Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Valahogy azt érzem,hogy negatív lesz a tesztem...nem tudom miért(( oké ebből az érzésből csalódni csak kellemesen fogok)
Sztem babás vagy kérdező!! Nálad meg azt érzem.:)
Utolsó képzeld én is tampont vettem anno teszt helyett mikor a kislányommal lettem terhes)) nem egy rossz omen!
Egy a lényeg holnap veszek egy 10-es érzékenységű tesztet, és szerda reggel ellövöm....ha negatív lesz akkor este a lányokkal..:D Apa meg a kislányával lesz. Mióta megvan a kislányom most megyek el először este, izgatott vagyok! Pusz nektek
Kriszta
oh én azt gondolom,hogy péntek reggel simán tesztelhetsz. Szokták irogatni,hogy ha a nemvárt napján negativ de még nem jön meg attól még lehet pozitív pár nap múlva. Én meg azt gondolom,hogy ha tudjuk-már pedig mi tudjuk- hogy mikor volt ovulációnk akkor amit az a teszt a nemvárt napján mutat az úgy is van! Természetesen mindíg vannak kivételek, de sztem akkor is.
Figyu, de ha neadj isten mégse leszel babás, akkor se keseredj ám el, hisz még csak a 2.hónap hogy próbálkoztok! ok! De nagyon várom hogy mi lesz nálatok!!! akkor már idén 3-an lesztek))) Be lehet majd tenni a karácsonyfa alá.. :))
Szerdán 21. lesz és 23.-ára nemvárom, sztem reális lesz amit najd az én tesztem mutat...Drukkolj!!
Kriszta
Rendben! :) Felkészültem már valamennyire arra is, hogy neadjisten - lesz! De te se keseredj el!!! Jó? :) Legfeljebb még tartjuk egymásban a lelket addig a bizonyos hónapig, míg + lesz! Jó? :) De a női megérzésem valahogy azt súgja, hogy van idebent valaki! :) Remélem nem csap be!!! Ja és remélem a Te megérzésed velem kapcsolatban bejön!!! Nálad a - lesz érzés sztem csak a csalódástól való félelem miatt van! Nem lehet? Én ezerrel drukkolok ám!!!! :)
Jajj, ne is mondd, már a gondolatától elolvadok, hogy 3-an leszünk!!! :) Ti meg 4-en lesztek!!! :)
Igazad lehet, lehet már tudat alatt igy készülök arra hogy ez a hónap sem sikerül! A mellem ugyanúgy fáj mint amikor megjön, Anyukám szerint akkor meg is fog. Viszont ez a második nap, mikor 4óra fele du-án hányingerem van, és a gyomrom olyan furi. Délben ettem mindkét nap utoljára, tehát 4 óra múlva az már nem oszt. És kb 20 perc múlva el is múlik. Ez nem szokott lenni a nemvárt előtt. A mellfájás az ami elkeserít, és ma lett vmi kis folyás ami szintén a mensi jele....hm nem vagyok boldog tőle!!
A drukk megy ezerrel Niki neked is és a Kérdezőnek is.
Oh én is örülnék,ha esetleg negatív akkor folytatnánk a virtuális beszélgetést :D !!!
Kriszta voltam!
Uccsó vagyok, szívesen tesztelnék, de nem merek, már annyi csalódás volt. De ha mégis mikor érdemes tesztelni szerintetek?
Köszi : Bea
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!