Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy naponta...

Miért van az, hogy naponta több lánnyal találkozok itt, akinek az ovuteszt tévesen vagy későn mutatott ovuláció?

Figyelt kérdés
Volt már uh-on ott megvolt az ovu és utána lett +? Kezdek nem hinni benne, vagyis abba hogy későn mutatja ki.
2010. márc. 31. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem peteérésig pozitívat mutatott folyamatosan, 10 napon át. Bár mondják, hogy magasabb hormonszint miatt lehet ilyen, én nem bízok már benne, nem tudtam napra pontosan, mikor van apeteérésem.
2010. márc. 31. 09:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Az ovulációs teszt azt mutatja CSAK,hogy valamelyik domináns tüsző megérett.Attól,hogy pozitív az ovu teszt,még nem biztos,hogy az a tüsző meg is reped.

Az,hogy tüszőrepedés után is pozitív az ovuteszt,az nem ritka dolog,hiszen a teszt még reagál az LH hormonra,ami nem ürül csak úgy hipp-hopp ki a szervezetből.Az LH hormon az egész ciklusban kimutatható egyébként is.

Engem még nem csapott be ovuteszt.

2010. márc. 31. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!