Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯
 441/1730 A kérdező kommentje:

sziasztok!mizus veletek?

hát én olyan szépen elfelejtettem vinni magammal pénzt mint a szél!így tegnap nem tudtam venni tesztet!de még nem jött meg hát nem tudom mi is van!a mellem érzékeny is meg nem is!erre alapozva tuti megjön vagy kimarad ez a hónap!nincs rajtam melltartó így nem igazán érzékeny!nem görcsölök nem érzek igazán semmit!hát ez van!a hőm is lent van tehát arra se tudok alapozni!meg egész hónapba lent volt(legalább is amikor mértem)ezért is mondtam(írtam),hogy meg fog jönni vagy kimarad!tanácstalan vagyok!írjatok!

2012. márc. 20. 07:11
 442/1730 anonim ***** válasza:

Szia Netti!

Fogalmam sincs mi lehet,teszt megmondaná:)A hődre nem tudok reagálni,mert nem ismerem a görbédet és min 3 hónap rendszeres vezetés kellene hogy át lehessen tekinteni.Voltál már kivizsgáláson amugy?Mármint nem nézett a doki neked peteérést?Vagy vérvizsgálat a hormonjaid miatt?

2012. márc. 20. 08:13
 443/1730 A kérdező kommentje:
már 7 hónapja vezetek görbét csak most beteg voltam és nem mértem!a kivizsgálás csak annyi volt,hogy megnézet UH-n!múlt ciklusba volt tuti pé-m mert a doki nézte!és pont 14-dik ciklus napon voltunk a dokinál de aznap nem voltunk együtt nem is jött össze!veled mizus??
2012. márc. 20. 08:19
 444/1730 anonim ***** válasza:
Akkor nekem az a javaslatom,hogy vegyél egy tesztet,csináld meg és ha negativ menj dokihoz,ne huzd az időt ha babát szeretnél:)Nálam nincs semmi küli,ma még nem jött meg,de semmi tünet,se nem járok sokat psilni,se a cicim nem fáj semmi,hőm maradt 37.Valamiért nem érzem hogy van baba,de a remény hal meg utoljára és igazábol idegbeteg se vagyok,pedig ilyenkor már tajtékozni szoktam mielött megjön:)Meglátjuk:)
2012. márc. 20. 08:31
 445/1730 A kérdező kommentje:
hát lehet elszaladok a DM-be mert csak érzékeny a mellem(mellbimbóm)de reggel nem volt az!ez most hülyén hangzott de így volt!amúgy rendszeres a menszim múlt évbe csak augusztusba maradt ki azóta mindig megjött!lehet rosszul lennék ha pozitívat tesztelnék!bocs hogy kicsit nyers voltam!
2012. márc. 20. 08:36
 446/1730 A kérdező kommentje:
ja ez lemaradt!bocsi!örülök,hogy nem jött meg és nem érzed a menszi előjeleit!hát én se érzem!ez érdekes!!nem görcsölök nem vagyok én se idegbolond pedig én is szoktam előtte!!
2012. márc. 20. 08:38
 447/1730 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá,fuss el egy tesztért,neked már bőven kimutizná!!!Drukkolok és megvárlak ha akarod,de az én meglátásom az hogy ne huzd az időt és ha mégis nega lesz a teszt,ne keseregj el,de akkor tudod hogy mivel nem jött meg igy dokihoz kell menned és ujra mehet a próbálkozás.Én őszintén megmondom neked,hogy már ugy vagyok vele,hogyha most megjön,nem érdekel,mert tudom hogy megyünk dokihoz,nekem az tök megnyugvást hoz:)
2012. márc. 20. 08:41
 448/1730 A kérdező kommentje:
hát elvileg ha most lesz egy kis időm nem megyek dolgozni elcipelem a páromat a dokihoz és csak utána kell mennem a dokihoz ha ővele minden rendbe!léci várj meg nem soká itthon vagyok és szoríts mert nem tudom egyáltalán van-e esély rá,hogy baba van a dologba!!
2012. márc. 20. 08:49
 449/1730 anonim ***** válasza:
Én itthon vagyok,megvárlak persze és ezerrel megy a drukk:)Irj ha megjöttél,én gép előtt vagyok:))
2012. márc. 20. 08:52
 450/1730 A kérdező kommentje:
hát itt vagyok és negatív lett!hát ez van!ma vagyok 34 napnál és átlagosan 32 napra jön meg!de nem reménykedek már!!
2012. márc. 20. 09:24
❮❮ ... 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!