Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
De jó, hogy mindenki benne van!!!:) Szerintem ez így jó, mert így a későbbiekben is tudunk egymásról és ha úgy van, segíteni is tudunk egymásnak! :) Meg olyan jó veletek beszélgetni!!! :)
Jajj, legyen már jövőhét vége és jöjjenek azok a pozitív tesztek!!! :) :) :)
Most úgy örülök :))
Igen, én is sok kérdéshez bemegyek, ha olyan problémám van, de nincs válasz, meg semmi..Leírom, hogy velem hogy történt, gondolom Nektek nem be sikerült,haem tervezett baba lesz.
Nekem sajna kimaradt egy szem pont az elején, nem tudtam pótolni csak másnap mikor a következőt kellett volna beszednem. Kb. 1,5-1 hete éreztem h görcsölök, tompán,szurkálásaim voltak a petefészkeimnél. Egyszer bele nyilalt a méhembe, pár mp-ig. Aztán vége lett, azóta se ilyen szurkálás se görcs. Kb. 2 napja érzem ismét, de már csak halványan. Szerdára nem várom. Magas a hőm,nem mérem, de érzem magamon. Sokat járok pisilni,sokat iszok igaz, eszem is elég rendesen. Ennyi. Nos, mit gondoltok?
Szia! Igen, nálunk tervezett a manó! :) Nagyon is! :)
Hát nem tudom, elvileg kicsi az esély a babára az 1 szem kimaradt gyógyszer miatt, de végül is ki tudja! én 4 évig szedtem, ez idő alatt kétszer volt, hogy kimaradt 1 szem, de nem lett belőle baba! Mennyi ideig szedted a fogamzásgátlót mielőtt elfelejtetted bevenni? De ahogy látom, azt írtad, hogy "nem várt" tehát azért annak örülnél jobban ha jönne a baba!? :)Mióta nem szeded védekeztek valahogy? Megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok?
Gondoltam,h. nálatok tervezett a manó:)
Hát, nagyon örülnék neki,ő lenne minden vágyam. Csak sajna Párom még picit várna vele. Én 22, Párom 25 évesek vagyunk.
Amikor kimaradt, akkor nem pótoltam csak 12 órán túl. Akkor sokat voltunk együtt, védekezés nélkül. Amúgy nem órára pontosan szedtem szedem, hanem amikor épp eszembe jut, csak akkor kimaradt. Vágyom már rá, épp ezért örülnék neki ha jönne. Azért is gondolok Rá,h. van, mert ilyen még soha nem fordult elő velem,h. ilyen korám görcsöljek és szúrjon alul. Nekem mindig a nem várt elött vagy várt elött 1-2 nappal szokott szurkálni. S nem értem :S Úgy vágyok egy kisbabára. Remélem azért sikerült. Ezen az oldalon annyi mindenki írt mindent, h. lehet ha nem védekeztünk akkor beindult a peteérés. Remélem. Sokáig száraz voltam, mos lett pár csepp nyúlós fehér folyás(?) aztán semmi.
Tudom, és igazad van.
Őrűlt nehéz dolog, tudod én már nagyon régóta vágyok egy babára. Ha meglátok egyet, a sírás kerülget,h. nekünk nincs még. A családban mindenki korán szült, igaz besikerült szinte mindenkinek. Anyukám engem 19 évesen szült, igaz férjnél volt már. Párommal is beszélgettünk már róla, de ő még nem akarja csak késöbb ha lesz házunk. Most lakásban élünk, de ő mindenképp házba szeretne menni, majd ott. De az messze lesz, s addigra én már kb. 30 leszek. Azt nem tehetem meg vele h nem szedem, mert az nem fer, s én sem így szeretném. Csak úgy ahogy Ti vagytok. Most reménykedek. Mondtam neki, h lehetséges, h. lesz. Erre mondta h biztos h fiú lesz. Már nem tudom :( De így utcára lépni... fáj. Orvos szerint nincs probléma mert alacsony hormontartalmú, ha teherbe is esek, akkor nem lesz baja neki. Azért nem hagytam abba, mert mi van h mégse, s igy magamat teszem tönkre. Nem tudom, nem jön össze vissza meg, max 1-2 nap. Úgy örülnék neki. :-)
Én nem arra gondoltam,hogy ne szedd és ne szólj neki! :)
Hanem hogy nem ár-e a Tudom milyen érzés nagyon akarni,hogy jöjjön a manó! Szerintem itt mindenki tudja! Biztos olvastad, hogy van aki már 8-10hónapja próbálkozik!
De mi azon az elven vagyunk, hogy úgyis jön, ha jönni akar! :) De jöhetne már!!! :) Bizti olvastad azt is, hogy nekem is volt hasszura, majd fehér folyás, most ég a mellem és ugyanolyan meleg alul a pocim is. Valamint olyan boldogságérzetem van! :) Úgy érzem sikerült! Remélem jól érzem!!! :) 1 hét és kiderül! :)
Igen, igen.
Én másnak is örülök, ha sikerült a pici:)) Szurkolok Neked/Nektek is!
Az a baj,h. h. nekem is fáj a cicim, meg szurka meg hasonlók, meg az a korai görcs, meg szurka igazából onnan jutott eszembe h. mi van ha a kimaradt szem miatt, hisz ilyen még nem volt. Meglátjuk. Boldog lennék:) S ha mégse, hát majd fog jönni. Mindenesetre írd meg,h. mi lett, majd én is tesztelek kb. sztem szerdán. Már most örülök Nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!