Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!
Képzeld el ma reggel pozitívat teszteltem, halványka de ott van:) majd kiugrok a bőrömből:D Azt mondta az orvos, hogy az egyik petefészkem full nem működik, a másiknál meg az a baj hogy vastag a nyák petesejtet, így nme lehet megtermékenyíteni!!!??:O most akkor mi van:D nem is érdekel, pozitív és kész:)
Veled mi újság? mikor lesz eredmény?:)
Szívből gratulálok és egy picit irigykedek is! :-)
Nekem majd csak jövő hét kedden lesz meg az első hormonlabor eredményem, azzal megyek a meddőségire hogy megmondják mit állapítanak meg belőle. Aztán 27-én újabb vérvétel. :-(
Boldog babavárást! :-)
Köszönöm szépen:)
Neked sok sikert! Szurkolok:)
Nekem kb. 3 nap alatt meg lett az eredmény. Milyen hormonokat néztek?
A véreredményekre azt mondta a doki, hogy jók, bár az LH 8,37 az FSH pedig 11,2 és itt mindenkitől azt olvastam, hogy ezeknek kb. azonosnak kellene lenniük. Ma voltam ultrahangos tüszőérés vizsgálaton, ami egy 17 mm-es tüszőt mutatott. Fogalmam sincs, hogy ez most megfelelő vagy sem. Hétfőn megyek STD szűrésre (Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma szűrése) 27-én pedig a 21. napi vérvételre. Így, hogy belekezdtem a kivizsgálásokba már jobban telik az idő mint az elmúlt hónapokban amikor csak reménykedtem hogy magától összejön a baba.
Majd írd meg, hogy a jövő heti ultrahangon mit mondott a dokid, jó így látatlanban beszélgetni valakivel aki hasonló cipőben járt! Gratulálok az egyre erősödő tesztekhez! Szép estét kíván: Anita
Na tök jó hogy vannak már eredmények. Szerintem a 18mm es tüsző az jó lehet, bár ehhez nem sokat értek:) igen, így azért gyorsabban halad az idő. innentől kezdve mindig jársz majd uh-ra? vagy ez csak egyszeri volt?
Rendben megírom, már alig várom a csütörtököt, bízom benne hogy minden rendben van, túl korán mentem, de hát nem bírtam várni...:) Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!