Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
szia!sajnálom,hogy megjött!nekem még mindig nem jött meg!és nem is tudom mikor fog!már mindenre gondoltam csak terhességre nem!belinkelem a görbémet csak azért,hogy lásd mikor volt barnázásom!hátha így valamit látsz és tudsz tanácsot adni!bár én már nem tudom mit is higgyek!
itt a hülye görbém(azért mert nem mértem a hőmet)bocsi!
írj ha vagy!
Szia Netti!
Hát az a baj,hogy nem méred,így ez sajna elég értékelhetetlennek tűnik,elmondok neked pár hasznos tanácsot ezzel kapcsiban!
Én ugy csinálom,hogy az ágyunk melletti kis asztalon van a hőmérő,lerázva,mert higanyos hőmérő a legjobb,direkt ezért szereztem egy ilyet és én hüvelyben mérem 10 percig,utánna megyek csak pisilni.Általában 10-20 perc +/-,mindig egy időben mérem,én a mensi ideje alatt nem szoktam,mert akkor nem tudom hüvelyben mérni,úgy meg nem mérvadó,hogy akkor szájban,nyelv alatt mérem,utánna hüvelyben.Ha igy vezetsz minden nap egy honapot,akkor látni fogod!Bár én ugy tudom hogy egy sima hormon vérvétellel is megtudják állapitani,hogy van-e peteérésed.Na meg próbáld ki az ovu tesztet,meg van az a mikroszkóp is ami nyálbol megállapitjamikor van PÉ-d,nem drága,olyan 2 ezer körül mozog.Most majd rendelek én is ovu tesztet és próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!