Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január elejére?...

Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 12:57
 81/98 A kérdező kommentje:
ja msot látom hogy holnap mész:) akkor neked is beindult:)
2012. febr. 6. 09:37
 82/98 A kérdező kommentje:

Képzeld el ma reggel pozitívat teszteltem, halványka de ott van:) majd kiugrok a bőrömből:D Azt mondta az orvos, hogy az egyik petefészkem full nem működik, a másiknál meg az a baj hogy vastag a nyák petesejtet, így nme lehet megtermékenyíteni!!!??:O most akkor mi van:D nem is érdekel, pozitív és kész:)

Veled mi újság? mikor lesz eredmény?:)

2012. febr. 8. 09:19
 83/98 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok és egy picit irigykedek is! :-)

Nekem majd csak jövő hét kedden lesz meg az első hormonlabor eredményem, azzal megyek a meddőségire hogy megmondják mit állapítanak meg belőle. Aztán 27-én újabb vérvétel. :-(

Boldog babavárást! :-)

2012. febr. 8. 22:15
 84/98 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen:)

Neked sok sikert! Szurkolok:)

Nekem kb. 3 nap alatt meg lett az eredmény. Milyen hormonokat néztek?

2012. febr. 9. 07:55
 85/98 anonim ***** válasza:
Nálunk sajnos egy hetet kell várni az eredményre, aztán azzal irány a meddőségi, ahová még időpontot sem kaptam mert még a telefont sem hajlandóak felvenni. :-( Kicsit kezdek elkeseredni és belefáradni a próbálkozásba...
2012. febr. 9. 22:11
 86/98 A kérdező kommentje:
Sajnálom:( mi lenne ha pihennétek pár hónapot? sokakat hallottam hogy akkor sikerült... Szurkolok nektek. majd írd meg az eredményeket:)Lehet az a bajod mint nekem, az meg viszonylag könnyen kezelhető:)
2012. febr. 11. 18:11
 87/98 anonim ***** válasza:
Kösz a biztató szavakat :-) Holnap megyek a vérvétel eredményéért, remélem kiderül hogy csak valami könnyen orvosolható problémáról van szó. :-) Te hogy érzed magad?
2012. febr. 13. 13:57
 88/98 A kérdező kommentje:
Szia:) én tegnap voltam először orvosnál, aki sajnos még csak valami petezsákkezdeményt látott, de abból sem sokat, meg a megvastagodott méhnyálkahártyát.Azt mondta túl korán jöttem. Jövőhéten vissza kell menjek, addig meg csak bízok benne, hogy növekszik szépen. A tesztek egyre erősebbek, tüneteim is vannak főleg este.. Milyen lett a véreredményed? Kiderült valami?
2012. febr. 17. 09:35
 89/98 anonim ***** válasza:

A véreredményekre azt mondta a doki, hogy jók, bár az LH 8,37 az FSH pedig 11,2 és itt mindenkitől azt olvastam, hogy ezeknek kb. azonosnak kellene lenniük. Ma voltam ultrahangos tüszőérés vizsgálaton, ami egy 17 mm-es tüszőt mutatott. Fogalmam sincs, hogy ez most megfelelő vagy sem. Hétfőn megyek STD szűrésre (Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma szűrése) 27-én pedig a 21. napi vérvételre. Így, hogy belekezdtem a kivizsgálásokba már jobban telik az idő mint az elmúlt hónapokban amikor csak reménykedtem hogy magától összejön a baba.

Majd írd meg, hogy a jövő heti ultrahangon mit mondott a dokid, jó így látatlanban beszélgetni valakivel aki hasonló cipőben járt! Gratulálok az egyre erősödő tesztekhez! Szép estét kíván: Anita

2012. febr. 17. 18:49
 90/98 A kérdező kommentje:

Na tök jó hogy vannak már eredmények. Szerintem a 18mm es tüsző az jó lehet, bár ehhez nem sokat értek:) igen, így azért gyorsabban halad az idő. innentől kezdve mindig jársz majd uh-ra? vagy ez csak egyszeri volt?

Rendben megírom, már alig várom a csütörtököt, bízom benne hogy minden rendben van, túl korán mentem, de hát nem bírtam várni...:) Szép napot!

2012. febr. 19. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!