Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Nézd,az orvos is azért nem csinál még semmit,mert egy nőnél a normál teherbe esés min 1 év,ha addig nem jön össze,utána már probálkznak.Én 14 éves voltam mikor az első férjemmel megismerkedtem,16 évesen szexeltünk először,sose nem védekeztünk,20 évesen elvett.Addig egyszer sem estem teherbe.21 évesen sikerült,ugy hogy stimuláltak gyógyszerrel és kaptam tüszőrepi szurit,....Orvostól orvosig jártam,mi lehet a baj.Igy sikerült.Ennyi idő után nem szabad feladni,amikor még csak egyszer voltál dokinál és még igaz
ábol semmi leleted nincs,párod se volt még,fogalmatok sincs kinél lehet a baj.30 évesen elkésve se vagy,hidd el,csak kezd el a dokit!Sokáig nekem se volt normális a mensim,de kaptam rá gyogyszert amitől beállt.Amugy a volt férjem se ment el dokihoz,mondván hogy vele minden oké!Férfi hiúság!Duma!Felesleges feladnod ugy,hogy semmit nem is tudsz,gondolj arra akik éveken keresztül próbálkoznak és már a sokadik lombiknál járnak,ők sem adják fel,mi lenne ha feladnák?Nem születnének lombikos babák:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!