Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január elejére?...

Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 12:57
 41/98 anonim ***** válasza:

A "pozi tesztelős vagyok"

Én is kívánom,hogy aki eme maroknyi csapathoz csatlakozott azoknak legyen giga pozi tesztje ebben a hónapban!!!!!!!

Hajrá csajok!

2012. jan. 3. 17:53
 42/98 anonim ***** válasza:
Legyen igazad! =)
2012. jan. 3. 17:59
 43/98 anonim ***** válasza:
köszönjük:)
2012. jan. 3. 22:16
 44/98 anonim ***** válasza:
Jó reggelt! A 16:41-es vagyok. Ma reggeli termésem ismét negatív. Válaszolva a kérdésekre, tegnap Discolor kazettás tesztet használtam, ma reggel meg X-epil-t. Mensi azóta sincs hál'Istennek. A férjemmel megbeszéltük, hogy nem forgatjuk magunkat minden reggel, ha nem lesz változás szombatig, majd akkor tesztelünk újra.
2012. jan. 4. 08:18
 45/98 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

10-es vagyok!

Nagyon gratulálok a pozi teszteseknek!

Nagyon boldog Babavárást kívánok!

Én úgy állok hogy most telik le kb a 2 hét az akció óta és tegnap egész nap hasszurkám volt ami még a derekamig is elért!Szédelegtem is kicsit de egyéb tünetem nincs!

Jövő héten lenne mensim!Ki kéne várnom a teszttel a késést vagy tesztelhetek még ezen a héten?

Kérdező te hogy állsz?

2012. jan. 4. 09:06
 46/98 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gratulálok a pozitív teszthez! :-)

Én mára nem vártam és tegnap ígértem hogy majd megírom a reggeli teszt eredményét. Sajnos negatív lett. Wondfo márkájút használtam.

Szép napot Nektek!

2012. jan. 4. 09:40
 47/98 A kérdező kommentje:

valószínű, hogy még túl korán teszteltél:) én még szombaton nem merek...:)

Nekem tegnap volt egy kis mansiserű görcs meg pár csepp barnázás, de alig észrevehető...remélem semmi rossz. azóta nincs semmi ilyen nincs, csak viszonylag érzékeny a mellem, meg szédelgek, néha szurkál a hasam. Én még várok a tesztel:) Annyaira izgulok, furcsán érzem magam:)

Nektek nem fáj a hasatok néha úgy mintha meg akarna jönni? Olvastam már róla,hogy ez nem baj de engem frászban tart:D

2012. jan. 4. 12:20
 48/98 anonim ***** válasza:
én pontosan ugyanígy vagyok.Ma egész nap fájdogál a hasam,mintha meg akarna jönni,én is frászban vagyok:)
2012. jan. 4. 17:16
 49/98 A kérdező kommentje:
remélem nem jön meg:) te mikor tesztelsz?
2012. jan. 4. 21:39
 50/98 anonim ***** válasza:
31-es válaszoló vagyok, mai tesztem(10-es érzékenységű) reggeli vizeletből negativ lett... :( Holnapra nem vártam, úgyhogy a mai teszt szerintem már tutira kimutatta volna...
2012. jan. 5. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!