Ovuláció előtt 2-3 nappal voltunk együtt. Sikerülhetett így a baba? Már több, mint egy éve várunk a babára!
Van rá esély, igen!
Előtte tartottatok szünetet az együttléteket illetően?
Hogyan voltatok eddig együtt, milyen gyakran, hogy még eddig nem jött össze a baba?
Első vagyok:
És ha egy nőnek hormonproblémája van, akkor amiatt nem esik teherbe???
Remélem, hogy nem. De mi is már több mint 1 éve szeretnénk babát és még nem sikerült...de nálunk talán a túl gyakori együttlét miatt nem jött még össze, na ezen most változtatunk.
Szóval ha hormonproblémám van, akkor mi alapján jöhetnék rá?
A túl gyakori együttlét sem jó. Valahol olvastam, hogy 2 nap kell a fickóknak, hogy újratermelődjenek.
Vérvételből és uh-ból kiderül. Nekem magas fsh és tesztoszteron szintem volt, a petefészkeimben pedig apró ciszták. Pcos vagyok. Menj el hormonvizsgálatra, abból kiderül.
Köszi.
Hát én úgy vagyok vele, hogy most megpróbáljuk ritkítani az együttléteket, hátha így sikerül. És ha így se jön össze a baba, akkor megyek el dokihoz és akkor megkérdezem, hogy mit tanácsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!