Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
361/1730 A kérdező kommentje:
szia!persze nyugodtan csatlakozhatsz!te hol tartasz a ciklusban?mikor kellene nem megjönnie?mizus veled??
2012. márc. 12. 07:45
362/1730 anonim válasza:
Szia!Én 22.-re nem várom:)Másfél éve próbálkozunk,most voltam dokinál a mult honapba,tökéletes peteérésem volt,szép nagy tüszőkkel,a méhnyálkahártyám is szép vastag,megmondta mikor legyünk együtt,mikorra érnek meg a tüszök,hát alakitottunk,hátha...:)Férjem szerdán megy a laborba,őt is elküldte a doki,de urulógusnál már voltunk,ott rendben van miunden,már csak a sperma vizsgálatra várunk szerdán,remélem az is rendben lesz.A hőmet már én is csak szurópróbaszerűen mérem,mert nem huzom magam vele,ilyenkor szoktam reggelente mérni hogy fennt marad-e,de amugy nem vezetek görbét már:)Te hol tartasz?
363/1730 A kérdező kommentje:
hát a páromnak is el kellene mennie dokihoz de ahogy írtam már nélkülem nem megy!!én ma vagyok a ciklus 26 napján és átlagosan 32 naposak a ciklusaim március 19-én kellene nem megjönnie!csak ezt a fránya barnázást nem tudom hova tenni!nekem még nem volt soha!neked volt már??van már babád??
2012. márc. 12. 08:53
364/1730 anonim válasza:
Nekem már van 2:))De közös nincs a férjemmel,azon ügykörünk most éppen:)Huuu,az én történetem kicsit bonyi,de elmesélem ha érdekel.A kisfiamnál nem estem teherbe ugyanigy mint most,akkor mentem orvoshoz először,closytit kaptam meg egy tüszőrepesztős szurit és rögtön baba lett:)Akkor mértem a hőmet és végig magasan maradt,37 körül volt.Aztán elmentem a nem várt napján pisilni kezembe a teszttel,de barnáztam,hát mondom ha már itt a teszt azért megcsinálom,pozi lett:)Ma már 14 éves a fiam:)A kislányom spontán lett,nem tervezett baba,de annál szebb:)Vele 1 hetet késett a mensim,nem barnáztam,csináltam egy tesztet,ami nega lett,ki is dobtam a kukába,majd pár óra elteltével kivettem valamiért és már pozi volt:)Ő ma már 8 éves:)Őszintén szólva nem emlékszem a tüneteimre,arra igen hogy a kislánynál,puffadtam,be is kerültem a kórházba amikor még csak a teszt mutatta a babát,mert menni alig birtam,annyira fel voltam puffadva,de a cicikre nem emlékszem hogy fájtak-e.nos,azota egy éve volt egy méhnyakrák műtétem,ami sikeres volt,igy teljesen egészséges vagyok,a rákszűrésem is tökéletes,ujra felkerestem a dokimat,aki a fiamnál is segitett,egy nagyon neves orvos,kizárolag ez a szakterülete,most a férjemnek megy a drukk a szerda miatt és majd utána meglátjuk,bár remélem nem jön meg,mert a doki szerinti adott napon belehuztunk:)Üzenem a férjednek,nem nagy cucc a doki,nem is kellemetlen,utána a labor meg pláne nem az,kap kis üvegcsét,ráirja a nevét és megteszi amit kell,leadja és ennyi:)Előtte 5 napig nem szabad rosszalkodni ez a lényeg,őt könnyebb kivizsgálni mint minket:)Akkor már a nőgyogyász is jobban összpontosit rád,hidd el,mert tudja hogy a férjeddel semmi baj nincs:)
365/1730 A kérdező kommentje:
húúú ha gratula a 2 gyerköchöz!nekünk ő lenne az első!egy kérdés!amit eddig írva lett az teljesen végig olvastad??mert akkor nem ismételem magam!bár elég hosszú és fárasztó elolvasni ez több hónapos írás!reggel volt egy kis barnás valami azóta sincs és a melleim eléggé fájnak!nem tudom mi lesz ebből!
2012. márc. 12. 09:11
366/1730 anonim válasza:
Elolvastam persze,még hajnalban:)Mikor kéne megjönnie neked?
367/1730 A kérdező kommentje:
elvileg 19-én az lenne a vérzés első napja!huuu te aztán kitartó vagy!arra értem,hogy mindet elolvastad amit eddig írtunk!bár múlt hónap hamarabb jött meg mert 30 napra jött meg(az volt a vérzés első napja)de átlagosan még mindig 32 naposak a ciklusaim!szerinted??
2012. márc. 12. 09:34
368/1730 anonim válasza:
Rettentő sokat olvasok a témában,tehát nem okozott gondot elolvasni benneteket:)Hogy barnázol?Picit olyan a papir vagy a bugyi?Bocs hogy igy irom,de ezt másképp nem lehet.Amugy olvastam azt is hogy a beágyazódás körül lehet pici vérzés,ezt hivják beágyazódásos vérzésnek,ez nem gond...Pont akörül jársz nem?4-e körül volt peteérésed?
369/1730 A kérdező kommentje:
hát igen ezt máshogy nem lehet írni csak így!hát a bugyimon van a papíron egy ici-pici de inkább nincs!tehát van de pirinyó!a wc-be csak most volt valami barnás valami de azóta sincs!igen kb.febr.29-én vagy 5.ke között volt!a ciklus.hu 5-re tette az ovumat de nem akkor volt inkább hamarabb!mink 29-én meg 4-én is együtt voltunk!de pontosan sajnos nem tudom mikor volt az ovum mert most tényleg nem figyeltem!nem is mértem minden nap a hőmet!de szerintem 29-én volt azaz 14 napnál!de nem tudom!
2012. márc. 12. 09:58
370/1730 anonim válasza:
Megmondom neked őszintén,hónapokig mértem a hőmet tavaly,vezettem is,azt hittem a 9-10-11.napon van peteérésem,mert ugy jött ki.Most voltam orvosnál,kérdeztem tőle miután közölte hogy szép nagy tüszőim vannak,hogy mikor érik meg,direkt rákérdeztem hogy tuti?azt mondta higgyjem el,mindig 14.napon van pé-m.Nekem 28 naposak a ciklusaim amugy,határozottan állitotta,hogy mindig középidőben van....Hiszek neki,mert látta és elmondta azt is mikor érik be:)Hiszke a beágyazódásos vérzésnek is,mert egy jó pár ismerösömnél ez volt az első tünet,drukk neked:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!