Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?
Bocsi,hogy én sem írok,de sok a meló mostanában! :)
Amúgy semmi extra, talán hétfőre nem várom.
Neked a pé????
szia!!rég beszélgettünk!!én is dolgozok így én se nagyon vagyok!!azt hittem haragszol rám vagy lefárasztottalak!!nem tudom mikor lesz volt a pé-m!!nem mérem a hőm mert vagy 3 napja nagyon köhögök és nem nagyon alszok!!most táppénzen vagyok!!ma vagyok a ciklus 14 napjánál!!bár eddig nem éreztem semmit vagy is nem figyeltem magam!!
ilyen a görbém amíg mértem:
ne szerintem nem lehet értékelni!drukkolok neked!!
Na, nekem megjött! Ez van....
Most amúgy is leköt a munka,így nem nagyon foglalkozom vele. Dokinál még nem voltam,de majd csak eljutok!
Neked meg szurkolok,hogy sikerüljön most!!!! :)))
syl
Szia!Annyira nem sajnálom most,h megjött...! Végre nagy üzemben dolgozom,ez most a legfontosabb! :)
Amúgy a mensim már elmúlt,nagyon kevés volt.
Veled mizu???
Szia! Nem tudom,nekem is volt most barnázgatás a mensi előtt 2 nappal...,és nagyon kevés is volt! Előfordul az ilyen,alacsony progitól nem tartok mert a laborom jó.
Te voltál már ilyen hormonális kivizsgáláson???
De az is lehet,hogy sikerült és mostanában ágyazódik be!
Ezért inkább drukkolok,hogy az utóbbi legyen.
Sziasztok csajok!
Végig olvastam az írásaitokat,hát én is ebbe a cipőben járok,remélem nem baj ha csatlakozom hozzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!