Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!
Szia!
Én is kb ekkora nem várom! :)
A tünetekkel én nem nagyon foglalkozom, nem figyelgetem a testem minden egyes rezdülését.
De beállok a sorba és szorítok mindenkinek aki csatlakozik!!! :DDD
Én kb. január 9-10-re nem várom, a héten volt peteérésem. Elég összevisszák a ciklusaim mióta szültem 26-32 napig volt eddig minden.
Van egy 10 hós lánykánk.
Drukk mindenkinek!
szintén:)
Karácsonykor volt a félidőnk.
Szia! Èn 5-re nemvàrom. A hőm elèggè fent van, ovu óta 37 fölött, de lehet a baràtcserjètől.
Igyekszem nem beleèlni magam, èrt màr csalódàs :(
Sziasztok!
Csatlakoznék. 11-re nem várom. Nekem ovuláció alatt volt hasgörcs, enyhe szurkálás, de tegnap óta semmi. Innentől már csak türelem kérdése. Jó, hogy nem kell egyedül végigizgulni a hátralévő napokat!
Sziasztok!
Nekem egy kis segítség kellene!
Nekem mindig ugyan azon a napon jött meg amióta mensizek!De az utolsó 3 hónapom össze-vissza volt!
Volt hogy 10 napot késett volt hogy 3-mal hamarabb jött!
De ha most rendesen jönne akkor Január 12.én kellene megjönnie tehát peteérésem kb 27 felé volt/van ugye?
Mi előtte pár nappal voltunk együtt!Akkor én is beállhatok a sorba vagy erről most lemaradtunk?
Köszönöm a segítséget és természetesen megy a drukk mindenkinek!:$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!