Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok! :) Én is elgondolkoztam már rajta, hogy csak hétfőn kéne tesztelni! nem tudom, hogy kibírom-e! De ott van az is, hogy múltkor 1 hetet késett... hát nem tudom hogy kéne csinálni! A 23-a lesz a 28.napom ciklusnapom. Apa megvárná a 35. napot a teszttel a múltkori késés miatt! Lehet hogy még ebben is igaza van! :)

Bocsi lányok, hogy eddig nem 1rtam, de elaludtam úgy kb 4 órája! :)

Ja... a nevem : Viki :)

2012. márc. 19. 17:11
 132/636 anonim ***** válasza:

Szia Viki, ok sztem is legyen a hétfő. Niki mit szólsz? Habár én addigra már menstruálni fogok.

Csajok ma néztem a ciklus.hu-t. Be szoktam jelölni hogy mikor jött meg. Az 22.-!ét ir. De az ovus tesztem első negativ napja 10. Volt. Onnantól 2hetet kell elvileg számolni. A lényeg az lányok, hogy annyira azon voltam hogy nem vagyok babás,hogy megcsináltam az xepilt. Erős negativ. Igen csajok korán volt. Tudom. Azon is felhuztam magam,hogy a dobozba csak 1 volt 2 helyett. ((De ha hétfőig nem jön meg,akkor max majd tesztelek.

Kriszta

2012. márc. 19. 17:21
 133/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Sziasztok Viki & Kriszti!

Jó a hétfő is nekem, de szerintem, én fogok menstruálni, nem pedig Te Kriszti.

Én ma vettem x-epilt, meg betétet. Vagy ezt kell használni vagy a másikat. Fel vagyok készülve mindkettőre.

Bár, ma még semmi nem volt, csak picikét fájt alul a hasam, ha holnap se meg utána se fog, akkor már örülni fogok:) (Én direkt megnéztem a tesztet,h. mennyi van benne mert olvastam itt Valaki meg üreset vett:(

Fel a fejjel Kriszta, még nem jött meg!

Niki

2012. márc. 19. 17:33
 134/636 A kérdező kommentje:

Szia Kriszta! Nyugi!!! Fogadjuk meg egymásnak,hogy akkor csak hétfő reggel első pisiből tesztelünk! JÓ? Addig meg tartjuk egymásban a lelket! :)

Képzeld unokanővérem ma délben szült, majdnem 4kg és 54cm a babó, Zalánnak hívják! :) Most tudtam meg! Annyira örülök neki, de amikor megtudtam hogy megszületett valahogy az az érzés kapott el, hogy nekünk most nem sikerült! :(

Vagy ez már csak az idegesség... ?(

2012. márc. 19. 17:38
 135/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok, 2. vagyok.

Én is 23-ra nem várom, de én tuti nem bírom majd ki hátfőig, sőt örülök, ha péntekig kihúzom. Magamat ismerve tuti ellövök egy tesztet már szerda magasságában, persze addig meg is kellene szerezni valahponnan a 10-es érzékenységűt...

Tünetem semmi, csak 1 hete érzem a hasam, hogy fájdogál, de amúgy semmi. Valahogy én a mellfeszülést várom. Mindenki azt mondja itt, hogy az tuti tünet, nekem meg nincs, és már várom, hátha akkor babó lesz.

2012. márc. 19. 17:50
 136/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Hát, nem tudom, h tuti a mellfeszülés. Mert akkor ezek szerint én babás vagyok? Feszül a mellem, fájdogál a hasam...mára nem vártam nem is jött, de még bizakodok... akkor hétfő, ha kihúzom addig, de én is kíváncsi vagyok már:) Szerintetek az x-epil tutira jó?

Niki

2012. márc. 19. 18:06
 137/636 A kérdező kommentje:
Na csajok, most már teljesen ki vagyok!:( Most voltam fürdeni, és ilyen rózsaszín folyásom van!??? Ha ciki ha nem én életemben nem hallottam erről és főleg nem tapasztaltam!!! (pedig 11éve menstruálok). Ja és egyre jobban fájnak a melleim! Szerintetek most mi van??? Segítsetek légyszi!
2012. márc. 19. 18:32
 138/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Nem akarok butaságot írni, de itt olyat olvastam róla, h. beágyazódásos vérzés.. -ha létezik ilyen.-

Nyugodj meg!

2012. márc. 19. 18:36
 139/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

itt a linkje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Remélem,ettől van! :)

Mindenesetre próbálj meg megnyugodni, hátha más is válaszol rá, s többet tud.

Niki

2012. márc. 19. 18:38
 140/636 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Ilyesmit én is olvastam, csak annyira meglepett,hogy még soha nem tapasztaltam ilyet és hogy mi ez, hogy meg kell kérdezzek mindenkit aki tudhat erről bármit! Jó lenne ha igazad lenne!!! :)
2012. márc. 19. 18:40
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!