Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)2012. márc. 12. 08:17
11/636 anonim válasza:
Sziasztok! Én is csatlakoznék, pont 23-25 körül nem várom. Első hónap próbálkozás, első baba. Én 26, apa 31. Nagyon izgatottak vagyunk, kívánok mindenkinek pozi tesztet! :)
12/636 A kérdező kommentje:
Jó látni, hogy szépen gyűlünk!!! :) Mi is dolgozunk ám ezerrel, hogy jöjjön a baba! :) Ma egész nap eszméletlenül szurkál a hasam...
Ugy izgulok mindenkiért!! Remélem csak jó hírek lesznek!!! :)
2012. márc. 12. 16:30
13/636 anonim válasza:
Sziasztok!Én 22-23-ra nem várom.Állitólag a doki szerint és az UH szerint,nekem 7-én volt ovum,majd kiderül.Mi másfél éve próbálkozunk,Apa holnap megy a laborba,meglátjuk milyenek a kiskatonái:)Drukk nektek:)
14/636 anonim válasza:
Sziasztok,csatlakoznék 23-24 re nemvárom. A második babánk lenne,már van egy 2és fél éves kislányunk. Ez a 4.hónapunk. Az ovutesztem 9 és 10.-Én volt pozitív. Én 29 a férjem 35éves. Kivánok mindenkinek pozitív tesztet!!
15/636 anonim válasza:
Utolsó vagyok, Kriszta. Még annyit hogy a palástfű teat iszom,előtte cickafarkat ittam. Bizunk nagyon hogy sikerül,a lányunk elsőre megfogant.
16/636 Nikolett_'90 válasza:
Én sem várom, mennyien lettünk:)) Remélem, sokunknak összejön:)) Drukkolok ;)
17/636 A kérdező kommentje:
Sziasztok csajok! Örömmel látom, h ennyien lettünk! :)
Tegnap nagyon szurkált a hasam... este el is kaptam Apát :) meg ma is! :) Ügyesek voltunk? :) Remélem baba lesz mindenkinek!!!
2012. márc. 13. 19:07
18/636 A kérdező kommentje:
Mi újság lányok? Hogy vagytok?
2012. márc. 14. 08:56
19/636 anonim válasza:
Sziasztok. Én nem tudom,merthogy állitólag peteérés után van pár nap ami száraz. Én nem vagyok teljesen az. Ez aggaszt picit. A palástfüvet iszom. Annyi van max,hogy nagyon eresek lettek a melleim. De márr csak 9 nap és kiderül))
Üdv: Kriszta
20/636 A kérdező kommentje:
Igen, már csak 9 napunk van a nemvártig! Nekem 2nappal ezelőtt egész nap szurkált a hasam (de márc 3-4-én is!) Ma meg sűrűbb fehér folyásom van. Szerinted? Szorítok Neked!!! :)
2012. márc. 14. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!