Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
501/1730 anonim válasza:
Persze hogy értem,ezért mondom felesleges számolnod!Én is igy dolgoztam amugy mint te,csak én reggel fél 7-től 5-ig.De a dokim ugy rendel,hogy a héten két napot délután,este,mármint 5 körül kezd és amig van beteg addig marad,pénteken pedig reggel 9 től 1-ig,tehát hál istennek este szoktam bejelentkezni és igy bármikor tudok menni.Persze ő magándoki,de ez van,sztk-ba én jártam nem egyszer kátszer,de le se szarnak ilyen ügyben,tehát felesleges próbálkozás,de ez csak az én véleményem.
502/1730 A kérdező kommentje:
hát én most teljesen függőbe fogom tartani az egész témát!mert a párom nem megy el nélkülem a dokihoz és én meg nem tudok!meg tényleg kellene egy normális kivizsgálás mind a két részről!de én neked drukkolok!az oviból meg nem tudok elkéretckedni mert elég kellemetlen meg más ok miatt is!elég baj,hogy nekem ilyen emberek közt kell dolgoznom!
2012. márc. 26. 08:39
503/1730 anonim válasza:
Nézd,akkor azt tanácsolom,hogy keress fel egy urulógust a párodnak,aki rendel magán úton is mert ott este van rendelés,menj el vele és akkor az Ő dolga már rendben van!Utána te már könnyebben mész,ha magándokihoz mész,még mentegetőznöd se kell a melohelyeden,mert ugyis este mész oda....
504/1730 A kérdező kommentje:
hát igen!igazad van!és persze köszi a sok tanácsot és a türelmedet!veled mizus??mert kérdeztem de nem válaszoltál!jól vagy??
2012. márc. 26. 09:06
505/1730 anonim válasza:
Velem semmi küli,most elkezdtem megint mérni a hőmet,vezetem a fertility-n,majd meglátjuk,holnap elmegyek veszek premens tablettát meg palástfüvet,meg apának amit syl ajánlott és meglátjuk:)Tényleg SYL!!!Mi van veled?Ne köszönd a türelmet,hisz nem segítettem,csak elmondtam a véleményem:)Ez már a te döntésed hogy megfogadod vagy sem,de ne huzd az időt,mert abbol sajnos nincs sok és rettentően haladnak a hetek,hónapok.
506/1730 anonim válasza:
Sziasztok!
Itt vagyok, csak fáradt vagyok mostanában...
Voltam olyan beteg,hogy majd bele döglöttem, valami vírus kicsinált! :(
Persze nem is ügyködtünk a dolgon, mire kiszámoltam már rég túl voltam a pé-n amit nem is éreztem most. De full lázas is voltam,szóval értitek.
GYakorlatilag vasárnapra várom!
És biztos,hogy megjön mert nulla20 volt ez a hónap!
De ilyen lesz az elkövetkező fél év is biztos mert jegelnem kell a témát egy időre...
Ki,hogy áll???
syl
507/1730 A kérdező kommentje:
sziasztok!hát én sehogy sem állok!úgy érzem mintha agyon vertek volna!a cicim megint érzékeny és még mindig nem jött meg!kb.ennyi!újra mérem a hőmet de szerintem tök felesleges!hiába teszem fel a görbémet nem lehet értékelni!szerintem csajok én is szüneteltetem ezt a témát!mert a párom nem képes elmenni a dokihoz én meg most képtelen vagyok!örülök,hogy letehetem a seggem este!hát ez van!veletek mizus??ki hol tart a ciklusba??
2012. márc. 28. 07:19
508/1730 anonim válasza:
Sziasztok!Mi ugy állunk,hogy uj hónap uj remény.Szombattol hajrázhatunk,elvileg hétfőn lesz ovum,tehát beleadunk apait anyait....Apánál tilos a héten a forró ülőfürdő:)Aztán lesz ami lesz alapon,majd kiderül.Huzni már nem szeretném az időt,mert ugye benne vagyunk a korban,ugyhogy mi sajna nem jegelhetjük a témát és nem is szeretném,ha már belefogtunk.Szerencsém van hogy ilyen férjem van és bármit megtesz annak érdekében,hogy sikerüljön!Netti!Neked ugyanazt tudom tanácsolni mint eddig is,ha a párod nem hajlando elmenni dokihoz,neked el kéne ha nem jön meg,legalább annyiracsak hogy meghozza a mensidet a doki...Aztán majd elgondolkozol,hogy hogy s mint legyen.SYL!Remélem veled minden ok és nem azért jegelted a babaprojectet mert gond van!Sz.
509/1730 A kérdező kommentje:
hát még 2 hétig biztos nem tudok elmenni se reggel se este!majd meglátjuk!kikészít,hogy nem tudok elintézni semmit!de most is megyek 10-re dolgozni max 17:30-ig!utána meg már hova menjek dokihoz??2-től rendel de nem tudom meddig!majd megnézem hogyan rendel!én aki reggel van ahhoz meg én nem akarok menni!sajnos most ez a helyzet!függő helyzet marad!de én nektek drukkolok ezerrel!syl:mi baj van??miért vagy ennyire elkenődve?jobbulást neked!
2012. márc. 28. 09:26
510/1730 anonim válasza:
Velem nincs semmi baj csajok,csak most meg van kötve a kezem egy időre...! :)))
Plusz új suliba is belefogtam, vagyis nem új csak szakosító!
Így az most megint 1 év!
Szóval majd meglátjuk!
syl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!