Babát Szeretnénk a párommal. Szerintetek hány naponta érdemes együtt lenni ovuláció körül?
Mi 2 naponta voltunk együtt, bevált. :)
Én is olvastam már mindenféle változatot, de nekem "tetszik" az a változat, hogy két naponta legyünk együtt, hogy a spermiumok életképesebbek legyenek. De persze sok mindentől függ, hogy megfogan-e a baba.
Ha párod spermái tökéletesek, akkor mindegy milyen gyakran.
Ha nincs elég katona, akkor a naponta-két naponta épp sikertelenséget okoz.
Ha most kezdtek neki a projektnek, akkor leginkább ahogy jól esik! Egészséges párnak egy éven belül gyermeke fogan általában még akkor is, ha egyáltalán nem figyelik az ovulációt.
Ha pedig tudod nagyjából mikor van, akkor előtte egy-két nappalra érdemes időzíteni.
köszi a válaszokat:) Mi 4hónaőja próbálkozunk ez lesz az 5.
Velem minden rendben az biztos mert voltam vizsgálatokon,a párommal nem tudom de elég fiatalok vagyunk ő is még csak 26 éves tehát remélem hogy minden rendben van vele is:)
nekem péntek szombat lesz ovum a kettő közül elvileg valamelyik nap.akkor szerintetek az jó ha együtt vagyunk mondjuk hétfő szerda péntek szombat?
Jajj de jóó köszönöm:):)
És Gratulálok a babátokhoz:)
Gratulálok:)
És amikor összejött akkor is naponta voltatok együtt?
14:51 vagyok: Köszönöm!
Nem emlékszem, nem figyeltünk oda semmiféle gyerek-dologra, csak összebújogattunk :) De gondolom, igen, az egy nagyon stresszes időszak volt, párom munkahelyet váltott, én meg 3 kollegámat helyettesítettem egyidőben, kellett az a kis levezetés egy-egy ilyen nap után :)
Szia, mi tök rossz időben voltunk együtt, és amikor később ugyanabban a ciklusban már nem is gondoltuk, akkor jött a gyerek :)
Persze mi állandóan kufircoltunk, 14. nap körül mindennap kellett, akkor nem volt pé-m, így utólag tudjuk :D:D
Aztán beleuntunk a sexbe, és kihagytunk 3 napot, aztán visszatértünk a természetes "sexrendünkhöz", szóval, hogy két naponta, max 3 naponta, és akkor estem teherbe valamikor!
De Clostilt szedtem, ami peteérésserkentő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!