Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!
A "pozi tesztelős vagyok"
Én is kívánom,hogy aki eme maroknyi csapathoz csatlakozott azoknak legyen giga pozi tesztje ebben a hónapban!!!!!!!
Hajrá csajok!
Sziasztok!
10-es vagyok!
Nagyon gratulálok a pozi teszteseknek!
Nagyon boldog Babavárást kívánok!
Én úgy állok hogy most telik le kb a 2 hét az akció óta és tegnap egész nap hasszurkám volt ami még a derekamig is elért!Szédelegtem is kicsit de egyéb tünetem nincs!
Jövő héten lenne mensim!Ki kéne várnom a teszttel a késést vagy tesztelhetek még ezen a héten?
Kérdező te hogy állsz?
Sziasztok!
Gratulálok a pozitív teszthez! :-)
Én mára nem vártam és tegnap ígértem hogy majd megírom a reggeli teszt eredményét. Sajnos negatív lett. Wondfo márkájút használtam.
Szép napot Nektek!
valószínű, hogy még túl korán teszteltél:) én még szombaton nem merek...:)
Nekem tegnap volt egy kis mansiserű görcs meg pár csepp barnázás, de alig észrevehető...remélem semmi rossz. azóta nincs semmi ilyen nincs, csak viszonylag érzékeny a mellem, meg szédelgek, néha szurkál a hasam. Én még várok a tesztel:) Annyaira izgulok, furcsán érzem magam:)
Nektek nem fáj a hasatok néha úgy mintha meg akarna jönni? Olvastam már róla,hogy ez nem baj de engem frászban tart:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!