Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január elejére?...

Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 12:57
 21/98 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én is írtam már valamikor korábban, nem tudom melyik hozzászólás az enyém.

Sajnos az én hőm csökken, napról napra 0.5-1 tizedet. És tegnap rózsaszínes nyákos folyásom is volt, ami a mensi előjele már. Meg a hasam is elkezdett fájogatni. Sajnálom, hogy ez a hónap sem jött össze.

De mint tudjuk, új hónap, új remények.

2012. jan. 2. 11:21
 22/98 A kérdező kommentje:
:( ha tényleg nem jött össze akkor ahogy mondod, új hónap új remény:) szorítok!
2012. jan. 2. 14:56
 23/98 anonim ***** válasza:

én meg csináltam ma egy tesztet,nem bírtam ki:)

Persze negatív lett,de még csak a 23.napon vagyok...

2012. jan. 2. 17:22
 24/98 anonim ***** válasza:

Utolsó Hozzászóló!

Vezess hőgörbét, mert az nagyon sokat segít abban, hogy megismerd a ciklusaidat. Általánosságban igaz lehet, hogy 27-e a peteérésed, de ha mostanában ennyire eltérők a ciklusok, akkor sajnos erre a kérdésre senki nem tudhatja a biztos választ.

Persze remény mindig van, drukkolok és meglátjuk 12-én.

Nálam ma erős köldök alatti görcs (nem a petefészkem) és szédelgés mellett reggel hatalmasat esett a hőm. Eddig, pedig rendszeres 26 napos ciklusaim vannak/voltak ilyet még nem tapasztaltam. Volt már valakinek ilyet?

[link]

Valakinek valami vélemény, tünet, tapasztalat, megérzés?

2012. jan. 2. 18:18
 25/98 anonim válasza:

Sziasztok Csajok!

Csatlakozhatok? Én mára nem vártam és nem is jött. Általában a ciklusaim 25 naposak, de decemberben is 26 napra jött meg (sajnos). Ma kellett volna megjönnie, de még nem jött. Mellfeszülést érzek 3-4 napja, semmi mást. De ez a mensitől is lehet. Még nem mertem tesztelni, ha nem jön holnap akkor holnapután tesztelek. Csak félek, hogy reggel csalódok.

Drukkolok mindenkinek Boldog Új Évet. Üdv: Bogyó

2012. jan. 2. 18:49
 26/98 anonim válasza:
Utolsó vagyok még: még annyi, hogy mindig szokott lenni folyásom, most pedig 5-6 napja száraz vagyok teljesen. :)
2012. jan. 2. 18:56
 27/98 A kérdező kommentje:

sziasztok!

remélem nagyon sok pozitív teszt lesz így újév első havában:)

nem tudom, én nem hőgörbézek, pedig lehet hogy hasznos lenne.

Nekem pár percre néha mensiszerű görcseim vannak, de gyorsan elmúlnak. Ami furcsa az a rengeteg szédülés, van hogy hirtelen jön rám, és akkor meg is kell kapaszkodjak, de van hogy órákon keresztül, olyan "nyugisan" szédülök.

Ja meg már három napja szurkál a hasam, de azt nem tudom mi lehet. Nektek van hasonló tünetetek? Szóljatok ha teszteltek! megy a drukk, de én még nem merek:D

2012. jan. 2. 22:03
 28/98 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vagyok aki holnapra nem várom. Kérlek szurkoljatok nekem, hogy pozitív legyen a reggeli teszt! Majd megírom az eredményt.
2012. jan. 3. 10:18
 29/98 A kérdező kommentje:
Szurkolunk!!! De jó te lennél az első kismama innen:) Majd írjál!:)
2012. jan. 3. 12:43
 30/98 anonim ***** válasza:
Ancsuri, teszteltél?
2012. jan. 3. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!