Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/636 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lányok! Szia Kriszta! :) Akkor nem lehetett valami kellemes éjszakád! :( De reméljük, hogy ez jó jel!!! :) Én jól vagyok, semmi extra, érzem a méhem és a párom szerint "pisikirálylány" vagyok! :) Nemsokára jönnek át Apumék ilyen hétvégi családlátogatásra! :) Így a mai nap el fog szaladni! :) Lányok indul a visszaszámlálás! :) Már csak 5 nap! 4...3...2...1... és jöhetnek a pozitív tesztek!!! :) :) :)
2012. márc. 18. 11:39
 102/636 anonim ***** válasza:
Legyen igazad,bár nekem fájdogál a pocim és olyan érzésem van hogy meg fog jönni:(Nekem már csak 2 nap,de ugy érzem tampont kell vennem tezst helyett.Apa épp azt mondta ne könyveljem már el negatívan,de ez az érzésem sajnos,a hőm még fennt van azért 37.Sz.
2012. márc. 18. 11:44
 103/636 anonim ***** válasza:

Valahogy azt érzem,hogy negatív lesz a tesztem...nem tudom miért(( oké ebből az érzésből csalódni csak kellemesen fogok)

Sztem babás vagy kérdező!! Nálad meg azt érzem.:)

Utolsó képzeld én is tampont vettem anno teszt helyett mikor a kislányommal lettem terhes)) nem egy rossz omen!

Egy a lényeg holnap veszek egy 10-es érzékenységű tesztet, és szerda reggel ellövöm....ha negatív lesz akkor este a lányokkal..:D Apa meg a kislányával lesz. Mióta megvan a kislányom most megyek el először este, izgatott vagyok! Pusz nektek

Kriszta

2012. márc. 18. 11:59
 104/636 A kérdező kommentje:
Kriszta Te mindig tudsz belém lelket önteni!!! :) Valahogy mindig jó kedvem lesz, ha beszélgetünk! :) Hát még ha ilyen szépeket írsz! :) Annyira szeretném, hogy igazad legyen velem kapcsolatban!!! :)Halkan jegyzem meg,hogy én is így érzem, de nem merem beleélni magam!!! Ne keseredj el!!! Tudom, hogy te is nagyon szeretnéd, hogy jöjjön a kis manó! Nagyon drukkolok neked, hogy sikerüljön!!! :) Már szerda reggel megtudod!!! :) Alig várom, hogy örömhíreket hozz nekem!!! :) Szerinted péntek reggel 25-ös tesztel már tesztelhetek én is?
2012. márc. 18. 12:08
 105/636 anonim ***** válasza:

oh én azt gondolom,hogy péntek reggel simán tesztelhetsz. Szokták irogatni,hogy ha a nemvárt napján negativ de még nem jön meg attól még lehet pozitív pár nap múlva. Én meg azt gondolom,hogy ha tudjuk-már pedig mi tudjuk- hogy mikor volt ovulációnk akkor amit az a teszt a nemvárt napján mutat az úgy is van! Természetesen mindíg vannak kivételek, de sztem akkor is.

Figyu, de ha neadj isten mégse leszel babás, akkor se keseredj ám el, hisz még csak a 2.hónap hogy próbálkoztok! ok! De nagyon várom hogy mi lesz nálatok!!! akkor már idén 3-an lesztek))) Be lehet majd tenni a karácsonyfa alá.. :))

Szerdán 21. lesz és 23.-ára nemvárom, sztem reális lesz amit najd az én tesztem mutat...Drukkolj!!

Kriszta

2012. márc. 18. 13:16
 106/636 Nikolett_'90 ***** válasza:
Örülök Nektek Lànyok! Nálam a helyzet vizes vagyok amugy semmi. Nem gorcsolok csak szurkálok. Olyan jó Titeket olvasni! sztem én kedden v szerdán tesztelek. Kellemesen szép napot Nektek! Niki
2012. márc. 18. 14:41
 107/636 A kérdező kommentje:

Rendben! :) Felkészültem már valamennyire arra is, hogy neadjisten - lesz! De te se keseredj el!!! Jó? :) Legfeljebb még tartjuk egymásban a lelket addig a bizonyos hónapig, míg + lesz! Jó? :) De a női megérzésem valahogy azt súgja, hogy van idebent valaki! :) Remélem nem csap be!!! Ja és remélem a Te megérzésed velem kapcsolatban bejön!!! Nálad a - lesz érzés sztem csak a csalódástól való félelem miatt van! Nem lehet? Én ezerrel drukkolok ám!!!! :)

Jajj, ne is mondd, már a gondolatától elolvadok, hogy 3-an leszünk!!! :) Ti meg 4-en lesztek!!! :)

2012. márc. 18. 15:52
 108/636 anonim ***** válasza:

Igazad lehet, lehet már tudat alatt igy készülök arra hogy ez a hónap sem sikerül! A mellem ugyanúgy fáj mint amikor megjön, Anyukám szerint akkor meg is fog. Viszont ez a második nap, mikor 4óra fele du-án hányingerem van, és a gyomrom olyan furi. Délben ettem mindkét nap utoljára, tehát 4 óra múlva az már nem oszt. És kb 20 perc múlva el is múlik. Ez nem szokott lenni a nemvárt előtt. A mellfájás az ami elkeserít, és ma lett vmi kis folyás ami szintén a mensi jele....hm nem vagyok boldog tőle!!

A drukk megy ezerrel Niki neked is és a Kérdezőnek is.

Oh én is örülnék,ha esetleg negatív akkor folytatnánk a virtuális beszélgetést :D !!!

Kriszta voltam!

2012. márc. 18. 19:32
 109/636 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én még csak most csatlakozom ide. :) Én is 23-24 körülre nem várom, de nálam olyan kiszámíthatatlan, lehet, hogy előbb fog megjönni mert már fáj a mellem, és valahogy érzem a méhemet is, fájdogál. De pár napig sőt még ma délig is csak olyat éreztem, hogy egyfolytában egy pontban szurkál, és du.tól, meg már az egész elkezdett szúrni. Elég erős krémes folyásom is van, és sztem ez a mensi előjele, de azért próbálok bizakodni, hogy valami csoda folytán még sem mensi lesz. Tegnap ebédkor is olyan történt velem ami még soha, egyik pillanatról a másikra olyan hányinger kapott el, hogy el kellett gondolkodnom, hogy tovább egyek vagy ne, de aztán elmúlt, persze utána már nem volt olyan íze az ebédnek. Sőt még a ma reggeli után is majdnem mentem hányni, de ezeket lehet, csak beképzelem. Szóval azért szurkolok itt mindenkinek, hogy gyarapodjon a népesség, úgyis olyan kevesen vagyunk. Ne rajtunk múljon! :))
2012. márc. 18. 19:43
 110/636 anonim ***** válasza:

Uccsó vagyok, szívesen tesztelnék, de nem merek, már annyi csalódás volt. De ha mégis mikor érdemes tesztelni szerintetek?

Köszi : Bea

2012. márc. 18. 19:46
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!