Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Sziasztok csajok! :) Én is elgondolkoztam már rajta, hogy csak hétfőn kéne tesztelni! nem tudom, hogy kibírom-e! De ott van az is, hogy múltkor 1 hetet késett... hát nem tudom hogy kéne csinálni! A 23-a lesz a 28.napom ciklusnapom. Apa megvárná a 35. napot a teszttel a múltkori késés miatt! Lehet hogy még ebben is igaza van! :)
Bocsi lányok, hogy eddig nem 1rtam, de elaludtam úgy kb 4 órája! :)
Ja... a nevem : Viki :)
Szia Viki, ok sztem is legyen a hétfő. Niki mit szólsz? Habár én addigra már menstruálni fogok.
Csajok ma néztem a ciklus.hu-t. Be szoktam jelölni hogy mikor jött meg. Az 22.-!ét ir. De az ovus tesztem első negativ napja 10. Volt. Onnantól 2hetet kell elvileg számolni. A lényeg az lányok, hogy annyira azon voltam hogy nem vagyok babás,hogy megcsináltam az xepilt. Erős negativ. Igen csajok korán volt. Tudom. Azon is felhuztam magam,hogy a dobozba csak 1 volt 2 helyett. ((De ha hétfőig nem jön meg,akkor max majd tesztelek.
Kriszta
Sziasztok Viki & Kriszti!
Jó a hétfő is nekem, de szerintem, én fogok menstruálni, nem pedig Te Kriszti.
Én ma vettem x-epilt, meg betétet. Vagy ezt kell használni vagy a másikat. Fel vagyok készülve mindkettőre.
Bár, ma még semmi nem volt, csak picikét fájt alul a hasam, ha holnap se meg utána se fog, akkor már örülni fogok:) (Én direkt megnéztem a tesztet,h. mennyi van benne mert olvastam itt Valaki meg üreset vett:(
Fel a fejjel Kriszta, még nem jött meg!
Niki
Szia Kriszta! Nyugi!!! Fogadjuk meg egymásnak,hogy akkor csak hétfő reggel első pisiből tesztelünk! JÓ? Addig meg tartjuk egymásban a lelket! :)
Képzeld unokanővérem ma délben szült, majdnem 4kg és 54cm a babó, Zalánnak hívják! :) Most tudtam meg! Annyira örülök neki, de amikor megtudtam hogy megszületett valahogy az az érzés kapott el, hogy nekünk most nem sikerült! :(
Vagy ez már csak az idegesség... ?(
Sziasztok, 2. vagyok.
Én is 23-ra nem várom, de én tuti nem bírom majd ki hátfőig, sőt örülök, ha péntekig kihúzom. Magamat ismerve tuti ellövök egy tesztet már szerda magasságában, persze addig meg is kellene szerezni valahponnan a 10-es érzékenységűt...
Tünetem semmi, csak 1 hete érzem a hasam, hogy fájdogál, de amúgy semmi. Valahogy én a mellfeszülést várom. Mindenki azt mondja itt, hogy az tuti tünet, nekem meg nincs, és már várom, hátha akkor babó lesz.
Hát, nem tudom, h tuti a mellfeszülés. Mert akkor ezek szerint én babás vagyok? Feszül a mellem, fájdogál a hasam...mára nem vártam nem is jött, de még bizakodok... akkor hétfő, ha kihúzom addig, de én is kíváncsi vagyok már:) Szerintetek az x-epil tutira jó?
Niki
Nem akarok butaságot írni, de itt olyat olvastam róla, h. beágyazódásos vérzés.. -ha létezik ilyen.-
Nyugodj meg!
itt a linkje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Remélem,ettől van! :)
Mindenesetre próbálj meg megnyugodni, hátha más is válaszol rá, s többet tud.
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!