Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/636 anonim ***** válasza:

én 26évesen szültem a lányom,én már előbb szerettem volna de akkor még nem a férjem várni akart. Jogos volt az érv: majd ha lesz küszöb amit rágjon... :) na és lett is, meg esküvő is, és rá egy hónapra megfogant a lánykám. Most múltam 29 és szeretném ha még 30 előtt szülnék) A férjem 36lesz idén, és igen még fel kell nevelni őket))

Kriszta

2012. márc. 16. 19:43
 72/636 anonim ***** válasza:

igazából azt akartam csak, hogy ha beszélsz a vágyaidról a párodnak, vagy maradtok vmiben, vagy a 2éves tervben legyen egy manó is....lehet ha gondolkodik rajta, akkor ő is nagyon szeretne. Lehet nem kell sok idő...Drukkolok, hogy mihamarabb anyuka lehess- és mindenkinek aki már nagyon az szeretne lenni)))

Kriszta

2012. márc. 16. 19:46
 73/636 A kérdező kommentje:

Krisztának teljesen igaza van! :) Ha megbeszéltek valamit, akkor lesz mit várnod! :) Mi is 1 éve beszéltük meg, hogy várunk egy évet! :) Így egész gyorsan el is telt! :) Igaz,alig vártam, főleg hogy azóta bátyáéknál egy petéjű iker lányok, öccsééknél 1 kislány született! 1 és 1,5évesek. :) Most mi jövünk! :)

Mi nyár végén költözünk kertes házba (ezt is terveztük) :)

Aranyos vagy, hogy örülsz nekünk! :) Remélem + tesztről számolhatok be 1 hét múlva! :)

2012. márc. 16. 19:53
 74/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Köszönöm szépen a kedves szavaidat, jól esett. :-)

Nem iagazán hajlandó beszélni, attól függ milyen kedve van hozzá, néha ő mondogatja, h ha kisfiam lesz, kimegyünk focizni meg hasonlók, ha kislányom akkor meg babázunk együtt, amúgy már beszélgettünk róla, először 3 évet beszéltünk meg, majd 2 lett belőle. Csak hát a vágy. Igaz, ami igaz, Kriszta, férjhez kell még menni elötte. Ami lehet,h. jövőre lesz. Meglátjuk.

Mindenesetre, csinálok azért tesztet szerdán. Megírjam azért, h. mi lett? Vissza fogok jönni, és várom h. veletek miujság! Meséljetek ám! :-) Köszönöm mégegyszer!

2012. márc. 16. 19:54
 75/636 anonim ***** válasza:
Abszolút írd meg hogy mi lett Veled!!! Én is tesztelek lehet szerdán :) mondjuk délelőtt még tuti voltam hogy fogom, most már annyira nem... meglátom)) akkor lesz még csak a 11-12.-dpo.
2012. márc. 16. 19:57
 76/636 A kérdező kommentje:

Még azt akartam kérdezni, hogy párod tudja, hogy lehet, hogy baba lesz? Mit szól hozzá? :)

Mindenképp írd meg szerdán, hogy mi újság!!! :)

2012. márc. 16. 19:58
 77/636 anonim ***** válasza:

fú lehet hogy nagy közhelyet írok, és igen nekem is van egy bnőm akinek az életcélja hogy anya legyen és szült is 20 évesen, és most 2 éve a 2. babáját.

De Te is csak 22 éves vagy, én azt gondolom, hogy élj még egy picit. Ok olvastam hogy meghatódsz ha pici babát látsz, hidd le én is így voltam... sőt! De még jó volt csak úgy ketten lenni a férjemmel :) Mi 12éve vagyunk együtt ebből 4 éve vagyunk házasok. Az első 8 éveben nekem is megfordult a fejemben a baba, de aztán jobb lett így.

(a kisfiúval igen ki lehet menni focizni, viszont a kislány az apuka legnagyobb szerelme. Tapasztalom. A fiukat büszke apai hatalmas szeretéssel szeretik sztem!! A kislányokat pedig...olvadnak)

2012. márc. 16. 20:02
 78/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Annyira örülök Nektek,hogy írtok, s érdekel:))

Mondtam neki, az volt rá a válasz, h. ő örülne neki, neki mindegy h mikor jön. Hisz van rendes állása, keres is, van lakás, 25 éves, velem tervez mindent. Szóval azt mondta h miattam,még ne, várna még rá, hisz 22 vagyok. Dolgozzak,h. gyest kaphassak...majd aztán.

Mindenképp írni fogok! :) Csak nézzetek majd vissza!

Puszillak Titeket,köszönöm szépen Nektek a kedves soraitokat, h. mellettem vagytok. Kevés ilyen ember van, mint Ti.

2012. márc. 16. 20:09
 79/636 A kérdező kommentje:
Várunk vissza mindenképp!!! :) Szerdán is és később is! :)
2012. márc. 16. 20:17
 80/636 anonim ***** válasza:

oh ne félj, mi vissza fogunk nézni, hisz egymásnak is szurkolunk és írunk is))) na látod oda van érted a párod, és hidd el tényleg ha nem dolgozol legalább egy évet a babó előtt akkor vajmi kevés gyedet kapsz. Szörnyű de ez van.Én 7 éveig dolgoztam és így nem kaptam olyan rosszul ,de a tesóm pf nem és alig jöttek ki hó végén. A pelus ára meg a csillagos ég.... és az még csak a pelus!!

jó éjt most nektek, akkor várom és írom én is a fejleményeket!!

2012. márc. 16. 20:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!