Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja január elejére?...

Ki nem várja január elejére? Én 8-ra nem várom. Szurkolhatnánk együtt!

Figyelt kérdés
2011. dec. 30. 12:57
 31/98 anonim ***** válasza:
Én 6-ára nem várom... én is szurkolok, hogy pozitivak legyenek a tesztek!!! :)))
2012. jan. 3. 14:28
 32/98 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én jan. 1-re nem vártam, azóta se semmi. :) Viszont reggel a tesztem 1 csíkos maradt. :( Holnap reggel érdemes lehet megpróbálni újra?
2012. jan. 3. 14:48
 33/98 anonim ***** válasza:

Legelső vagyok.

Nekem ma ilyen lett a tesztem:

[link]

2012. jan. 3. 14:58
 34/98 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen pozitiv teszt!!!
2012. jan. 3. 15:09
 35/98 anonim ***** válasza:
Úgy örülök, ezt reggeli vizeletből csináltad? :)))))
2012. jan. 3. 15:37
 36/98 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én jan. 1-re nem vártam, azóta se semmi. :) Viszont reggel a tesztem 1 csíkos maradt. :( Holnap reggel érdemes lehet megpróbálni újra?

Milyen márkájú tesztet használtál?

Általában szabályosak a ciklusaid?Ilyenkor már ki szokta mutatni a teszt...bár olyat is hallottam,hogy csak a 40.napon lett pozi.

Mindenképp csinálj egy más márkájú tesztet is,aztán írd meg,hogy mi lett!Drukkolok.

2012. jan. 3. 16:31
 37/98 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Reggeliből csináltam, wondfo a neve.

A ciklusaim szabályosak, 28 naposak.

DE most szerintem a 12. nap lehetett pé-m,ovuteszt szerint.

Persze csinálok másikat is majd pár nap múlva.

És amíg nem késik addig nem is nagyon örülök!

2012. jan. 3. 16:39
 38/98 anonim ***** válasza:
Köszönöm a válaszod 16:31. A ciklusaim többnyire 30 naposak, de minden kb egy fél éve minden mensi előtt volt 3-4 nap barnázás, de szeerncsére ez most nincs... (kopp-kopp)Most hazafelé menet veszek a DM-ben másféle tesztet, a ma reggelinek nem emlékszem pontosan a nevére, de nem dobtam még ki a dobozát, a holnapi reggeli eredménnyel együtt majd megírom azt is. ;)
2012. jan. 3. 16:41
 39/98 anonim ***** válasza:

16:41

végül is,ha későn volt peteérésed,mondjuk a 16.napon(a 30 napos ciklus miatt),akkor még lehet,hogy nem mutatja ki,mert 10 nap is lehet a beágyazódás...

2012. jan. 3. 16:46
 40/98 A kérdező kommentje:

szerintem, mindenféleképp csinálj még pár nap múlva új tesztet!

a pozitív tesztnek meg nagyon örülök:) bárcsak nekem is ilyen lenne pár nap múlva:$

2012. jan. 3. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!