Rosszkor voltunk együtt? Vagy sikerülhetett elcsípni a ovut?
Az ovutesztem kedden és szerdán pozitív volt, de sajnos csak az első pozitív nap éjszakáján tudtunk együtt lenni és legközelebb csak pénteken. :/ Így is van még esély, vagy ez a hónap már valószínűleg elúszott?
Köszi a válaszokat!
A 3. nap meggyőződtél róla és akkor negatív volt?
Nem az ideális időzítés, de nem rossz :)
Én látok rá esélyt, csak ne éld bele magad. Gondolj arra, hogy a következő hónap majd tökéletes lesz ilyen szempontból, maximum majd meglepődsz és nem is lesz következő hónap :)
Igen, csináltam tesztet aznap is és már negatív volt. Tudom, hogy nem volt a legjobb nem is élem bele magam.
Köszi a bíztatást, aranyos vagy! :)
Nekem 2 nagyon beleélős hónap után jött egy "ha az előzők nem sikerültek, akkor most biztos nem, mert még jókor sem voltunk együtt" hónap :) és akkor sikerült a kisfiam.
Tapasztalat mondatta ezt velem.
Egész konkrétan az volt, hogy: kiolvastam minden szakirodalmat. Már az ovu teszttel is viszonylag gyakorlott voltam. Tudtam, hogy 2 napig szokott + lenni. Ezért direkt el akartuk csípni a 2. pozitív napot. Azt mondják az a legjobb. De nem sikerült, mert abban a hónapban csak egy napig volt +, amit viszont direkt elhalasztottunk. Gondolhatod milyen ideges lettem, amikor láttam, hogy már negatívba átment. Pont akkor a párom későn is jött haza így nem is a negatív nap, hanem szinte csak az utána lévő nap hajnalban sikerült együtt lennünk. De ezek szerint még az sem volt késő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!