Ma volt az ovuláció, és ma együtt voltunk a férjemmel, akkor nagy a valószínűsége hogy teherbe esek?
Figyelt kérdés
novemberben kimaradt, igazából nem tudom,hogy miért, msot viszont egyértelműen éreztem a tüszőrepedést, és így akcióba is lendültünk. jó lenne ha találkoznának.
Van valaki aki esetleg pont velem hasonló állapotban jár? Szurkolhatnánk együtt:) úgy örülnék ha öszejönne a baba, várjuk már:) köszönöm a válaszokat.
2011. dec. 23. 19:38
11/13 anonim válasza:
2.vagyok
Várom a jövő hetet, hogy mi lesz :) hétvége előtt nem tesztelek. Most még nem érzek semmit, de ilyenkor még az első két babámnál sem éreztem semmit.
Boldog új évet!!!!!!!
12/13 anonim válasza:
Mikor tesztelsz kedves kérdező?
13/13 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan 10-11-e környékén. Tegnap volt pár csepp barnás-rózsaszínes valami a bugyimban, meg fájt is a hasam,eléggé megijedtem, de azóta semmi, szerencsére. Ugy hogy ha ez így marad,akkor jövőhét elején:)
Te mikorra nem várod? mikor tesztelsz?
2012. jan. 4. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!