Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január elejére?...

Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 12:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 A kérdező kommentje:

Szia:) A héten hétfőn elkezdtem vérezni, voltunk ügyeleten. Egész hetet kórházba rohangálással töltöttem, reménykedtem hátha rendben lesz, de sajnos ma már nagyon vérzek, spontán elvetéltem. elég szomorú vagyok, sajnálom, már úgy örültem. A szívemben mindig is ő lesz az első kisbabám:) 3 hónapot várunk, nyáron próbálkozunk újbol. Addig a Meforál is hatni fog rendesen, hátha az segít majd jobban megtapadni. holnap lesz még egy vérvételem, hogy csökken e a hormon. Valószinű,hogy igen.

Ez msot lelkileg eléggé megterhelt, de tudom hogy valamikor lesz nekem is nagy pocakom, és egészséges babám:)

Veled miujság?

2012. febr. 22. 14:52
 92/98 anonim ***** válasza:

Annyira sajnálom ... :-( Tudom, hogy ilyenkor nincsenek szavak amik segítenének. Én tavaly májusban éltem át ugyanezt.

Nálunk sincs semmi jó. Elkezdtem a kivizsgálásokat, viszont a házasságunk egyre jobban megsínyli a babaügyet. Hétfőn volt peteérésem, és próbáltam rávenni a férjemet egy kis összebújásra. Ő viszont már annyira rágörcsöl a témára, hogy vasárnap és hétfőn délután is kudarcba fulladt a próbálkozás. :-( Úgyhogy ez a hónap is elúszott.

Ne keseredj el, szerintem fél éven belül mindketten elkezdhetünk babaneveken gondolkodni a pocaklakóinknak! Amikor az első babát vártuk, a férjem azzal ijesztgette a rokonságot hogy ha fiú lesz, akkor Alfonznak fogjuk hívni. Persze mindenki drukkolt, hogy lány legyen! :-)

Fel a fejjel és pihenj sokat!

2012. febr. 23. 13:15
 93/98 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen:) Nekünk ő lett volna az első babánk:) Most mi kb. májusig várunk, utána ujra próbálkozunk. Az orvos azt mondta,hogy legközelebb ad hormonpótlást, ami segít majd abban hogy megtapadjon a baba. Csak az a baj hogy így az sem derült ki hogy méhen belül vagy kívül volt, bár azt mondta,hogy valószínűbb hogy belül. Szerencsére műtét sem kellett, így talán jobban átvészelem. Férjem nagyon elkeseredett,most erőt gyűjtünk:)

De igen szerintem is féléven belül babakocsimárkákról, meg nevekről fogunk beszélgetni:)Nekem a Zsombor meg a Brigi tetszik:D (jelenleg, d ez mindig változik....)

Kaptál valami gyógyszert vagy mondtak konkrétat? Te egyértelműen érzed ha ovulációd van vagy tesztelsz?

Szép hetet kívánok neked!

2012. febr. 24. 12:03
 94/98 anonim ***** válasza:

Semmilyen gyógyszer nem kaptam. A doki az eddigi eredményeimet jónak találta, hétfőn megyek a 21. napi vérvételre, aztán pedig rákövetkező kedden az eredményekért. A férjem kivizsgálása pedig 5-én lesz, amire nagyon kíváncsi vagyok milyen eredményt hoz.

Igen, szülés óta szoktam érezni hogy mikor van az ovum, mert olyankor 1-2 napig szúr az oldalam időnként. Ezt az ovu teszt is meg szokta erősíteni.

Biztos sokan javasolták már a cickafark és a palástfű teát neked is. A cickafark nekem remekül bevált, ezt ittam már annak idején a kislányom tervezgetésekor is. Szerintem próbáld ki, biztosan jót tenne a szervezetednek. :-)

Sajnos a palástfűről én is csak a vetélésem után hallottam, de bízom benne hogy legközelebb segít amíg eljutok az orvoshoz az esetleges hormonpótlás miatt.

Szép napot!

2012. febr. 24. 13:54
 95/98 A kérdező kommentje:

Igen hallottam már róluk, de nem nagyon foglalkoztam velük, mert kicsit tartok ezektől, meg nem csak jókat olvastam. Melyik mire jó és mikor kéne inni őket?

Vetélés után tavaly májustól mennyi időt vártatok? most nagyon nincs kedvem, talán két három hónap... de hogy kb mennyit érdemes?

a kislányod most mennyi idős?:)Biztos várja a kis tesót:)

2012. febr. 25. 15:58
 96/98 anonim ***** válasza:

A lányunk január végén lett 2 éves, igazi tündéri kis csitri. :-)

Igazából nem tudom megmondani, hogy mennyit vártunk a vetélés után. Nyáron nagy ház átalakításba kezdtünk (falbontás, parketta és radiátorcsere stb.) így én a gyerekkel anyáméknál laktam. Ez elhúzódott egészen augusztus végéig. Aztán a párom egészsége nem volt rendben, aztán néhány veszekedős hónap következett a felgyülemlett feszültségek miatt, aztán ... Szóval szépen lassan múltak a hónapok és kb.december lett mire a férjemmel ismét ráálltunk a baba témára.

A cickafark teát a ciklus első felében kell inni az ovuig, onnan pedig a palástfüvet. Az első segíti a peteérést és rendbe teszi a szabálytalankodó ciklust, a másik pedig növeli a beágyazódáshoz szükséges progeszteron szintjét. Mindkettőt lehet bioboltban kapni pár száz forintért. Én kora reggel felforraltam egy bögre vizet, beletettem 1 evőkanál teafüvet, kicsit hagytam hűlni letakarva aztán elkortyolgattam. Van akinek beválik, van akinek nem, egyéni döntés. Én úgy voltam vele, hogy egy próbát megér és a cickafark nekem bejött mert ha iszom akkor sokkal erősebben és határozottabban érzem az ovu idejét.

Megértem ha most 2-3 hónapra félreteszed a témát, de azért továbbra is örömmel veszem az üzeneteidet.

2012. febr. 26. 14:41
 97/98 A kérdező kommentje:
Persze, meg nyugodtan te is írjál:) nálatok, akkor bármikor jöhet. Nekem most múlt el a vérzés talán teljesen...több mint egy hétig volt...:( Nem tudom, de neme annyi olyan ismerősöm van akinek az első megfogant babája ilyen korai szakaszban elmegy, lehet hogy a némelyik szervezetnek muszáj egy kicsit át állnia erre, vagy én nme tudom miért lehet ez. A többi babával utána nem volt semmi gondjuk. van egy ismerősöm aki pont msot így járt mint mi, szegény már 8 hetes volt, előtte már a szívhangot is hallotta..úgy talán még rosszabb, neki is első babája lett volna. Nekem elejétől kezdve nem látszott szinte semmi:( Na majd legközelebb. :)
2012. márc. 2. 10:56
 98/98 anonim ***** válasza:

Szia!

Írtam neked privát üzenetet.

Amúgy még mindig késik, de nem merek tesztelni mert félek hogy negatív lenne. :-(

És amúgy sincs itthon tesztem. :-)

Olyan igazságtalan az élet. A barátnőm holnap megy a 2. abortuszára, mert már van 3 gyereke. :-(

2012. márc. 8. 15:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!