Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/636 A kérdező kommentje:
Ugye milyen furcsa, én is úgy érzem, hogy lakik már valaki a pocimban! :) Ez olyan elmondhatatlan! :) Múlt hónapban bizti voltam benne, hogy nem sikerült, pedig késett is, most meg bizti vagyok benne, hogy már úton van! :) Remélem nem csapnak be az érzéseim, de napok óta valami elmondhatatlan boldogságot érzek! :) A barátnőm tegnap rám nézett és azt mondta: "Te tuti terhes vagy " :) Remélem jól érezzük!!! :) Ja, a barátnőm várandós, 4 hónapos a kis pocaklakó kislánya :)
2012. márc. 16. 16:08
 42/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Én teljes mértékben nyugodt vagyok. Ami nem jellemző rám. El se hiszem, Neked is örülök,így láthatatlanban. Csak összejöjjön ++. Izgulok. Értetek is :-)

Ha megkérdezhetem hány éves vagy? Én 22.

2012. márc. 16. 16:12
 43/636 Nikolett_'90 ***** válasza:
Nikolett voltam, lemaradt a nevem:
2012. márc. 16. 16:12
 44/636 A kérdező kommentje:

Én is izgulok érted is!!! :) Én 24, apa 28. Első manó :)

Ja és azt nem írtam, hogy elképesztően meleg, kellemes érzést érzek a pocimban alul :) Te mit érzel? :) Ilyesmiket mint én?

2012. márc. 16. 16:23
 45/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Lehet furának tűnik de picit feszül meg keményebb, vagy nem is tudom, de érzem. :) Nagyon remélem,h. tényleg.

Tegnap Párom mondta,h. kisfiúnk lesz. Anyukám pedig elővett egy csomó rugdalózót. (még tesómé volt). Pedig egyenlőre senki nem tudja, nem mondtam,h. mit érzek. De furcsa:))

2012. márc. 16. 16:59
 46/636 A kérdező kommentje:
De aranyosak! Nálunk nekem szent meggyőződésem, hogy fiunk lesz!!! :) Bár párom szerint is, de ő azt mondja, hogy mindkettőnek ugyanannyira örülne! :) Aztán megeshet, hogy is-is lesz, mert az én családomban és a párom családjában is vannak ikrek! :) Majd meglátjuk! Nekem is feszül picit és ugyanolya forró alul a pocim, mint a melleim! Remélem ez jó jel!? :)
2012. márc. 16. 17:09
 47/636 A kérdező kommentje:
Ja, én sem mondtam senkinek, hogy mit érzek! :) Barátnőm azt mondta tegnap, hogy először akkor gondolta rólam hogy úton van a pocaklakónk, amikor megkérdezte, hogy szerintem terhes vagyok-e és minden az arcomra volt írva... :) Nem igazán értem, de remélem, hogy így van!!! :)
2012. márc. 16. 17:13
 48/636 Nikolett_'90 ***** válasza:
Annyira jó:) Ikrek? Az én páromnak van egy ikertestvére, de kétpetéjű ikrek. Erre nem is gondoltam, de egy lesz most. Majd:) Meleg érzésem van nekem is ott lennt, meg a mellem fáj picit. Izgulok:)) Aztán majd a neveken lehet gondolkodni,az sem lesz egyszerű, legalábbis nálunk. :)
2012. márc. 16. 17:14
 49/636 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem hülyültem meg... :) Mármint nem csak én érzek ilyet! Meg ez a hihetetlen boldogság érzet! Teljesen oda vagyok meg vissza! :) Semmi nem tudja elrontani a kedvem! Nálunk ha lány lesz, akkor kérdéses a neve, mert ha fiú lesz, akkor párom nevét kapja, mert nekem tetszik :) ő meg amúgy is azt szeretné, hogy az ő nevét kapja! Ezen tuti nem veszünk össze! :) Űgyhogy ha fiú lesz, Szabolcs lesz! :)
2012. márc. 16. 17:19
 50/636 A kérdező kommentje:
Ha lány lesz, akkor egyenlőre úgy néz ki, hogy Réka lesz! :)
2012. márc. 16. 17:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!