Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯
 471/1730 anonim ***** válasza:
Figyelj,max 25-ös érzékenységű,ha csinálsz még egyet,csináld első pisiből akkor,de már annak is ki kéne mutatnia,ha negatív lesz,akkor menj el dokihoz hogy nem jön meg,mert az se jó ám,akkor majd ad gyógyszert hogy meghozza...De az se normális ha nem jön meg tudod....
2012. márc. 21. 08:59
 472/1730 A kérdező kommentje:
hát tudom,hogy el kell mennem dokihoz!de én már nem reménykedek!de én drukkolok neked!
2012. márc. 21. 09:02
 473/1730 anonim ***** válasza:
mibe nem reménykedsz?Nekem már sajna nem kell,mert jön meg,ugyhogy ez nem jött össze.Hány éves is vagy Netti?Mióta próbálkoztok?
2012. márc. 21. 09:10
 474/1730 A kérdező kommentje:
hát a pozitív tesztbe!hogy most valamikor pozitívat tesztelek!szeptember óta próbálkozunk és én már betöltöttem a 30-at!miért kérdezed?krémes folyásom van!ez mitől lehet??
2012. márc. 21. 09:16
 475/1730 anonim ***** válasza:

Nézd,az orvos is azért nem csinál még semmit,mert egy nőnél a normál teherbe esés min 1 év,ha addig nem jön össze,utána már probálkznak.Én 14 éves voltam mikor az első férjemmel megismerkedtem,16 évesen szexeltünk először,sose nem védekeztünk,20 évesen elvett.Addig egyszer sem estem teherbe.21 évesen sikerült,ugy hogy stimuláltak gyógyszerrel és kaptam tüszőrepi szurit,....Orvostól orvosig jártam,mi lehet a baj.Igy sikerült.Ennyi idő után nem szabad feladni,amikor még csak egyszer voltál dokinál és még igaz

ábol semmi leleted nincs,párod se volt még,fogalmatok sincs kinél lehet a baj.30 évesen elkésve se vagy,hidd el,csak kezd el a dokit!Sokáig nekem se volt normális a mensim,de kaptam rá gyogyszert amitől beállt.Amugy a volt férjem se ment el dokihoz,mondván hogy vele minden oké!Férfi hiúság!Duma!Felesleges feladnod ugy,hogy semmit nem is tudsz,gondolj arra akik éveken keresztül próbálkoznak és már a sokadik lombiknál járnak,ők sem adják fel,mi lenne ha feladnák?Nem születnének lombikos babák:))

2012. márc. 21. 09:24
 476/1730 A kérdező kommentje:
hát nem egyszer voltam dokinál!huu hol is kezdjem!kiderült amikor volt,hogy több hónap is nem jött meg,hogy cisztám van!nem minden hónapba maradt ki!aztán vissza mentem de addigra letisztult(a menszivel elment)aztán elmentem mert már tényleg szeretnénk babát akkor meg azt írta a papírra pco-s vagyok!aztán megint mentem akkor azt mondta nem vagyok pco-s de vannak apró de nem koros cisztáim de ettől még lehetek természetes úton terhes és akkor abba maradtunk,hogy a páromat is kivizsgáltatjuk mert neki volt sajnos sugarazása és amíg őneki nincs meg az eredménye nem tud velem mit kezdeni(nem így fogalmazott de ez volt a lényeg)ha nála minden rendbe van akkor csinálja meg a petefészek vagy petevezeték átfújást!
2012. márc. 21. 09:34
 477/1730 anonim ***** válasza:
Na figyelj!Amikor én fiatalon elkedztem a doki mizériámat,nekem is volt egy nagyon nagy cisztám...Kifakadt,nem kellett nekem sem műteni,kimaradozott akkor nekem is a mensim.Aztán a norcolut tablettával beállitotta a doki.Nekem pl nem csinált átjárhatósági vizsgálatot,rögtön a hormon vérvétel után stimulált a clostival meg a tüszörepi szurival.Sikerült,tudod hány év után?5 év után,millió egy orvosnál jártam,egy lakást tudnék venni a dokik és a terhességi tesztek árából:)Azóta is megmaradtam ennél a dokinál,vagyis most ujra visszamentem hozzá,nem látott nálam semmi rendkivülit,tüszőket is látott és a szava megint mejött,mert napra pontosan 2 hétre jött meg,ma 2 hete volt peteérésem,reggel meg is jött.Most elmegyek vérvételre,a párom is megy vissza a dokijához az eredményével és belevágok az inszembe,sztem nálunk az lesz a tuti.Amugy voltam a férjemmel dokinál...be is mentem vele,kérdezte a doki tőle a sugarazást és a mumszot is,mert ezeknek köze van sajnos a dologhoz.Az én véleményem,hogy válassz mindkettötöknek dokit,magánuton.Lehetőled a te dokid endokrinologus legyen,mert ő foglalkozik ezekkel a dolgokkal kimondottan és menjetek el munka után,legtöbbje ugyis este is rendel.Mert lehet nem is veled van a baj és csak magadat őrlöd,ami nem jó.Én ma azért veszek palástfű teát,hátha....:)
2012. márc. 21. 09:41
 478/1730 A kérdező kommentje:
hát értem!de most nem cickafark teát kell inni?múlt évbe nekem csak egyszer maradt ki!akkor is azért mert stresszeltem!azóta viszont megjött mindig!amikor ittam a palástfű teát akkor jött meg 35 napra!
2012. márc. 21. 09:49
 479/1730 anonim ***** válasza:
A cickafarkat nem kezdem el mert nekem az nem kell,mert a mensim napra pontos,a palástfű a beágyazódást segiti,azért probálom meg,hátha segit.tömd a párod E vitaminnal meg ilyesmikkel,ha orvoshoz nem akar járni,hátha...:)
2012. márc. 21. 09:51
 480/1730 A kérdező kommentje:
hát eszi a gyümölcsöt de külön úgy vitamint nem!még nem is próbáltuk!hát én is hülyeségből megmértem a hőm(tudom nem számít)36,9 volt!eddig nap közbe is alacsony volt!de tudom nem jelent semmit!
2012. márc. 21. 10:13
❮❮ ... 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!