Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még valaki aki március...

Van még valaki aki március 23-25-re nem várja?

Figyelt kérdés
Ez a második hónap, hogy próbálkozunk, remélem most sikerül a manó!!! :)
2012. márc. 12. 08:17
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/636 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok! Jól lemaradtam ám! :( Visszaaludtam! :)

Niki! Nem mindenkinek van rózsaszínes folyása! :) Neked legalább már tuti, hogy késik! :) Annyira szorítok neked is!! :)

2012. márc. 20. 11:56
 172/636 anonim ***** válasza:
És lányok nektek nincs is mensi szerű görcsötök mint amikor meg akar jönni? Nincs az az érzés, hogy meg fog?
2012. márc. 20. 12:15
 173/636 anonim ***** válasza:

Amielőtt meg szokott jönni,nekem a mellem fáj. Mint ahogy most is. A görcsök a 2.menses napon vannak. A peteéréskor vannak még enyhébb görcseim. Most a melleimen kivül érzem a hasam is. Nemsokára kiderül minden. Ami zavar picit,hogy nem járok többet a wc-re,és nem vagyok felpuffadva. Ez a két tünet,a beagyazodás miatt alakul ki. Hm

Kriszta

2012. márc. 20. 12:28
 174/636 A kérdező kommentje:
Hát lányok én annyira várom már, hogy kiderüljön minden! Tegnap éjjel már 2-szer is voltam pisilni, napközben is többet járok, eltűnni látszik a rózsaszínes folyásom és mióta most felébredtem olyan a pocim, mintha lenyeltem volna egy kisebb lufit! De néha olyan mindjárt megjön érzésem van, hogy nem győzöm nézegetni a tisztasági betétet! De tök tiszta!!!
2012. márc. 20. 12:40
 175/636 A kérdező kommentje:
Ja és nagyobbnak és nehéznek érzem a melleimet, most épp nem fájnak!
2012. márc. 20. 12:46
 176/636 anonim ***** válasza:
A puffadás az jó???9-10DPI-n voltam felpuffadva mint egy lufi,nagyon rossz volt:(Azóta nekem semmi,se pisi,se cicifájás,semmi.Engem is zavar ez.De van megjön érzésem,mindig azt hiszem megjött,ugy érzem a hasam.Ma vagy holnap nem kéne megjönnie,de ma a reggeli hőm még 37,ma még nem fog megjönni tuti,remélem holnapra neme sik le:S
2012. márc. 20. 13:11
 177/636 anonim ***** válasza:
9-10 DPO-n volt ez,elírtam véletlen,bocsi.Szilvi
2012. márc. 20. 13:11
 178/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Niki vagyok, hát én tegnap este beraktam egy betétet, hogy hátha.. de semmi, tök száraz. :-)

Tegnap nem görcsöltem, inkább szurkált a méhem, vagyis alul. Azóta semmi..Furcsa, mert én mensi elött szoktam barnázni, meg fehér folyásom is szokott lenni, most semmi!

De akkor is félek, mi van ha.. :( Én nem mérem a hőm, furcas, de Ti nem szoktátok érezni,h. meleg a fejetek? Bocsi:$ :) de én így szoktam érezni,mikor hőemelkedésem lenne, érzem a fejemen... :D Gyomrom szokott még fájdogálni,mellem katasztrófa :S ..ennyi a "tünetem".

Izgulok már én is, h. fellépek, és valamelyikőtök kiirja h + lett! :))

Köszi!! Olvastam,h. nem mindenkinek van.. jujj, szorítok én is nektek!! :))

2012. márc. 20. 13:24
 179/636 anonim ***** válasza:

Csajok Niki Viki Szilvi Ti hamarosan pozit fogtok tesztelni. Minden amit írtok terhességre utal!!!

Kriszta ma negatív megint, az én hangulatváltozásomat az okozza mint minden hónapban, mégpedig az,hogy meg fog jönni!!! Evvan csajok! :(

Kriszta

2012. márc. 20. 14:32
 180/636 Nikolett_'90 ***** válasza:

Sajnálom Kriszti :-(

Gondolod? S ha mégse? Pár nap múlva egy újabb teszt?

Mióta vagytok rajta a baba ügyön?

A következő hónap biztos jobban fog sikerülni, fel a fejjel!

Végülis még nem jött meg.. van remény!

Niki

2012. márc. 20. 14:43
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!