kell vennem helyette,na meg mult honapban is késett 4 napot,holott eddig óramű pontosságú volt.Arrol nem beszélve hogy nem fáj nekem se a cicim:(Viszont mikor voltál felpuffadva Kriszta??Mert én a 11DPO-n olyan voltam mint egy lufi és rendesen fájt is,alig birtam menni,ennyi tünetem van,meg az hogy érzem a hasam,mert olyan mintha mindjárt megjönne:SAmugy a rózsaszines folyás sztem jó jel,én konkrétan vártam hogy legyen nekem olyan,mert olvastam mindenhol rola:)
2012. márc. 19. 20:04
 146/636 anonim ***** válasza:
Ja....Szilvi voltam,a drukk megy mindenkinek:))
2012. márc. 19. 20:05
 147/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Köszi:)

Tényleg NE add fel! Sosem szabad!

Hát, nem tudom, fájdogál a hasam, de nem görcs, fáj a cicim is... mára nem vártam, de én várok kb. szerdáig biztos!

X-epilt vettem,-nem tudom h hányas, nem is látom rajta de félek tőle, mert ha negatív akkor.. :'(

Kitartást Lányok!!

Niki

Én vettem a teszttel együtt betétet is..hátha..nem tudom:(

2012. márc. 19. 20:21
 148/636 A kérdező kommentje:

Szia Szilvi! Köszi a biztatást! :) Most raktam be tisztaságit, kicsi barna folt lett rajta! Reménykedem nagyon!!!:) A mellem most nem fáj, csak alig fér bele a melltartóba! A mellbimbóm meg mintha sötétebb lenne és egy picit nagyobb... remélem ezt nem bebeszélem magamnak!!! :(

Niki! Ha jól emlékszem az X-Epil 25-ös érzékenységű teszt!

Annyira drukkolok a sok-sok + tesztért!!! :)

2012. márc. 19. 20:42
 149/636 anonim ***** válasza:

Akkor voltam felpuffadva amikor az első babámmal terhes lettem.

Az x-epil 25ös asszem))

Ok Viki,ha hétfőig nem jön meg,akkor tesztelek Veletek reggel!! Ha nem jön meg addig akkor babás vagyok!!!!!

Csajok,Viki ,Niki, Szilvi DRUKKOLOK!!!!!!!

Kriszta

2012. márc. 19. 20:45
 150/636 A kérdező kommentje:

Kriszti! De jó, hogy megint ilyen pozitív vagy!!! :)

Hétfőn tesztelünk!!! :) Remélem addig senkinél nem köszönt be a mikulás! Annyira szorítok mindenkiért!!!! :)

Várom a fejleményeket a korábban tesztelőktől! Drukolok lányok MINDENKINEK!!! :)

2012. márc. 19. 20:49
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!