Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/636 anonim ***** válasza:

Szia, azt irják itt sokan,hogy ilyenkor a fogyásra annyira nem lehet adni. Van akinek van van akinek nincs. Nem tudom. A hasszurka nekem nem olyan tipikus,az első babómnál semmit nem éreztem,aztán a nemvárt előtt 4 nappal pozitív lett a teszt)))

Remélem most már végre újra látok olyan szépet)))

Kriszta

2012. márc. 14. 15:16
 22/636 anonim ***** válasza:

fogyás = folyás

(na már itt is a súlyomra gondoltam :D. A lányom előtt teljesen normális alkatom volt. 22kg híztam. 16 lement a kórházba. 25hónapig szoptattam miközben 10kg híztam. Szóval majdnem annyi kg vagyok mint amikor szültem pf 185cm magas vagyok szóval....szörnyen érzem magam, és az édességet nem bírom megállni. Kicsit félek az újabb terhességtől.)

2012. márc. 14. 16:08
 23/636 A kérdező kommentje:

Szia! Én is olvastam már sok-sok mindent! Van aki azt írja, hogy nem jelent semmit, van aki azt írja,hogy igen... :(

Nekem nem szokott ilyen sűrűbb fehér folyásom lenni, azért kérdeztem! :)

Ami is furi, hogy ebben a hónapban a kétszer is szurkált a hasam 10nap különbséggel. Nagyon próbálkozunk, nagyon szeretnénk, hogy jöjjön a manó!!! Még 9 nap a nemvártig! Alig várom,hogy ne jöjjön meg!!!!!! :)

2012. márc. 14. 16:50
 24/636 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tudom meg boven van idonk,de hogy vagytok? Mindenki var turelemmel? Jaj remellem sok pozitiv tesztrol irrunk majd!

2012. márc. 15. 13:22
 25/636 anonim ***** válasza:

sziasztok!

Én 21-22-re nem várom,jelenleg a puffadáson kivül semmi tünetem nincs,de az iszonyatos,alig bírok mozogni,nem tudom mitől van.Ti hogy vagytok?

2012. márc. 15. 13:43
 26/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Sziasztok! 16-os válaszoló vagyok.

Eddig én is száraz voltam, ma lett egy kis tojcsis nyúlós folyás. Remélem,én is a sok + tesztet! Fáradékony vagyok..most keltem fel:) Ti?

2012. márc. 15. 14:13
 27/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok csajok! Jó látni, hogy mindenki visszanéz néha-néha! :) Remélem jól vagytok! Úgy izgulok mindenkiért!!! :)

Sajna nekem a múlt hónapban 1 hetet késett... majd megjött :( Pedig soha nem késett 1 napnál többet! :( De akkor valamiért biztos voltam benne, hogy nem vagyok terhes! :( Pedig a párom 100%-ig biztos volt benne, hogy baba van! Sajna nekem lett igazam! :(

Képzeljétek, tegnap a barátnőmmel és a párjával voltunk a Margit szigeten sétálgatni (Neki 4 hónapos a pocaklakó kislánya) :) 1 óra séta után állva el tudtam volna aludni!!! Rám nézett a barátnőm és azt mondta: "Te tuti terhes vagy"... remélem igaza lesz!!! :)

2012. márc. 16. 09:26
 28/636 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!!

Remélem hogy a barátnődnek igaza lesz,és babó van a pocidban.

Én decemberben éreztem,hogy összejött. A clearbleu akkor 2nappal a nemvárt előtt pozitív lett,látta a férjem és egy barátnőm. Aznap estére megjött. Most nem érzek semmit,csak várok türelemmel. Már csak 1hét!!! Gondolok mkire és kivánok pozitív teszteket!!!

Kriszta

2012. márc. 16. 10:00
 29/636 A kérdező kommentje:

Szia Kriszta! Remélem mindenkinek összejött a babó! :)

Én álmosságot érzek, és ma reggel óta olyan melegek a melleim, hogy szinte már égnek! Lehetne már jövőhét vége!!!

2012. márc. 16. 10:06
 30/636 anonim ***** válasza:

A melleim nekem érzékenyek,de égni nem égnek. Igaz, nekem a mellérzékenység tipikus egy héttel a nemvárt előtt. Az álmossággal meg ugy vagyok,hogy mivel 6kor kel a kislányom...tudnék egész nap. Szerda reggel tesztelni fogok,mert estére meghivtak a csajok,és ha egy érzékeny teszt mutat vmit akkor csak vizet iszom. De majd meglátjuk.

Kriszta

2012. márc. 16. 11:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!