Úgy örülök, ezt reggeli vizeletből csináltad? :)))))
2012. jan. 3. 15:37
36/98 anonim válasza:
Sziasztok! Én jan. 1-re nem vártam, azóta se semmi. :) Viszont reggel a tesztem 1 csíkos maradt. :( Holnap reggel érdemes lehet megpróbálni újra?
Milyen márkájú tesztet használtál?
Általában szabályosak a ciklusaid?Ilyenkor már ki szokta mutatni a teszt...bár olyat is hallottam,hogy csak a 40.napon lett pozi.
Mindenképp csinálj egy más márkájú tesztet is,aztán írd meg,hogy mi lett!Drukkolok.
2012. jan. 3. 16:31
37/98 anonim válasza:
Első vagyok.
Reggeliből csináltam, wondfo a neve.
A ciklusaim szabályosak, 28 naposak.
DE most szerintem a 12. nap lehetett pé-m,ovuteszt szerint.
Persze csinálok másikat is majd pár nap múlva.
És amíg nem késik addig nem is nagyon örülök!
2012. jan. 3. 16:39
38/98 anonim válasza:
Köszönöm a válaszod 16:31. A ciklusaim többnyire 30 naposak, de minden kb egy fél éve minden mensi előtt volt 3-4 nap barnázás, de szeerncsére ez most nincs... (kopp-kopp)Most hazafelé menet veszek a DM-ben másféle tesztet, a ma reggelinek nem emlékszem pontosan a nevére, de nem dobtam még ki a dobozát, a holnapi reggeli eredménnyel együtt majd megírom azt is. ;)
2012. jan. 3. 16:41
39/98 anonim válasza:
16:41
végül is,ha későn volt peteérésed,mondjuk a 16.napon(a 30 napos ciklus miatt),akkor még lehet,hogy nem mutatja ki,mert 10 nap is lehet a beágyazódás...
2012. jan. 3. 16:46
40/98 A kérdező kommentje:
szerintem, mindenféleképp csinálj még pár nap múlva új tesztet!
a pozitív tesztnek meg nagyon örülök:) bárcsak nekem is ilyen lenne pár nap múlva:$
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!