Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
451/1730 anonim válasza:
Sajnálom:(Kérj időpontot dokihoz és vizsgáljon ki!Ne add fel,össze fog jönni az a bébike hidd el!
452/1730 A kérdező kommentje:
én nem megyek dokihoz!!elegem van!úgy se csinál semmit addig míg a páromnak nincs meg az eredménye!sajnálom,hogy ilyen negatív vagyok de már nem tudom mit is csináljak!bocsi!
2012. márc. 20. 09:29
453/1730 anonim válasza:
Semmi baj,de ne légy negatív,mi már másfél éve kinlódunk,hidd el.Már én is azon a szinten vagyok,hoy amikor érzek valamit,már szarok az egészbe bele,bocs hogy igy fogalmaztam!De a baba utáni vágyam akkoris nagyobb mint a csalódottságom,igy mégis folytatom a következő honapban mindig a reménykedést.A másik,nézdd az én példámat!A párommal elmentünk és lásd,nem olyan aktivak a kiskatonái mint amilyennek lennie kellene,ezért van szükség a párodat is elvinni a vizsgálatra,nem őrlődnél magad miatt!!Sokat számit ám!Amugy,épp most mértem a hőmet,tudom nem mérvadó,mert reggel is mértem,de kezd esni nekem is a hőm,tehát sztem nekem is megjön sajna:(Dez ez van,nem szabad feladni!
454/1730 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást!de elég nehéz pozitív lenni mikor mindenki úgy mond elvárja,hogy legyen már gyerekünk!érted??de nem értem mi volt a ciklus 24 napjától 6 napig tartó barnázás és még nem akar megjönni mert tényleg nem érzem pedig szoktam érezni!és sajnálom,hogy ilyen rég próbálkoztok!
2012. márc. 20. 09:52
455/1730 anonim válasza:
A szervezetünk sok mindenre képes!Mint ahogy arra is hogy képesek vagyunk magunknak bemagyarázni a terhesség tüneteit,amik jönnek is,holott nincs semmi a pociban!Azt olvastam hogy egy nőnél egy évebn 2x is előfordulhat hogy nem jön meg neki,normálisnak mondják még....Hiába mondom hogy nem keseredek el,én is elkeseredek hidd el!Csak látok még fényt,megjön,átvészelem valahogy,veszek apának tökmagolajat amit Syl tanácsolt és max belevágunk az inszembe,mást nem tehetek,már 35 éves vagyok,tehát nem akarok már időt huzni!Lépni kell sajnos....
456/1730 A kérdező kommentje:
értem!és valahol meg is értelek!hát nekem nem igazán szokott kimaradni aminek örülök de barnázni se szoktam!ez most furi volt ez most így alakult!
2012. márc. 20. 10:04
457/1730 anonim válasza:
Képzeld el,tavaly áprilisban késett nekem 5 napot!Sosem szokott,óramű pontosságu,mégis késett.totális terhes tünetek,puffadtam,menni nem bírtam szinte,hőm az egekbe stb....Megjött,holott esküdni mertem volna....Eltelt majd egy év,mult honapban detto,teszt nega.A köztes időben ugyanigy óramű pontosságu,tehát hiába pontos a mensim,nekem is beszokott alakitani igy sajnos:S
458/1730 A kérdező kommentje:
hát igen!bár nekem is volt már olyan szép cikk-cakkos a görbém,hogy csak na!csak most nem mértem mert beteg lettem köhögtem taknyom nyálam egybe volt és nem tudtam normálisan mérni így abba hagytam!
2012. márc. 20. 10:38
459/1730 A kérdező kommentje:
jaj azt elfelejtettem mondani 25-össel teszteltem!nem tudom ez számít-e!!
2012. márc. 20. 10:48
460/1730 anonim válasza:
Mivel össze vissza ciklusaid voltak igy nemt udo,sztem már kimutatta volna,de ez csak az én véleményem.Maszek dokinál voltál vagy sztk-ba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!