Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
421/1730 A kérdező kommentje:
hát reméljük nem jön meg!én drukkolok!én reggel éreztem egy kis görcsöt de szerintem azért mert nagyon pisilnem kellet!az este 3-szor ébredtem meg,hogy pisilnem kell!ez sajnos menszi előjele is lehet!a hőm nem mérem így nem tudom mire is számítsak!akkor most már nem is tesztelsz??ne add fel!kitartás!netti!!
2012. márc. 19. 07:37
422/1730 anonim válasza:
Nem tesztelek akkor sem ha nem jön meg,lassan már egy lakást is vehetnék a tesztekből:DAmikor a kislánnyal voltam terhes,miután késett 1 hetet akkor nagyon halvány csikom volt,tehát lehet én ilyen tipus vagyok,de megfogadtam,hogy majd akkor tesztelek,ha min 1 hetet késik,mult hónapban 4 napot késett és megjött,tehát ki kell várnom az 1 hetet.De ezek nagy szavak ám,lehet a kiváncsiság nagyobb lesz és veszek egy tezstet szerdán ha nem jön meg,majd meglátjuk.De sztem meg fog:(Ha éjjel pisilni jársz az már jó jel:)Nekem nem szokott olyan lenni mielött megjön.Te mikor akarsz tesztelni?
423/1730 A kérdező kommentje:
mikor is kellene elvileg megjönnie??vagy már késik?hát ha ma sikerül vennem lehet holnap tesztelek de nem biztos!mert nekem is volt(amikor a palástfű teát ittam)35 napra jött meg és én se fogok lehet tesztelni hamarabb!igen a kíváncsiság lehet felül fog kerekedni nem csak nálad nálam is!az a baj,hogy nem tudom pontosan mikor is volt ovum!érdekes mert tegnap takarítottunk és nagyon rosszul voltam elfogott a szédülés és a gyengeség és ettem egy kis csokit és jobban lettem(valószínű leeset a vércukrom)!!ez ugye nem jelent semmit?netti!
2012. márc. 19. 08:04
424/1730 anonim válasza:
Azt nem tudom sajna:(Igazábol nem emlékszem mik voltak a tüneteim a terhességeim alatt,a fiam már 14,a kis hercegnőm meg már 8 éves,rég volt már:)Annyi rémlik,hogy a fiamnál sokat ettem,de én egyikkel sem hánytam és egyikkel sem voltam rosszul,tehát hál istennek ez nekem kimaradt.De nem emlékszem arra sem hogy mikor és hogyan vagy egyáltalán fájtak-e a melleim,semmi nem ugrik be.Talán annyi hogy fájt a hasam,görcsölt,mintha meg akarna jönni,de ennyi,semmi másra nem emlékszem.
425/1730 A kérdező kommentje:
igazán én meg nem tudom(nem tapasztaltam még),hogy milyen terhesnek lenni!nekünk ez lenne az első baba!bár az biztos,hogy rettenetesen fáradt vagyok!hiába volt itt a hosszú hétvége mindig kellet valamit csinálni!nem pihentem semmit!na mindegy ez most így alakult!most meg szombaton is kell elvileg dolgoznom!szívás!késik már neked??netti!!
2012. márc. 19. 08:16
426/1730 anonim válasza:
Nekem holnap kéne(nem)megjönnie,tehát még nem késik,ma tuti nem fog mert 37 a hőm még mindig,akkor leesik nekem 36,4-36.6-ra mindig.De érdekes mert már3-4 napja áll mint a cövek 37 fokon.Még reménykedem,de ha megjön akkor ugyis megyünk vissza dokihoz,mondtam neki ne huzzuk az időt,ő segit ezen:)Max marad az inszem,bízok ebbe a dokiba,mert amikor azt mondja nem huzzuk az időt akkor az nála ugy is van:)A szülésemnél is megoldotta:DMegmondta eddigre meg kell szülni mert mennie kell,meg is lett:)
427/1730 A kérdező kommentje:
hát ha ilyen magas a reggeli hőd ma még biztos nem fog megjönni!tudom mikor volt az ovud??mert én most nem!!nem figyeltem!lehet nem is volt!de akkor már ma biztos késik!én úgy gondolom,hogy febr.29-én volt ciklus 14-dik napjánál!akkor viszont 5 napja késik!bár ez mind csak elmélet!netti!
2012. márc. 19. 08:25
428/1730 anonim válasza:
Juj,akkor már simán kimutizná a teszt:)Drukkolok:))Én pontossan tudom,mert voltam dokinál és megmondta para pontosan,a ciklusom 7.napján voltam uh-n,akkor volt 2 db 14mm-es tüszőm.Az ovum 7.-én volt,mert direkt rákérdeztem mikor lesz.Ugy is időzitettünk.Tehát ahhoz kell hozzáadom 14-et:)Akkor elvileg vagy holnap vagy holnap után,most nem tudom hogy beleszámoljam-e már a 7.-ét is vagy ne,ezért írom hogy holnap vagy holnap után.
429/1730 A kérdező kommentje:
a 7-ét ne számold bele!én legalább is úgy tudom azt nem kell beleszámolni!hát lehet elhamarkodottan mondtam,hogy nem fáj,érzékeny a mellem!igazán ezt se figyelem mert elég becsapos!melltartóba tuti fájni fog (és nem azért mert kicsi a melltartóm)!netti!
2012. márc. 19. 08:36
430/1730 anonim válasza:
Na nekem ez a mellfájás is ugy van már pár hónapja,hogy PÉ körül elkezd fájni,és mikor megjön,utána elmulik.Na most is elkezdte,de abba maradt,már nem fáj,nem értem miért,de akkor se a mellbimbóm fájt,hanem itt oldalt tudod.Most semmi,elmult....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!