Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!
Általában, de ez sem törvényszerű, a peteérést követő szakasz a nők nagy százalékánál azonos hosszú, 14 napos. Tehát a peteérés a következő menstruációt megelőző 14-15. nap környékén van. Nekem, mivel 26 napos a ciklusom, ezért 26-14, a 12. ciklusnap körül van peteérésem. Nálad, ha a következő menstruáció első napja január 12, akkor a peteérés december 29-én volt. Szerintem a napokban még szeressétek nagyon egymást, bár azt mondják, a peteérést követően már csekély az esély, nekem az a véleményem, hogy soha nem lehet tudni. Láttunk már késői peteérést is!
Szólj, ha nem voltam elég érthető...
én sem beleélni akarom magam, de olyan jó ha így egy kicsit tudjuk egymást segíteni:) már csak egy-két hét és remélhetőleg kiderül, hogy miujság. Nem tudom, de én ma borzasztóan szédültem, ez volt az első nap, hogy ilyet éreztem, meg reggel nagyon hányingerem voltam, ami napközben többször előjött, aztán hányás nélkül el is múlt...meg hát rendesen szurkál a hasam nekem is.
Szurkolok mindenkinek, írjatok ha van valami!
Most én vagyok tanácstalan. Megnéznétek ezt?
Ma reggelre 1-2 csepp barnázásom volt a bugyin. Eddig ez soha, még menstruáció környékén sem. Fájdalom semmi, görcs semmi. Vélemények?
Ti hogy vagytok?
(8-as és 11-es válaszoló voltam)
szia!
elképzelhető, hogy beágyazódás jele, bár ha 27-én volt ovud, akkor az még elég korai lenne.
Nekem 23-24-én volt ovu., és tegnap meg ma érzek elég erős szurkálást a hasamban, de semmi barnázás nincs.
Ha eddig nem volt ilyened, és nem fáj akkor szerintem jó jel lehet:)Drukkolok!
Többiek, hogy vagytok?
nem tudom de én borzasztóan szédülök, már két napja, a mai szilveszteri bulit is ott kellet hagynom, annyira rossz, és főleg este jön elő. Tegnap is este volt a legrosszabb, meg ma is, és mellé még hányingerem is van. remélem ez nem más betegség, hanem ha már van akkor a baba:)
Boldog Újévet!(babavárással teli újévet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!