Ma volt az ovuláció, és ma együtt voltunk a férjemmel, akkor nagy a valószínűsége hogy teherbe esek?
novemberben kimaradt, igazából nem tudom,hogy miért, msot viszont egyértelműen éreztem a tüszőrepedést, és így akcióba is lendültünk. jó lenne ha találkoznának.
Van valaki aki esetleg pont velem hasonló állapotban jár? Szurkolhatnánk együtt:) úgy örülnék ha öszejönne a baba, várjuk már:) köszönöm a válaszokat.
Szerintem is legyetek együtt holnap is, meg utána is, az a biztos :)
Nekem hétfő-kedd fele lesz peteérésem :)
Drukkoljunk egymásnak!! :)
akár minden nap:) tényleg azzal mi van, hogy nem ajánlott minden nap a spermiumok minősége miatt? tényleg így van?
én is drukkolok neked! jó kis utó karácsonyi ajándék lenne, vagy inkább újévi meglepetés:)
Szerintem is holnapután legyetek együtt még!!
Nekem is ma holnap van ovum! Drukkolok mindenkinek!!! :)))
7. válaszoló neked hogy alakul? Nekem tegnap-ma eléggé szurkál a hasam, kicsit feszül, de nem vészes.Ha jól számolok és sikerült akkor esetleg a beágyazódás lehet.
Neked van valami?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!