Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
 461/1730 A kérdező kommentje:
hát szerintem is kimutatta volna de nem tudom!sztk-ba voltam délután rendel a doki!csak így nem fogom tudni számolni a következő ciklust!ez elég gáz!nem is érdemes már ugye valamikor újra tesztelni?
2012. márc. 20. 11:26
 462/1730 A kérdező kommentje:
bocs most megyek dolgozni!majd holnap írok!!megy a drukk!!puszi!!szia!!
2012. márc. 20. 11:31
 463/1730 anonim ***** válasza:
Na nekem megjön ma,már barnázok,napra pontosan a peteérésem után 14 nappal:(Tehát nekem se sikerült az a honap,hát ez van,majd a doki bácsi segit....
2012. márc. 21. 06:16
 464/1730 A kérdező kommentje:

szia!sajnálom,hogy megjött!nekem még mindig nem jött meg!és nem is tudom mikor fog!már mindenre gondoltam csak terhességre nem!belinkelem a görbémet csak azért,hogy lásd mikor volt barnázásom!hátha így valamit látsz és tudsz tanácsot adni!bár én már nem tudom mit is higgyek!

itt a hülye görbém(azért mert nem mértem a hőmet)bocsi!

[link]

írj ha vagy!

2012. márc. 21. 07:22
 465/1730 anonim ***** válasza:

Szia Netti!

Hát az a baj,hogy nem méred,így ez sajna elég értékelhetetlennek tűnik,elmondok neked pár hasznos tanácsot ezzel kapcsiban!

Én ugy csinálom,hogy az ágyunk melletti kis asztalon van a hőmérő,lerázva,mert higanyos hőmérő a legjobb,direkt ezért szereztem egy ilyet és én hüvelyben mérem 10 percig,utánna megyek csak pisilni.Általában 10-20 perc +/-,mindig egy időben mérem,én a mensi ideje alatt nem szoktam,mert akkor nem tudom hüvelyben mérni,úgy meg nem mérvadó,hogy akkor szájban,nyelv alatt mérem,utánna hüvelyben.Ha igy vezetsz minden nap egy honapot,akkor látni fogod!Bár én ugy tudom hogy egy sima hormon vérvétellel is megtudják állapitani,hogy van-e peteérésed.Na meg próbáld ki az ovu tesztet,meg van az a mikroszkóp is ami nyálbol megállapitjamikor van PÉ-d,nem drága,olyan 2 ezer körül mozog.Most majd rendelek én is ovu tesztet és próbálkozunk.

2012. márc. 21. 07:38
 466/1730 A kérdező kommentje:
én szájba nyelv alatt mérem igaz csak csipogásig mert nekünk digitális van itthon vagyis van higanyos is de szerintem az nem jó!már szeptember óta mérem a hőm!belinkeljem az összes görbémet?persze ha érdekel!volt igaz olyan ciklus(hónap amikor nem mértem mindig de ha gondolod belinkelem)
2012. márc. 21. 07:43
 467/1730 anonim ***** válasza:
Az abaj hogy nem nagyon értek hozzá,de a digitálissal is ugy kell mérni,hogy azzal is tovább,nem csak csipogásig.Figyelj,van egy oldal,ird be a böngésződbe:babát tervezők otthona!Ott vannak példa görbék és egy csomó minden amit a hómérőzéssel kapcsolatban tudni kell,olvasd el,hasznos oldal!
2012. márc. 21. 08:37
 468/1730 A kérdező kommentje:
tudom ismerem az oldalt csak nem igazán látom ki magam belőle!majd pár nap múlva még tesztelek még van itthon tesztem!e-xpeil tesztet vettem abba 2 db van!mert érzékenyebb nincs a DM-be!szerinted jó teszt??
2012. márc. 21. 08:41
 469/1730 anonim ***** válasza:
Hát hallod,hallottam már róla,de én még sosem láttam,mennyibe kerül az a 2 db-os?
2012. márc. 21. 08:53
 470/1730 A kérdező kommentje:
500 vagy 600 forint!de nem érzékeny!meg tudod,hogy nem reggeli(első pisiből)csináltam!bocs ha idegesítelek!hát ez a mell fájás érzékenység nem akar múlni!
2012. márc. 21. 08:56
❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!