S. O. S Szerintetek ma van ovum és ma kéne együtt lenni a párommal?
Az első megemelkedett napon érdemes együtt lenin, ami vagy holnap lesz, vagy nem, ezt előre nehéz lenne megmondani.
Viszont a hímivarsejtek átlag 3, max 5 napig éldegélnek odabent, tehát akár ma is lehet. :o)
köszönöm a válaszod:)
Az az igazság hogy nagyon félek hogy lecsúszunk és hogyma kéne együtt lennünk de a párom ma dolgozik este 10ig.
És tegnap előtt voltunk együtt utoljára.Félek hogy azok a hímivarsejtek ma már nem élnek....:/
Az első megemelkedett nappal biztos nem késitek le.
AZ számít megemelkedettnek, amit megelőz 6 olyan érték, aminél (akár csak egy fél tized fokkal) magasabb.
Tehát ha 36,8-nál magasabbat mérsz, akkor lesz holnap megemelkedett. Azt a napot nem kellene kihagyni. A mai még nem probléma, ha kimarad.
Amúgy miért voltál nőgyógyásznál?
A hőmérsékleted mondjuk jó magas, kicsit magasabb az átlagosnál.
Talán van valami gondod?
nincsen gondom,csak rövid volt a mensim és megnézettem nem e vagyok terhes de nem voltam.
Oké tehát ha ma leesett akkor nem ma hanem holnap kéne együtt lennünk?Köszi mindenkinek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!