Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
391/1730 anonim válasza:
Hát ha normális ciklusod van,akkor mindig középtájt van ovu,nekem ezt mondta a doki,mert direkt rákérdeztem.Lombikot már nem vállalom,van 2 babócám,férjemnek 1 lánya,tehát már ha max inszemmel nem jön össze,akkor marad ez a felállás.35 évesen ugy hogy van már 2 gyerköc nem szeretnék belevágni a lombikba.Amugy sztem nekem megint egy closti és egy tüszőrepi szuri kéne és megoldodna ez a dolog:)valamiért ezt érzem,persze csak akkor ha a párom eredménye jo lesz:)Számolgass vissza hány naposak szoktak lenni a ciklusaid és akkor nagyjábol tudni fogod!A teákról nem hallottál?Állitólag nagyon jok,sok pozitivat hallottam róluk és a peteérésedet is beállitják!Olvass utánna!Mensitől cickafark,peteéréstől palástfű tea(segiti a beágyazódást)
392/1730 A kérdező kommentje:
hát eddig mindig úgy volt,hogy a ciklus 14 napja után próbálkoztunk(és soha nem sikerült)DE most véletlen pont 14 napnál voltunk együtt meg 18 napnál(ami a ciklus.hu szerint pont előtte volt mert 19 napra tette)tehát 29-én és 4-én voltunk együtt de ovum elvileg 5-én volt a ciklus.hu szerint!ami soha nem így van!mindig hamarabb van!átlagosan 32 napos a ciklusaim!a palástfűvet próbáltam de akkor 35 napra jött meg!de együtt még nem próbáltam tehát a cickafark teát meg a palástfű teát!mert valamelyik kitolja a menszi napokat!de nem tudom melyik!
2012. márc. 13. 09:28
393/1730 anonim válasza:
Ha 2 naponta vagytok együtt az tökéletes,sőt,nerkem egy német doktornő azt mondta,a spermák képesek 5 napig is életben maradni:)Tehát ne add fel és támadd le apát minél többször:)Nálunk ezzel hál istennek nincs gond,mert ő az aktivabb én vagyok a passzivabb:)Ő mindig szeretné akármi is van:)Remélem a kiskatonái is ilyen aktivak lesznek holnap:D
394/1730 A kérdező kommentje:
hát most ezzel most pont gond van mert most nem voltunk olyan gyakran együtt sajnos!mert úgy mond én egész nap dolgozok!na jó van egy kicsi idő amikor nem pl.most is(reggel 7-től 11:30 ig)de utána megyek dolgozni déltől 6 ig!reggel meg 3:45-kor kellek mert újságot hordok!és mire oda kerülne a sor,hogy együtt legyünk én már rég alszom!érted??ez nem kifogás csak most így van!
itt a görbém:bár nem sok minden látszik rajta:
ez meg az előző:
csak azt akartam mutatni,hogy előző hónapba nem 14 napnál voltunk együtt és most teljesen más is a hőm ugyan azon a napon!érted??
2012. márc. 13. 09:49
395/1730 anonim válasza:
Értem hát,sajnos én is álomkóros vagyok,holott nem is dolgozom,de korán kelek,este hamar alszom.Nem igazodok ki a görbéiden sajnos,ne hari érte.Az a baj hogy ezt mindneki saját magának tudja,hogy kb.mennyi az alaphője és ahhoz tud viszonyitani.Viszont,mondom nekem a doki azt mondta,ne hőmérőzzek,az átlagba vett ciklus hosszamnak pont a felénél,+/- 2 nap,legyünk együtt.Most pont akkor voltam nála mikor látta a tüszőket és megmondta napra pontosan mikor lesz ovum,én is onnan tudtam.
396/1730 A kérdező kommentje:
mért is haragudjak,hogy nem tudsz eligazodni a görbémen és se tudok ne aggódj!csak mutatni akartam,hogy tökre más a két görbe!tudom soha nem egyforma de ez már durva!szerintem!már próbáltuk közép időbe,utána,előtte de még nem volt,hogy 14 napnál lennénk együtt!érted?hátha most jó lesz így!tök vicces mert tényleg próbáltunk már mindent csak még ezt nem!párom benne lenne csak nekem nincs most energiám!estére már elfogy!hajnaltól estig!örülök,hogy leülhetek!
2012. márc. 13. 10:11
397/1730 anonim válasza:
Hát elhiszem,van ám hogy nekem se megy,én se vagyok robot:)Mi is probáltunk már mindent,ebbe a honapba már gyrtyáztam,párna popsi alatt minden volt már,néha tök hülyének érzem magam,de jokat nevetünk rajta:)
398/1730 A kérdező kommentje:
na kb. nálunk is így van!tiszta röhej az egész!most is majd el alszom olyan álmos vagyok pedig mindjárt megyek dolgozni!áááá elegem van!ez mind a menszesz előjele amit érzek??te mit szoktál érezni előtte?
2012. márc. 13. 10:28
399/1730 anonim válasza:
Én előtte idegbeteg vagyok:)Állanoan iszok...A férjem már olyankor menekül,mert ő a szenvedő alany,mindig belekötök minden apróságért:)Meg érzem folyamatosan a hasam,az a meg fog jönni érzés tudod...A cicim cska mostkezdett el fájni,de az már PÉ-től fáj,engem ez zavar,eddig sosem volt ilyen,csak amult honaptól.Amugy én is álmosabb vagyok most,talán az időtől...Nekem még korai bármit is érezni,holnap lesz csak 7 napja az ovutól,mégcsak most ágyazódnának be,ha lenne valami....
400/1730 A kérdező kommentje:
én is ideges szoktam lenni de most igazán semmi!inkább elkeseredtem,hogy meg fog jönni!ez normális,hogy már 4 napja barnázok?mikor lehetne tesztelni 25-ös tesztel?nem várt napján?igaz??
2012. márc. 13. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!