Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?
Szia Bea!
Üdv. köztünk! :-)
Én úgy szeretném, -h. holnapra nem várom,- s inkább csütörtökön fogok tesztezni. Inkább kivárom az egy két napot, csak biztosra menjek. Hacsak addigra meg nem jön. :(
Bizakodó vagyok, már én sem tudok semmit sajna:(
Megy a drukk!! ++
Jó éjszakát, szép estét kívánok!
Niki
az a harci helyzet lányok, hogy nekem ma van a második nap, hogy estefele is hányingerem van, és irtó rossz a gyomrom. Gondoltam leírom :D
Kriszta
Jó reggelt lányok. Ma vagyok a 26cn-on. Maradt 1 Lh tesztem és az megcsináltam reggeli elsőből. Nem olyan pozitiv mint ovukor,de jól látható két csíkos. Valszeg nem jelent semmit, már csak pár nap és kiderül minden))) drukkolok
Kriszta
Sziasztok lányok!
Nekem márcsak 1 nap,de azt érzem hogy nem sikerült ez a hónap és nemt udom megmagyarázni miért.Talán mert valami uton módon elmult a cici fájásom is,sosem szokott,mindig akkor mulik cska el,mikor megjött már,most már az sincs,pisilni se járok sűrűn,folyásom van,de nem számottevő és néha fájdogál a pocim mintha meg akarna jönni:(Ezt a puffadást nem tudom hova tenni:S
Szia!
Ne szomorkodj! :(
Végülis, még nem jött meg, így van remény:)
Még én is várom, bár mára nem vártam, nem jött még, de én sis hasonlóan érzem,mint Te. Meglátjuk. bármi lehet még!
Fel a fejjel!
Sziasztok lányok! Látom már mindenki egyre jobban izgul, nem csak én! Annyira szeretném, hogy mindenkinek baba legyen a dologban!!! :) Képzeljétek, tegnap anyósom hívta este páromat, hogy azt álmodta, hogy babát várunk és nem szóltunk neki, és hogy igaz-e! :) Érdekes... Nem? :) Nem tulajdonítok neki sok mindent, de azért érdekes!
Nekem még mindig a forróságérzet van, sokszor 1-2 percre kiráz a hideg, de van valami ilyen vizes-fehér folyásom... hát lányok én sem tudom, hogy mi lesz ebből!
Szurkolok mindenkinek ezerrel!!!! :) :) :)
Sziasztok,megvettem a clearblue digital tesztemet,és most hogy megvan azt gondolom hogy bőven meg fogom várni,hogy késsen. Ezzel a tesztel én azt szeretném látni,hogy pregnant 1-2 week :-).
Kriszta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!