Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 2 hétig fájt a mellem és...

Ha 2 hétig fájt a mellem és most következne a nem várt! Okt.14-én. De már enyhült a mell fájdalom akkor nem lehet terhesség! Inkább menszesz következik? Ugye?

Figyelt kérdés
2011. okt. 13. 17:00
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯
 351/1730 anonim ***** válasza:

Bocsi,hogy én sem írok,de sok a meló mostanában! :)

Amúgy semmi extra, talán hétfőre nem várom.

Neked a pé????

2012. febr. 29. 18:45
 352/1730 A kérdező kommentje:

szia!!rég beszélgettünk!!én is dolgozok így én se nagyon vagyok!!azt hittem haragszol rám vagy lefárasztottalak!!nem tudom mikor lesz volt a pé-m!!nem mérem a hőm mert vagy 3 napja nagyon köhögök és nem nagyon alszok!!most táppénzen vagyok!!ma vagyok a ciklus 14 napjánál!!bár eddig nem éreztem semmit vagy is nem figyeltem magam!!

ilyen a görbém amíg mértem:

[link]

ne szerintem nem lehet értékelni!drukkolok neked!!

2012. febr. 29. 18:59
 353/1730 anonim ***** válasza:

Na, nekem megjött! Ez van....

Most amúgy is leköt a munka,így nem nagyon foglalkozom vele. Dokinál még nem voltam,de majd csak eljutok!

Neked meg szurkolok,hogy sikerüljön most!!!! :)))

syl

2012. márc. 4. 10:13
 354/1730 A kérdező kommentje:
szia!!huuuu nagyon sajnálom!!bár én már nem mérem a hőmet így nem tudom hol is tartok!!tegnap fájt,feszített a méhemnél de nem tudom miért is!!ha mész a dokihoz oszt már meg velem is mit mondott mert érdekel!!én még ma 19 napnál tartok!!de konkrétan nem éreztem ovu fájdalmat talán a ciklus elején meg talán ma!!majd kiderül!!de nem élem bele magam!!írj ha vagy!
2012. márc. 5. 07:06
 355/1730 anonim ***** válasza:

Szia!Annyira nem sajnálom most,h megjött...! Végre nagy üzemben dolgozom,ez most a legfontosabb! :)

Amúgy a mensim már elmúlt,nagyon kevés volt.

Veled mizu???

2012. márc. 8. 16:39
 356/1730 A kérdező kommentje:
szia!!mizus??hol dolgozol?mit csinálsz?hát velem nem sok minden van!ma vagyok a ciklus 23 napjánál de tegnap 36,6 volt a hőm ma meg 36,2 volt!nem tudom mi is van!hát elvileg 19-én kellene megjönnie de nem tudom mikor volt az ovum!írj!
2012. márc. 9. 08:06
 357/1730 A kérdező kommentje:
szia!mizus veled?hát ma van a második nap,hogy barnázgatok és nem is tudom mi is van!pedig én sose szoktam barnázni!lehet meg fog jönni?de még csak a ciklus 25 napjánál tartok!szerinted??írj ha vagy!
2012. márc. 11. 09:06
 358/1730 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom,nekem is volt most barnázgatás a mensi előtt 2 nappal...,és nagyon kevés is volt! Előfordul az ilyen,alacsony progitól nem tartok mert a laborom jó.

Te voltál már ilyen hormonális kivizsgáláson???

De az is lehet,hogy sikerült és mostanában ágyazódik be!

Ezért inkább drukkolok,hogy az utóbbi legyen.

2012. márc. 11. 09:27
 359/1730 A kérdező kommentje:
szia!jó,hogy írsz mert a tanács most jól jönne!mizus veled?bár nekem még nem kellene,hogy megjöjjön mert korán lenne!de tudod,hogy nálam nem lehet tudni!a doki múltkor nem küldött sehova mert nálam mindent rendbe talált a párom még mindig nem ment el vizsgálatra addig nem csinál nálam semmit!32 napos átlag ciklusaim vannak de hiába jött meg múlt havi ciklusom 29 napra még mindig 32 naposak!érted??soha nem szoktam barnázni még meszi előtt sem csak egyszerűen megjön de az már vér és nem 2 napi ilyen valami!el keseredtem de igazán nincsenek menszi tüneteim!írj mert tanácstalan vagyok és jól esne egy kis támogatás!!
2012. márc. 11. 10:07
 360/1730 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Végig olvastam az írásaitokat,hát én is ebbe a cipőben járok,remélem nem baj ha csatlakozom hozzátok.

2012. márc. 12. 07:31
❮❮ ... 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!