Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
511/1730 A kérdező kommentje:
sziasztok csajok!
úgy eltüntetek!hol vagytok?
mizus veletek?
2012. márc. 31. 10:00
512/1730 anonim válasza:
Szia!
Nálam semmi újság....Várjuk az ovut Apával,nagyon aktív:))
Reméljük ez a hónap sikeres lesz,Apán nem múlik,mindig akarná:D:D:D
513/1730 A kérdező kommentje:
akkor mindent bele!csak érdeklődtem drukkolok nektek!
2012. márc. 31. 11:11
514/1730 anonim válasza:
Veled mizu?Van már időpontod dokihoz?Vagy nem mész?
515/1730 A kérdező kommentje:
hát nem sok minden van!dokihoz nem megyek mert jövő héten is 10-re megyek!jaj bocs azt nem írtam,hogy 1 héten csak 1-szer rendel!az is keddi nap!minden változatlan!
2012. márc. 31. 11:56
516/1730 anonim válasza:
Hát akkor az nem jó,sajnálom:(
Igy a ciklusodat se tudod követni sajna...
Hát majd akkor csak intéződik valami.
517/1730 A kérdező kommentje:
bocs ez tényleg elfelejtettem mondani csak kedden rendel!de aki reggel van ahhoz meg én nem megyek!tehát teljesen tanácstalan vagyok!azt se tudom mikorra nem várjam!mert 10-én csak barnázás volt azóta semmi!vegyem úgy mintha megjött volna?25-én teszteltem utoljára!mikorra nem fogod várni??
2012. márc. 31. 12:04
518/1730 anonim válasza:
Hát ha csak barnáztál,akkor az nem mensi,igy kiszámolni se tudod mikorra jöjjön meg,igy se pé-t,se ovut nem tudsz számolni,mert nem volt meg,érted?Én majd csak 17-re nem várom,remélem nem is jön.Elkezdem PÉ.től a palástfű teát,hátha....A férjem csütörtökön megy vissza vagyis megyünk vissza az ő dokijához,már ő is nagyon kiváncsi mit mond a doki az eredményére.Én már nem huzom az időt,mert vészesen fogy,már nem szeretnék várni.
519/1730 A kérdező kommentje:
igen értem!remélem jó hírekkel tértek vissza!én most úgy vagyok az egésszel,hogy most ez a 2 hónap ki fog esni mert nem fogok most számolni!tehát a március meg a április is ki fog esni!
2012. márc. 31. 13:47
520/1730 A kérdező kommentje:
én írtam neked üzit!haho itt vagy??
2012. márc. 31. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!