Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!
Igen, én most megyek először emiatt orvoshoz. Már van egy 2 éves kislányunk, ő nagyon hamar összejött annak idején és bíztunk benne hogy a kistesóval is így lesz. Sajnos úgy tűnik a második babával nem lesz ilyen egyszerű. :-(
Ha valóban az a problémád amit a dokid sejt, akkor kívánom hogy gyógyszerrel könnyen orvosolható legyen. :-)
szia:) köszönöm,hogy érdeklődsz:)
Felhívtam ma, és azt mondta, hogy magas a tesztoszteron, a többi az rendben van, de hogy tudjon kezelni, elküldött vérvételre, ami előtt cukros vizet kell innom (inzulin-rezisztencia), hogy megtudja milyen gyógyszer kell nekem. Elég bosszantó, olyan fiatal vagyok, mindig odafigyelek a táplálkozásra, az egészségemre, aztán ez meg bekavar....nem baj legalább kiderült, meg a többi rendben van, úgyhogy végül is örülök:) Szerdán mész orvoshoz? Majd te is írd már meg hogy neked mit mondott:)
Én is örülök, hogy ilyen gyorsan ment:) nekem a ciklus 3-5. napján kellett mennem, a hormonlaborra. 3 nap múlva már volt is eredmény, de msot csak február elején tudok menni az endokrinologiára. Valószínű Meforált kell majd szedjek, de majd csak februárba kezdhetem.
Legalább már a tiéd is halad:) az viszont furcsa lenne ha Ebben a hónapban sikerülne véletlen, amikor én konkrétan egyáltalán nem is gondolok rá:D
Kitartást msot már célegyenesben kell hogy legyél:)
Szia! Most láttam,hogy írtál:) Sajnálom, hogy megjött, de januárban azért én is örültem neki, mert így legalább mehettem vérvételre... nekem még nem jött meg...
Hát voltam cukorterhelésen, ott kiderült,hogy inzulin-rezisztenciám van, a pajzsmirigyem alulműködik... PCOS vagyok...ez úgy viszonylag rosszul esett,de legalább kiderült, örülök neki mert így már msot elkezdtek kezelni, szombat óta szedem a Meforalt, és hát várok. Remélem egy kicsit fogyok is tőle, meg ezzel talán könnyebben esek teherbe.
Velem ez van:) Szurkolok neked, hogy kiderüljön mi van. Mikor mész vérvételre, ez a hormonlabor lesz? Majd írjál hogy mi volt:) Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!