Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január elejére?...

Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 12:57
 71/98 A kérdező kommentje:
Szia! én is pont 7-re várom, vagyis nem várom. Hát ilyen hormonlabor vizsgálat, ma voltam pesten vérvételen, hétfőre lesz eredmény. dec. 27én voltam nőgyógyásznál, és azt mondta, hogy szerinte lehet babám simán, egy valami akadályozhatja, és lassabban jönne össze hogy a kiszabadult pete fala túl vasgak és kemény, így nehezebb átszakítani, és beágyazódnia is ezért nehezebb. De majd msot kiderül hogy tényleg így van e, ha igen akkor erre kapok gyogyszert. most így ennyit tudom, meg hát várok, hátha addig is sikerül.:) szurkolok neked! Te msot mész elsőször ezt miatt orvoshoz?
2012. jan. 11. 13:48
 72/98 anonim ***** válasza:

Igen, én most megyek először emiatt orvoshoz. Már van egy 2 éves kislányunk, ő nagyon hamar összejött annak idején és bíztunk benne hogy a kistesóval is így lesz. Sajnos úgy tűnik a második babával nem lesz ilyen egyszerű. :-(

Ha valóban az a problémád amit a dokid sejt, akkor kívánom hogy gyógyszerrel könnyen orvosolható legyen. :-)

2012. jan. 12. 14:12
 73/98 anonim ***** válasza:
Majd írd már meg, hogy mit mondott a doki holnap!
2012. jan. 15. 14:55
 74/98 A kérdező kommentje:

szia:) köszönöm,hogy érdeklődsz:)

Felhívtam ma, és azt mondta, hogy magas a tesztoszteron, a többi az rendben van, de hogy tudjon kezelni, elküldött vérvételre, ami előtt cukros vizet kell innom (inzulin-rezisztencia), hogy megtudja milyen gyógyszer kell nekem. Elég bosszantó, olyan fiatal vagyok, mindig odafigyelek a táplálkozásra, az egészségemre, aztán ez meg bekavar....nem baj legalább kiderült, meg a többi rendben van, úgyhogy végül is örülök:) Szerdán mész orvoshoz? Majd te is írd már meg hogy neked mit mondott:)

2012. jan. 16. 15:43
 75/98 anonim ***** válasza:
Tökjó, hogy neked ilyen hamar kiderült a probléma forrása és már el is kezdhetitek a gyógyszeres kezelést. Nekem tegnap a doki csak 2 beutalót adott a következő ciklus 3. és 21. napi vérvételére. Szóval még több mint egy hónapot kell várnom arra, hogy bármit is megtudjak. :-(
2012. jan. 19. 12:42
 76/98 A kérdező kommentje:

Én is örülök, hogy ilyen gyorsan ment:) nekem a ciklus 3-5. napján kellett mennem, a hormonlaborra. 3 nap múlva már volt is eredmény, de msot csak február elején tudok menni az endokrinologiára. Valószínű Meforált kell majd szedjek, de majd csak februárba kezdhetem.

Legalább már a tiéd is halad:) az viszont furcsa lenne ha Ebben a hónapban sikerülne véletlen, amikor én konkrétan egyáltalán nem is gondolok rá:D

Kitartást msot már célegyenesben kell hogy legyél:)

2012. jan. 19. 15:34
 77/98 anonim ***** válasza:
Az tényleg fura lenne, ha pont most jönne össze ebben a hónapban. :-) Nincs kizárva, mert pont most vagyok úgy hogy a vizsgálatokra várok és egyáltalán nem görcsölök rá a témára mint az előző hónapokban. :-) :-)
2012. jan. 19. 19:45
 78/98 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság veled? Mikor mégy az endokrinológiára? Én már alig várom hogy 7-e legyen. Ha megjön, akkor legalább tudok majd menni a vérvételekre, ha meg nem jön meg .... annak még jobban örülnék. :-)
2012. febr. 3. 13:30
 79/98 anonim ***** válasza:
Ma reggel megjött. :-) Kedden irány a vérvétel...
2012. febr. 5. 08:20
 80/98 A kérdező kommentje:

Szia! Most láttam,hogy írtál:) Sajnálom, hogy megjött, de januárban azért én is örültem neki, mert így legalább mehettem vérvételre... nekem még nem jött meg...

Hát voltam cukorterhelésen, ott kiderült,hogy inzulin-rezisztenciám van, a pajzsmirigyem alulműködik... PCOS vagyok...ez úgy viszonylag rosszul esett,de legalább kiderült, örülök neki mert így már msot elkezdtek kezelni, szombat óta szedem a Meforalt, és hát várok. Remélem egy kicsit fogyok is tőle, meg ezzel talán könnyebben esek teherbe.

Velem ez van:) Szurkolok neked, hogy kiderüljön mi van. Mikor mész vérvételre, ez a hormonlabor lesz? Majd írjál hogy mi volt:) Réka

2012. febr. 6. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!