Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január elejére?...

Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 12:57
 61/98 anonim ***** válasza:

2. válaszoló vagyok!

Nekem is 27-én volt pém, elvileg vasárnap-hétfőre nem várom, de már nem bírtam ki és előttem néhány tesztet. Mindegyik halvány pozi lett:)))

Nagyon boldog vagyok, 10 hós lánykánk mellé jön a kistesó úgy néz ki:))

Drukk mindenkinek!

2012. jan. 6. 19:19
 62/98 A kérdező kommentje:

De örülök, gratulálok! Annyira jó neked:)

Nekem meg szerintem megfog jönni, bár sose volt még ilyen "elő vérézés" vagy mi,de ma volt valami barnás, sötétvéres folyás, nem sok de volt. Egyszer láttam, azóta nem, de nagyon elkeserített:S Kíváncsi vagyok, hogy folytatódik:( Meg nem is úgy fáj a hasam, nem értem...

A pozitívaknak meg tényleg nagyon örülök:))

2012. jan. 6. 20:13
 63/98 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pozitív teszthez! Olyan jó ilyeneket olvasni! :-)

Nekem még mindig nem jött meg (4-re vártam). De újraszámoltam a ciklust és ha most is eltolódik 31 napra a 28 helyett mint a múlt hónapban, akkor még a hétvége is simán belefér. Ha hétfőig nem jön meg, akkor veszek egy újabb tesztet. Szerintetek ha pozitív a teszt és bemegyek az ügyeletre, akkor ott írnak fel Utrogestant? Már volt 2 vetélésem és a dokimhoz csak 18-ára lehet időpontot kapni legközelebbre.

2012. jan. 6. 21:16
 64/98 anonim ***** válasza:
én is gratulálok,sok boldogságot a babával!
2012. jan. 7. 00:00
 65/98 anonim ***** válasza:
Gratulálok a pozi teszthez!!!!
2012. jan. 7. 12:59
 66/98 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap megjött:( de nem baj, majd msot:) Ti hogy vagytok, van aki még számít pozitívra?
2012. jan. 8. 15:44
 67/98 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Én még számítok.

A görbém:

[link]

2012. jan. 8. 16:22
 68/98 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is megjött. :-( 18-án megyek dokihoz, és megkérem hogy küldjön el egy alapos kivizsgálásra.
2012. jan. 9. 10:05
 69/98 A kérdező kommentje:

én is megyek szerdán dokihoz, laborvizsgálat, így első körben... remélem tud majd valamit adni. sok sikert a többieknek!

Ancsuril, te februárban mikorra nem várod? voltál már ez előtt vizsgálaton? mióta próbálkoztok?

2012. jan. 9. 15:58
 70/98 anonim ***** válasza:
Februárban 7-én fog megjönni a számításaim alapján. Kb. 1 éve próbálkozunk, tavaly márciusban volt egy spontán vetélésem. Azóta még nem voltam kivizsgálva. Elmentem ugyan dokihoz, de azt mondta hogy várjuk ki az 1 évet, ha addig nem jön össze, akkor jöhetnek a vizsgálatok. 18-ára van időpontom és addig fogom nyaggatni, amíg nem ad beutalót. Téged milyen vizsgálatra küldtek így első körben?
2012. jan. 11. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!