Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
481/1730 anonim válasza:
Áhh hallod semmit,nekem még mindig 36,9-37 volt reggel és akkor már utána barnéztam,tehát le se esett a hőm,ahogy kellett volna neki.A gyümi nem elég sajna,a férjem is eszi a gyümölcsöt,mert ő amugyis egy gyümölcsfaló,de látod nem elég,sztem azzal van a baj,hogy nem ugy mocorognak a kiskatonák ahogy kell és nem jutnak el sajnos:(Syl irta a tökmag olajat,meg hallottam az E vitaminról,ami serkenti a mozgásukat,majd most ezt vetem be hátha....
482/1730 A kérdező kommentje:
hát majd megpróbáljuk!nekem se mindig esik le a hőm amikor megjön!
2012. márc. 21. 10:26
483/1730 anonim válasza:
Nekem leszokott,36.4 re általában.Mindegy,ez egy ilyen hónap volt,majd a köv.honapban.Hátha....,nem szabad feladni:)Bár ha most sikerült volna,a férjem szülinapjára érkezik a bébi,hát most várat magára:)
484/1730 A kérdező kommentje:
én meg ehetem a kefét,hogy mi is van!te legalább új ciklust kezdtél!most hogyan számoljak!?majd lesz vagy 60 napos ciklusom!vicces!na mindegy!mert a méhszájam sincs lent mert ilyenkor amikor leülök érzem,hogy feszül!olyan furi érzés!és még mindig érzékeny a mellem!tehát ma biztosan nem jön meg!
2012. márc. 21. 10:54
485/1730 anonim válasza:
Erre ne alapozz,mármint a cickodra!Nekem eddig sosem fájt és nem volt érzékeny,most kb 2-3 hónapja peteéréskor elkezdi és a ciklus 2 napján hagyja abba,3 hónapja pont azért hittem hogy babás vagyok,mert annyira fájt,mivel sosem szokott.Ebbe a honapba kb 3-4 napot éreztem,aztán teljesen elmult,érdekes....Ezért ne görcsölj rá!Csináld meg a maradék tesztedet reggeli első pisiből,ha nega,kérj időpontot dokihoz,ha másért nem,csak azért hogy meghozza a mensid!Aztán próbálj beszerezni ovutesztet,a vaterán már kapsz 90 ft-ért darabját,most én is onnan rendeltem 10 db-ot,2 nap alatt itt van,az nem akkora pénzkidobás érted és akkor tutira be tudod lőni a PÉ-det:))Nekem új hónap ez tény,de ezzel nem vagyok előrébb mint Te,hisz már másfél éve minden hónapban ezt mondom,ebbe a hónapban,meg ultrahang segitségével,még napra pontosan tudtam azt is,mikor kell együtt lennünkj mégse sikerült,de nem adom fel,egyszer jönni fog:)remélem....
486/1730 A kérdező kommentje:
szia!mizus?hát nálam minden változatlan!még mindig nem jött meg de nem is érdekel!most éreztem,hogy mindjárt megjön és elmentem wc-re de még semmi!alap hőn vagyok!a cici fájásról annyit igazad van nem fogok alapozni erre de nekem ha fáj érzékeny még tuti nem jön meg!nekem se minden hónapba fáj érzékeny!a hormonok szórakoznak velem!ez tény!írj ha vagy!
2012. márc. 22. 07:46
487/1730 anonim válasza:
Szia!Hát nekem belecsapott a lecsóba,meg van mint az állat,görcsölök is ahogy illik,hát ez van,cicim nem fáj.Hát kiváncsi leszek,kipróbálom a palástfűvet ebbe a hónapban meg a barátcserjét,apának meg veszek e vitamint meg tökmag olajat,meglátjuk mi lesz.
488/1730 A kérdező kommentje:
szia!mizus veled??hát még mindig nem jött meg!37 napnál tartok!áááááá már nem tudom mit csináljak!szerinted??írj ha vagy!!
2012. márc. 23. 07:53
489/1730 anonim válasza:
Szia!Reggel lődd el a másik tesztedet is,ha nega,akkor kérj uidőpontot dokihoz,hogy irjopn gyogyszert ami meghozza!Mást nem tudsz,sajnos mivel nem jön meg,nem ülhetsz a fenekeden,mert ki tudja mi van a háttérben....
490/1730 A kérdező kommentje:
szia!veled mizus??én arra is gondoltam(de nem biztos),hogy nem--e lehetett(de nem érdekel csak történjen már valami),hogy 24 napnál volt a pé-m??!!érted??vagy csak egyszerűen kimarad!
2012. márc. 23. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!