Szia Szilvi! 10.étől számolom a dpo-t. Szóval igen valszeg nagyon korán volt a tegnapi teszt. De hétfőre ha nem jön meg már valósat fog mutatni! :) Én is akkor fel voltam puffadva, most talán még nem. Szurkolok Neked is a kétcsíkosért))
Viki, igen eszembe is jutottál tegnap este olvastam erről a rózsaszínes folyásról, ami - legalábbis amit olvastam- mindenkinek jót jelentett!!! Úristen de szupi!!!!
Akkor már a Nikinek is legyen kétcsíkosa és nekünk is és akkor jaj....:)))
Kriszta
2012. márc. 20. 08:30
162/636 anonim válasza:
Hát nagyon reménykedek és drukkolok is magunknak:)Puffadásom volt 10 vagy 11 DPO-n,de iszonyatos volt,holott nem is ettem semmit,menni alig birtam ugy fájt.Persze nekem enyni "tünetem" van/volt,mert most se a cicim nem fáj,se sok pisi nincs semmi,ez szomorit el egy kicsit.Reménykedek mert ugye a remény hal meg utoljára,de valamiért nem érzem hogy baba van a dologba,de azért megy a drukk:)
2012. márc. 20. 08:33
163/636 A kérdező kommentje:
Jaj lányok!!! Már a gondolattól is elolvadok, hogy mindhármunknak + teszt... :) :) Annyira szeretném ezt látni!!!!!!!!!!!! :) Úgy bízom most ebben a rózsaszínezésben!!! :) Aztán nehogy csalódás legyen a vége! :( De nagyon biztat, amiket írtok/írnak róla! Mindenkinek pozitív tesztet kívánok!!! Jöhetne a jótündér vagy valaki aki megsegít minket! :)
2012. márc. 20. 08:43
164/636 anonim válasza:
Sziasztok. Bea vagyok, egy kicsit korábban írtam ide, de most megint végigolvastam mindenki kommentjét, mert lemaradtam. Hát lányok szorítok nektek nagyon! :)
Én nem vagyok túl bizakodó, mert ma van a 32. napom, de nekem ugye 35 körül kéne megjönnie. Vagyis pontosan nem tudom, mert plusszba játszik néha 4-5 nap. A melleim konkrétan már napok óta nagyon fájnak, és ma már egy kis hasigörcsim is volt, és az tapasztalatom az, hogy ez beza nem jót jelent. Pedig annyira szerettem volna egy kis manót a fa alá. :( De amíg nem jön meg addig próbálok bízni. Van még egy uccsó Gabriel tesztem, de most nem lövöm el, mert eddig nem hozott szerencsét...
Azért szorítok ám nektek...puszi
2012. márc. 20. 09:47
165/636 anonim válasza:
Lányok elmúlt a mellfájásom.. Kriszta
2012. márc. 20. 09:57
166/636 Nikolett_'90 válasza:
Sziasztok! Kriszta, nekem se mindig fàj,de most 2.napja csak melltartoban tudok létezni:-( Nem tudjàtok mindenesetben kell lennie rozsaszinű folyásnak?Nekem nem volt. Viszont a jó hír h màr 2 napja nem jott meg s száraz vagyok. Rem a Pici miatt. Szurkolok mindenkinek. Remélem jól vagytok? Olyan fáradékony vagyok annyit tudok aludni pár napja.. Niki
2012. márc. 20. 11:40
167/636 anonim válasza:
szia Niki, akkor sztem kisbabát vársz.....Száraz vagy és fáradt és nekem már meg kellett volna hogy jöjjön nem? és ugye nem jött meg. Szóval :)))))
2012. márc. 20. 11:44
168/636 anonim válasza:
Ja és az a bizonyos rózsaszín folyás sokaknál jót vagyis babát jelentett. De ha nincs az sem kizáró ok. Nekem sem nem volt és nincs is.
Kriszta
2012. márc. 20. 11:45
169/636 anonim válasza:
Niki Te tegnapra nemvártad, most guberáltam vissza....Tesztelsz holnap??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!