Miért van az, hogy naponta több lánnyal találkozok itt, akinek az ovuteszt tévesen vagy későn mutatott ovuláció?
Figyelt kérdés
Volt már uh-on ott megvolt az ovu és utána lett +? Kezdek nem hinni benne, vagyis abba hogy későn mutatja ki.2010. márc. 31. 09:10
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem peteérésig pozitívat mutatott folyamatosan, 10 napon át. Bár mondják, hogy magasabb hormonszint miatt lehet ilyen, én nem bízok már benne, nem tudtam napra pontosan, mikor van apeteérésem.
2/2 anonim válasza:
Az ovulációs teszt azt mutatja CSAK,hogy valamelyik domináns tüsző megérett.Attól,hogy pozitív az ovu teszt,még nem biztos,hogy az a tüsző meg is reped.
Az,hogy tüszőrepedés után is pozitív az ovuteszt,az nem ritka dolog,hiszen a teszt még reagál az LH hormonra,ami nem ürül csak úgy hipp-hopp ki a szervezetből.Az LH hormon az egész ciklusban kimutatható egyébként is.
Engem még nem csapott be ovuteszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!