Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
532/1730 anonim válasza:
Remélem most már jó,nekem megnyitja!
533/1730 A kérdező kommentje:
még mindig nem jó!bejelentkezést mutatja!
2012. ápr. 2. 07:54
537/1730 A kérdező kommentje:
oké!így már látom!akkor ma van a pé-d?jó látom?
2012. ápr. 2. 07:59
538/1730 anonim válasza:
Igen,ma esett le a hőm,ma vagyok pont középidőben...holnap már felmegy ha minden igaz,lesz majd már 36.9-37 körül,ha ugy maradna 16-18 napig az lenne a jó....
539/1730 A kérdező kommentje:
értem!remélem fent marad a hőd!én drukkolok!úgy fájnak a mellbimbóm,hogy még fürdéskor is fájt pedig nem szokott!
2012. ápr. 2. 08:13
540/1730 anonim válasza:
Hát nemt udom mi lehet veled,a hormonok játéka lehet ez,de nem vagyok orvos sajnos:(
Neked pedig az kéne hogy beállitsa a ciklusodat és akkor belekezdhess egy uj hónapba!Látod nekem napra pontos,ovum is van és mégse jön a bébi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!